Vi går på rad

Sushi är väldigt bra mot bakfylla. Smällde i mig 12 bitar och nu mår jag tip-top. Är bara jävligt trött... Åt med My och Sara. Alltså Sushi måste vara det roligaste man kan äta, med dom där jävla pinnarna. Jag och My slabba värst. Allra sämst gick de när vi skulle hjälpas åt och tömmer soja på hela bordet. Sara fick stå ut med mycket...

Nu ska jag städa bort förfesten sen igår, vila lite och sen dra till Frida.



Sweat

Okej de här blev kanske inte som jag  tänkt mig. Eller blev det de? Det beror helt på vad jag tänkte igårkväll...

Allt jag vet är att jag har huvudvärk så jag tror att huvudet sprängs snart.

Ikväll är de grillning på Fridas balkong som gäller. De kommer bli lovely!

bedrock

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv. Fick jobba över på en fredag! Men nu har jag ledig helg och de ska firas ikväll. Ganska oplanerat, men så himla härligt.

Veronica Maggio – Välkommen in

Var och hämta kläderna från HM också.

Kärlek till er mina vänner.

Youth Novels

Bra dag! En mycket bra dag faktiskt.

Det började med bra besked imorse. Fortsatte med att sitta ute i underbart väder hela förmiddagen. Sen var det dags för lunch, tänkte köpa Sushi, men FICK den gratis. (De hade så mycket att göra när jag var där så hon bara skicka iväg mig.) Åt lunchen i stadsparken med Emelie och Jennye, härliiiigt väder. Sen fikade jag och Emelie också!
Efter det mötte jag upp Sara, som följde med mig och Emelie hem. Klunka i mig kaffe innan träningen så jag blev speedad och det gick SUPERBRA! Jag är så glad!! Ikväll har jag också gjort lite planer: Göteborg 3-5 juni och förhoppningsvis ett hemligt besök under midsommar-veckan. Sååå fint!






Köpte ett par superfina shorts idag på HM (vart annars?) också.

Satan i gatan

Veronica Maggio – Inga kläder


I Mess It Up Like All The Time

En massa sol på min lediga dag. Precis så jag vill ha det.

Vårdcentralen, en lunch i någon park med syster, träffa Sara och träning på Backavallen. Är det enda jag har planerat idag!
S K Ö N T, alldeles lagom mycket att göra. Jag hinner inte bli uttråkad och jag behöver inte stressa.

Robyn – Cry When You Get Older


Har förövrigt fortfarande ont i min haka sen i lördags. Jag fick helt plötsligt den briljanta idén att gå in i en toalettdörr med flit med huvudet bakåtböjt. För att demonstrera vad som händer med snorkiga människor som inte ser sig för. (Dom går in i dörrar och får ont i hakan).



ÖVERTRÖTT

Just nu har jag cravings efter mina kläder från HM som ska komma denna vecka. Helst vill jag ha dom imorrn, när jag är ledig och har tid att hämta dom strax efter 15 när de anländer till Coop.

De gick bra att jobba och inventera. Bara att jag är bajstrött nu och bara vill kasta mig i säng. Men först ska jag klunka i mig några liter O'boy. För de är de godaste som finns, efter tequila. (Nej nu ljög jag, påskmust är godast.)

Kanske egentligen ska dricka lite Redbull och bli såhär:

Eller för mig räcker det att klunka en kopp kaffe... Enligt mina vänner.

nighty

Ser fram emot morgondagen. Jobba 9.30 till 23 någongång... Älska inventering...


Bjuder på en flashig skidbild på mig när vi var i Sälen och röjde. Jag var riktigt proffsig i mina splitternya skidor.

Min filosofi är: Även om man kanske inte kan åka, så kan man ALLTID väga upp det med ett par snygga skidor.



STRESS

STRESSSTRESSSTRESS.

Tänkte tvätta innan jag börja jobba (så slipper jag göra det på en ledig dag). Klart de ringer och vill att jag börjar tidigare. STRESS-tvättar som en galning nu och ska göra mig något sådär iordning samtidigt. Plus att jag sitter här när jag egentligen inte har tid. Ibland kan jag undra hur jag prioriterar.

25 april

Mina två lediga dagar har flugit förbi. Hade Sara här för övernattning inatt, alltid lika mysigt att bli tvångsskedad av den tösen.

Spelade match idag, de gick väl sådär. Vi förlorade, fast jag fick peta in ett mål. Alltid skönt, särskilt när det var genrep inför seriestarten nästa helg.

Nu ska jag krypa ner i soffan och käka cheezeballs, dricka påskmust och bara njuta av måndagskvällen. Jag är dödstrött.

oouups


burned

Soooolning på Fridas balkong med Christine och Sara. Det är där jag har hängt heeela dagen. U N D E R B A R T . Nu är jag dock röd på bröstet. Men Sara var faktiskt värst, med sin attraktiva glasögonbränna. Hahahaha!

Härligt att sitta och fylla i luckorna sen igår. Värst vad olika man kan komma ihåg/inte komma ihåg.

Gräva fram något att äta kanske..? Risken finns att de blir MC. För jag orkar inget annat just nu.

23 april


Lite vårnytt/måsten!



Eller ja, fotbollsskorna har jag haft ett tag. Men jag invigde dom i torsdags! (Vill inte slita ut dom på konstgräset).

sccrraatccchh

Vaknade kl 6, värt! Sen kunde jag inte somna om, för jag har fått tillbaka de kliande utslagen på halsen och ner mot bröstet. Jag hade de förra veckan också. Det försvann på ett par dagar, men nu är de tillbaka igen! Fattar inte vad det är jag får utslag av, bliiiir gaaaleeeen. De kliar!!! Och jag försöker att inte klia, men de är fan inte lätt alltså! Skulle helst av allt bara ta en stålborste och riva med. Men de känns inte som en så bra idé. Eftersom jag ska ha linne ikväll och har hellre lite utslag än köttsår.

Håret blev perfekt! Jag gillar att få utväxten färgad, det blir som en huvudmassage, skööönt.

Nu ska jag jobba några timmar, sen får jag förtära alkohol.

OCH

GRATTIS EMELIIIIEEE!!!


22 april

Laget har match idag. Jag jobbar 11-15. Likasåbra kanske, då hela min kropp värker. Jag ska spela på måndag istället.

Nu ska jag trycka i mig lite frukost, ta en snabbdusch och snygga till mig lite. Vill ju inte skrämma ihjäl kunderna. Även fast man ibland får onda tankar om vissa, haha.

Efter jobbet bär det av till Sara med Christine. Hon ska få fixa och trixa med våra frillor!

HM ftw


249:-


199:-

oooh, happie day!

Var på morgonpromenad med Frida kl 9.00, en timme var vi ute och knalla! Så himla skönt. Man får så mycket energi på dagen när man går på morgonen. Och det är så underbart väder!

När jag kom hem så bytte jag om lite fort och sprang ner på HM för att handla det jag la undan igår. 10% rabatt idag, snål som jag är.

Nu ska jag äta lite frukost och sen dra mig mot jobbet, de känns som om det kommer bli riktigt varmt idag! Härligt!


Hade en väldigt bra dag igår. Jag fick träffa Sofie som varit borta ett helt år! Och så nu helt plötsligt satt hon bara här i min vita soffa och prata, då kändes det inte alls som om hon varit borta så länge ändå. Men guuud vad jag saknat tösabiten. Är glad att ha henne här även fast de bara är för två veckor!

20 mars

Alltså morgonpromenad med Frida, vad skönt det var! Är pigg och full med energi nu. Jag har aldrig varit ett så stort fan av att gå. (Är mer en spring tills du kräks-tjej). De kanske till och med blir en liten promenad imorrn med!

Nu ska jag ner på stan och träffa Sara en snabbis på hennes lunch. Love the weather!


Spring edition

Efter heela dagen i Vingåker ska jag nu hoppa i säng.
Jag och Emelie hälsade bl.a. på mormor och fick fika, köpte glass, var hos Jenny och fick wokade nudlar, åt mammas spagetti och köttfärssås, busade med Edvard. Bra dag!

Imorrn blir det morgonpromenad med Frida. Sen ska jag nog bannemig äta sushi till lunch...


Seriös tjej


Emelie åt två glassar idag, med 20 min mellanrum.


Vi hälsade på Isabell och hennes toksöta kattungar.

19 april

Sitter just nu i en solstol, dricker kaffe med datorn i knät och tittar på när Emele städar pappas bil. En av fördelarna med att komma till föräldrahemmet, jag behöver inte göra något om jag inte vill. Utnyttjar det till fullo.



Just love it.

Jag säger bara; sol sol sol!

Now it's off to Vingåker.

I'm addicted

Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough


I may be bad....

Rihanna – S&M Remix


19 april

En äkta singelkväll hos Frida i hennes superfina lägenhet, med chips och andra onyttigheter. Fiiin måndagkväll!

Men annars har jag gått på gröt-diet idag. På grund av allt jäkla skit som jag har stoppat i mig sen i onsdags. (Kebabtallrik, kycklingtallrik, sushi, pizzaX2, chickennuggetsmeny, chokladtårta, chips). Har liksom inte haft lust att laga mat. Så nu ska jag detoxa mig själv i några dagar. Haha.

Imorrn bär det av till Vingåker. Ska hälsa på syster och gratta henne i förskott. Hon fyller på lördag, men vi båda jobbar och lite så, så då hinner vi inte ses! Och så ska jag busa lite med Edvard. Hoppas på sol imorrn!! Pleeaase.




17 april

Alltså trötthet är ledordet på hela freakin helgen. Blev inte bättre av att få sömnen störd inatt. Men men, sov en stund när jag kom hem från jobbet idag. Efter min tupplur gick jag och Sara till MC.

Trodde INTE de kunde samlas så mycket fjortisar på samma ställe, men de kunde det tydligen. De var nog de roligaste jag sett. Jag blev lite fascinerad. Killar som inte ens fått fjun på överläppen stod utanför och rökte, tjejer sprang ut och in i sina små gäng på 3-4 st. Och vi bara satt och garva åt dom, haha.
Bra söndagsunderhållning för två övertrötta gammelbittra 20+are.


Mycket saknade Sofie Olsson är tillbaka i Sverige, för ett tag. Jag blev lycklig i hela kroppen när jag hörde om det. Hoppas jag hinner träffa tjejen innan hon åker tillbaka. Förstår att många kommer vilja hinna träffa henne!

Imorrn är det jobb som gäller, sen mys hos Frida! Sen är jag ledig tisdag och onsdag, de BEHÖVER jag.


16 april

Trötthet. Matthet. Så jävla laame. Jag är helt slut, skulle behöva sova en timme eller två. Men nej ingen rast och ingen ro.

Snart kommer Sara hit. Vi ska dricka vin.



14 april

Hade tydligen inte gjort tillräckligt idag när jag kom hem från 10 timmarspasset på jobbet, utan jag sprang hem till Sara, sen knallade vi ner till spåret vid B-vallen. Sprang några varv, gav den feta stentrappen en omgång och tog något varv till. Alldeles lagom... (eller vad säger du Sara? Heheheh. Nää). Sen sprang jag hem också. (Jag vet, jävla skryt). Hade lite frustration att göra av med och nu känner jag mig lugn som en filbunke, så de funkade tydligen.

Imorrn jobbar jag hela dagen IGEN. Sen på kvällen ska jag ha fredagsdate med två av systrarna Nordén. Mööösigt. Tror de snackade om rå fisk till kvällsmat och jag hade visst inge att säga till om. Bara äta och se glad ut, haha.

Nu blir de lite gröt på det här, sen sängen. Underbara SÄNG!!


say: it's time to talk

Robyn – Call Your Girlfriend
























13 april

Har haft lite ångest idag. Dels för att jag ska jobba 5 dagar i rad, haha. (De var länge sen de hände okej?) och för att de ska vara fint väder alla de dagarna också. Inte för att jag brukar ta vara på soliga dagar och ge mig ut. Men ändååå!

Svängde förbi Sara innan träningen och dämpade min ångest med kaffe och Stephen Lynch-klipp. Jag fick upp humöret lite och träningen gick faktiskt riktigt bra. Fick komma ut på ÄKTA gräs idag också. De var härligt, dock så skitar jag alltid ner mig så nedrans. Både strumpor, shorts och träningströjan lyckades jag lera ner ordentligt...

Imorrrn blir det en lång dag på jobbet, 8.30-19.15. Lovely, då vet ni vart ni hittar mig!


13 april

Just smile to yourself, every day.


13 april

The Sounds – Better Off Dead


12 april

Har haft mysdag med Sara på stan idag. Bjöd tjejen på lunch och sen shoppa vi! Hehe

Gillar 99 kronorsbyxor, särkilt när man får 20% rabatt på dem också. Damn jag handla billigt idag. Köpte även två par solglasögon att lägga till samlingen.



Och så hittade jag lite färgklickar på Hemtex.


Nu ska jag diska och göra mat till systra min som ska sova här inatt. Myyysiiigt!

12 april

Adele – Rolling In The Deep


12 april






11 april

Lite lördag.







Blev inte mkt bilder. Vi hade bättre saker för oss så att säga, haha!

11 april

Springa i ett spår tills man får sura uppstötningar och yrsel kanske inte låter så bra. Men de var de som hände på träningen idag. MÅSTE ta i så jag nästan skiter på mig om kondition-fan ska bli bra någon gång. Att sedan avsluta det hela med att köra intervaller upp för en backe 6 ggr är ju bara pricken över i:et så att säga.
Men herregud vad duktig man känner dig efter.

Annars har jag mest jobbat idag. De gick superbra!

Sara kom förbi innan jobbet lite och hängde, snacka skit och drack kaffe. Mysigt värre!

Nu ska jag kasta mig i sofffan och bara slöa. Fy fan vad skönt.

10 april

Trodde att jag såhär på kvällskvisten blev bakisillamående. Men då kommer jag och tänka på pizzan med tio liter vitsås som vi käka igår. Vitsåsen var nog inte det bästa för min laktosintoleranta mage vid närmare eftertanke...

Men de är som vanligt. Gör först, kanske tänka sen.

God fucking natt.


10 april

Vad är rätt och vad är fel? De är den stora frågan!

10 april

När jag kom hem nu så hade jag helt glömt bort att jag hade förfest här igårkväll... Tänk att fyra tjejer kan göra det sååå stökigt. Haha. Antar att de bevisar att vi hade roligt! Sen är det alltid lika kul och se vad folk glömmer kvar..

Alltså jag hade så himla kul igår! Vet inte hur mycket vi handlade inne på Statt, men faan de blev en hel del. Vi beställde specialshots och Breezer om vartannat. Jag känner mig fortfarande lite onykter, hahah. Vi avrundade kvällen med en pizza med 90% vitlökssås på. Så jag luktar inte så jävla gott idag alltså.

Nu ska jag ta ett långt jäkla bad, borsta tänderna i en timme och sen göra mig fin. Ska till Vingåker och fira min bästa pappi! Smörgåstårta och grillat. Låter väääldigt gott i mina öron just nu!


9 mars

Sådär ja! Då var man hemma från jobbet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig vacker innan Frida och Sara kommer hit. Ikväll blir det klackarna i taket och all in. Det var ett tag sen ska jag säga.

De gick bra att jobba, var lite segt mitt på dagen bara. Av någon anledning handlar folk tidigt på morgonen och precis innann vi ska stänga. Nu på eftermiddagen kom hela Hoffmaestro in och handla. Aaaa, lite coolt är det allt.


9 april

Haallååå! Här försöker man skärpa till sig, vara duktig och börja dra gränser. Vad händer? Nej jag tänker inte säga vad som hände. Men ja, jag har nog kommit ett liiitet steg på vägen. Fast tänk om man bara skulle hålla på att dra gränser man inte får korsa hela sitt liv, de skulle ju inte funka.

Vaknade kl 7 en lördag. Antar att jag är utvilad. Även fast min nattsömn stördes. Nu ska jag äta lite frukost och bege mig i det soliga vädret till jobbet.

Peeeaace


8 april

Är hemma hos Sara, har precis fått tacos så jag är en glad tjej! Nu kommer Christine och Frida också, I like my girls alot!

7 april

Försöker varva ner efter träningen. De går sådär... De är nackdelen med att träna sent. Men de var bra fart och rolig träning idag. Längesen jag kände så! SKÖNT.

Nu moffar jag kladdkaka. Men åt havregrynsgröt innan. Ja så duktig är jag (idag)!

Nej men sova kanske, jag ska tydligen jobba heldag imorrn. Bra, för jag vet inte riktigt vart mina pengar tar vägen just nu? (Jo de vet jag egentligen, fan).


7 april

Jag har råkat skrivskydda(?) mitt minneskort på kameran. Vettifan hur de gick till alltså. De jag vet med säkerhet är att jag inte har den blekaste aning om hur man tar bort de där himla skrivskyddet. Så kameran är oanvändbar nu. Piss.

Nu har jag kollat klart på 2 säsonger av True Blood. Faa-aan vad snygg Skarsgård är! Sjukt. Längtar tills jag får se säsong 3. I'm addicted.

Ska snart iväg och träna igen. Idag har jag bara vilat, ätit ordentligt och tagit det lugnt. Smidigt lite planer för helgen med Frida också, jag längtaaar!


6 april

Rihanna – Disturbia

Loooove!

6 april

Jag vet inte riktigt varför. Men jag är i en liiiten svacka när de gäller mat nu alltså. Antingen är det för att jag inte orkar laga mat, inte är sugen på mat eller så försöker jag av någon anledning undermedvetet straffa mig själv eller något konstigt. Jag pallar inte med mig själv ibland alltså!

Ganska dumt med tanke på hur mycket vi tränar. Men hur kul är det att äta själv varenda kväll? Okej inte varenda kanske, men hur kul är det att äta själv? Laga mat till sig själv bara? Visst jag käka pannkaka förut. Men två st på hela dagen. Sen träna. Inte braaaa!

Jag känner mig stressad som tusan över det här. När jag tänker efter känner mig stressad över ganska mycket saker just nu.

Det här kanske bara är en reaktion av det? Jag vet inte. Jobbigt är det iallafall!


6 april

Pannkaka med alldeles för mycket grädde. Så jäkla smaskigt!





6 april


love you. / J

5 april

Kanye West – All Of The Lights

5 april

9 timmars sömn. Helt ostört och utan de konstiga drömmarna som brukar få mig att vakna med ett ryck.
Sköönt.

Nu är jag redo.

4 april

Heeeeeelt slut.
För lite sömn, för lite mat och för mycket fysisk ansträngning. Kan ju få sammanfatta de senaste två dagarna.

Nu ska jag äta gröt och dö i soffan. Imorrn är det shopping för hela slanten! (Alla slantar).


4 april

Rules are made to be broken.



3 april

Sms från orolig storasyster till blivande student.
God morgon Plutt :) Ha det så kul på kryssningen!!
Försök hålla ihop med dina kompisar och klättra inte på relingen,
(så kan jag sova gott inatt) haha. Pusss


Jag känner mig som en slags mini-morsa ibland alltså.

2 april

Lite tjejsnack med Frida och Christine var precis vad jag behövde. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kanske sova en stund...

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Imorrn har jag match, så jag tänkte vara duktig och ta det lite lugnt. Eftersom jag inte kan spela så många träningsmatcher pga jobb så vill jag vara fräsch och inte bakis, när jag väl kan spela. Jag vet, jag är såå jäkla duktig alltså!




2 april

Trööööööttt tjej. Jag ska nog värma lite varma mackor med tonfiskröra till frukost/lunch.

Senare idag ska jag träffa Christine, de var alldeles för länge sen vi sågs känns de som!

Nu
blir det en (förhoppningsvis) upppiggande dusch.

2 april

I wanna feel your skin.

Rihanna – Skin

1 april

Familjepizza i mitt hjärta.
Och nej jag ska såklart inte äta den själv...


1 april

Jessie J – Who You Are


1 april

Ligger och försöker att INTE beställa något på internet. Inte så lätt när det bara kliar i fingrarna. Men jag ska hålla mig, för på tisdag ska jag iväg med mamma. Jäklar vad jag ska shoppa, JÄKLAR VAD JAG SKA SHOPPAAAA!

Idag vill jag bara ligga inne i sängen och gosa. De hade gått om de inte hade varit så att jag jobbar. Att ta sig, i ruskvädret, upp till jobbet känns inte så lockande...

Bäst att göra iordning sig nu. Så jag (för en gångsskull) inte behöver stressa.

De slog mig just att jag är ledig lördag och söndaaaag. Hur härligt är inte det?!



RSS 2.0