(O)stabilt

Onsdag. Efter jag och Frida delat på två flaskor starkvin och någon öl, vinglade vi ner till Harrys (som förövrigt var nästintill folktomt, men jag hade kul ändå konstigt nog) på våra cyklar.

Somnade 4 inatt också. Jobbat hela dagen. Stabilt.

Gonatt!


I'm on the right track

Det blev verkligen en heldag på Liseberg. Vi kom när dom öppna och blev utmotade när de stängde. Full fart hela jäkla dagen, som avslutades med att jag motvilligt åkte Atmosfear. De kan vara de härligaste jag gjort efter att ha kommit över dödsångesten jag kände innan.

Annars åkte vi väl de mesta som fanns där. Blev dyngsur när vi åkte Flumride, för jag fick såklart sitta längst fram och fick hela jäkla svallvågen över mig... Haha. Fint som snus.

Vi kom hem kl 4 inatt, jag duschade och kastade mig direkt i sängen. För fuck vad trött jag var/är! Tog pappas bil in till stan vid kvart i elva. Jag och Frida hade nämligen tatueringstid bokad på Needle and Skin Tattoo vid halv 12. (Bra att jag kom utvilad som de stod på skötselråden, som jag inte läste igenom...) Så nu är jag nytatuerad också. Jag blev sååå nöjd. De kanske kommer ut en liten fin bil någon dag.

Dags att hoppa in i duschen, ikväll blir de rosévin på Fridas balkong!

Midsommarhelg mm.

Midsommarafton

  


 

Midsommardag

 

Söndag
   

Mammas och pappas internet är segt som fan. Så orkar inte ladda upp fler bilder!

Sitter hemma i Vingåker och äter glass och jordgubbar med Emelie, Andreas och Isabell. Imorgon bär det av till Göteborg och Liseberg med en massa sköna människor. Livet är fint!


Love it

Bra helg, mkt bra helg! I love midsommar. Somnar med ett leende på läpparna ikväll!

I just wanna lay in My's bed

Ligger i Mys säng och myser och har de allmänt bra. Äter choklad och chips tittar på film, helt okej morgon! Vi ska väl snart ta och gå upp... Kanske de blir en lunch ute på Marieberg? I shore hope so! Går förövrigt på Ipren, är inte helt kry. Men vad gör det när man ändå bara kan ligga och slöa bäst man vill. Lovely

Tröttast i stan?

Satt och fundera på varför jag är så himla trött idag. Jag kunde verkligen inte förstå, däckade i sängen efter jag ätit förut en och en halv timme sov jag! Men nu inser jag, jag har jobbat 11 av 14 dagar. Plus att jag varit ute varenda helg, vilket har lett till stor sömnbrist. Jag har farit runt som en skållat råtta, utan att kunnat tagit de lugnt. Inte konstigt då. De har varit riktigt skönt med en slö/städ dag idag. Hann till systemet också, så nu är allt klart till helgen också.

Imorrn åker jag till Örebro och hälsar på Mysan. Hon ska få pyssla om lilla utarbetade mig...


'Call your girlfriend




roses are red, your in my bed

Fan vilka sjuka drömmar jag drömt inatt... Men dom var bra ändå. Fast konstiga också. Jag vet nu hur min ideal man ser ut. Han var här hemma hos mig inatt. Jävligt snygg karl.

Fuck this day

Cyklar till jobbet. Övertrött.
Börjar dagen med att glida omkring på lagret på vår fina varuvagn. Fortsätter med att öppna butiken, de är ganska lugnt på förmiddagen. På lunchen kommer mor och syster förbi och gör mig sällskap i personalrummet, där börjar dagen spåra... Emelie berättar om en gammal gubbe som kommit in på hennes jobb och varit irriterad över en sak. Jag garvar så jag håller på  att dö. Jag klagar på endel som vill reklamera skor för att de skaver lite på ena foten. Vi garvar åt de också..

Sen får jag se "vår" lilla ekorre, som antagligen springer omkring och äter av våra sopor. Av någon anledning blir han rädd och springer rätt in i skogen. Då ser jag att hans ena framben är helt lamt och liksom bara "hänger med" när han springer. De såg så jäkla kul ut, hahaha..

Efter lunchen skulle jag sälja en hjälm till en kund. Ska räcka kunden hjälmen och FASTNAR med fingret i ett hål i hjälmen!! Jag får panik, istället för att långsamt dra ut fingret på samma sätt jag fick in det så rycker jag panikartat utan att få ut det. Samlar kraft och rycker till en sista gång, hjälper kunden klart. Men känner att fingret är väldigt varmt. Tittar ner och ser att jag har fan slitit av halva jäkla knogen på pekfingret! LYCKAT. Haha, men så jäkla komiskt. Kommer genast och tänka på min pappa, han gör alltid såna konstiga saker när han skadar sig och de händer ganska ofta. Jag liknar honom! No doubt!

Trots skador och mindre intelligenta människor så har jag haft en riktigt rolig dag idag. Jag har varit glad och på bristningsgränsen till garv hela tiden. Konstigt.

Nu ska jag kasta mig i säng. Såååå jäkla sköööönt!!

Inte göra någonting, någonting alls.

Shit vad trött jag ÄR! Men jag jobbar bara idag, sen är jag ledig en hel vecka. De är inte fy skam. Och uj, vad jag tänker vara ledig! Nu ska jag slänga på mig lite kläder och cykla till jobbet. Vardagsmotionen är den viktigaste motionen har jag hört. Även fast jag cyklar dit på ca 6 minuter.

Gårdagens outfit(t)


Tyckte den här passa bra som en "gårdagens outfit bild". Vad tycks?

Tantkjol: HM
Body: Monki

Deal or no deal

Tillbringade enda dagen av ledighet den här veckan i Norrköping, med syster. Här har ni resultatet:

En väldigt sexy randig body, ett beiget linne, en grå t-shirt från Monki. Röd-orange långklänning från Gina och sen köpte jag även en veckad marinblå kjol på HM. Och diverse tavlor från Bolagret. Love that place. Och ex antal liter alkohol på Bolaget blev det i farten.

Nu är jag (över)laddad till midsommarhelgen sisådär en vecka innan. Nej, vi tar en helg i taget, på lördag ska EMMA firas för att hon fyller 20 år imorgon! Skulle haft vit helg, de blir inte så. Dålig karaktär är bara förnamnet.






Let's drink some dancing juice

Bruno Mars – Liquor Store Blues - feat. Damian Marley

Princess.

Den enda bilden på min käraprinsessrosaälsklingskjol som jag bar i lördags.


Top of the world

Sötsuget tog överhanden, inte helt otippat, när jag satt här ensam. Vet inte om de var karma eller ett tecken när jag ramla över cykel påväg till Coop. Men garvet jag slog på helt för mig själv, för att göra det mindre pinsamt, kunde skrämt även den mest mentalsjuka.

Vet inte vad som var mest pinsamt. Garvet, volten över cykeln eller kombinationen.

Som tur är rinner saker ganska lätt av mig. Har redan glömt det. Plus att Marabou's apelsinkrokant med crisp smakar så mycket bättre när man fått kämpa lite för den.

Ooopsi


Inte bra att vara ledig förmiddagar. Men snart så ska jag och jobba, ordning och reda pengar på freda'.

Letar förjäves efter midsommar och midsommardagsklänningar! Ska de vara så himla svårt?! Alla klänningar som jag tänker, "JA den där" kostar över tusen spääännn. Nej jag kan inte vara Slösa hela tiden. Får se hur panikig jag blir framåt i veckan, kanske blir något sånt ändå....

HM.


Dumma.



Dumma HM, med sin dumma nya hemsida och sin dumma rea.

.

it's not you I'm afraid of, I scare the hell out of myself

Bad kids

Emelie har nu tagit studenten. Hon var så fin att jag grät en skvätt. Kvällen var riktigt bra. Trots åska och regn där på natten. Men de var nästan bara mysigt tycker jag.

Helgen är över nu och den här veckan jobbar jag 6 av 7 dagar... Great.

Lady Gaga får ge mig styrka denna kala måndag. Bad Kids

Note to myself

LÄS lappar som ramlar innanför dörren och skjut dom inte bara åt sidan. Annars står du där halvnaken och diskar när hantverkarna öppnar med huvudnyckeln och knallar in.

It's so good being bad

Rihanna – S&M Remix

I want your body now

Har jobbat heeelaa dagen. Sen bar det av på träning och nu har jag slagit in Emelies studentpresent.
Längtar till lördag. För att det är just studenten, för att vi ska grilla och dricka gott och för att jag ska ha en gammelrosa långkjol på mig, kärlek.

Jag dödade en fluga med en penna idag. Jag vill skryta lite extra om det här. Förlåt om jag provocerar vissa nu, som kanske inte ens träffar med flugsmälla, *host* sääämst. Men den satt liksom fast på pennan efter, vilket jag stolt visade upp för mina arbetskamrater och en kund.

Näääj sova nu. Själv. Lonleygirl_90 signar ut.

Underbart skönt

Sämst aktivitet här. Men jag är en upptagen tjej, ujujuj.

Har till exempel legat vid Fridas pool hela dagen, käkat Sushi och Chilinötter. Sen har jag tränat fotboll också, den andra träningen på två och en halv vecka. Inte bra. Men motivationen är inte jättehög just nu. De kan va så ibland.



Matchen igår var superbra! Det var riktigt bra drag på Råsunda. Att Zlatan gjorde succé gjorde inte det hela sämre.



Nu ska jag soooovaa. Imorrn ska jag jobba och, hör och häpna, träna igen.

long time, no see

Guuuud så trött jag är! Jag har inte sovit hemma i min egna säng på 3 nätter! Jag har knappt inte varit hemma på fyra dygn, om man inte räknar en timmes mellanlandingen igår. Känns som om jag varit överallt och ingenstans, allt på samma gång.

Sammanfattar med lite bilder.

På tåget upp i fredags. Sara och jag uttråkade och spända på sammagång.


Fördricka på hotellrummet på lördagen med Chris och Frida! Jag blev sämst på bild, därav minen.


Summerburst var fett! David Guetta var bäst, men här är en bild från Avicii.


Pizza, cheeseballs och Charlies Änglar-mys med Frida på söndagkvällen.


Idag blev det Djulöhäng med Systeryster och Sara, mfl.



Sen bar det av hem till Vingåker, där det bjöds på grillat. Mummaaaa.


Efter det så blev det fotbollstittande på IP innan jag for in till stan igen. Åt pizza med Sara på Maestro, och nu sitter jag här med matkoma och sömnbrist som bör botas och det kvickt.

Imorrn efter arbetet bär det av till Stockholm igen, där Sverige-Finland spelar. Åker med jobbet, vi har fått asbra platser!!

Feel the rush

Match blev till jobb. Hemmakväll blev till utgång. Frukt och lite cider på en filt i gröna gräset, blev Kapten Morgan och Cola runt Fridas köksbord, Shotrace med Bacardi. Vinglades på cyklarna mitt på gatan till Harrys. Och på den vägen var det. Kontrollen var bortblåst och minnet är jävligt svagt. Men jag hade säkert (för)kul.

Nu städar jag min katastrofalt stökiga lägenhet samtidigt som jag packar väskan. Imorrn bär det av till Stockholm, på lördag är det Summerburst som gäller och jag laddar upp med en grillkväll någonstans i Stockholm imorgon.

Andas, andas, men de är för varmt

Blir väckt av att telefonen ringer, så nu blir det ner på stan en snabbis innan jag skyndar till jobbet.

Bjuder på lite bilder sen igår först!




RSS 2.0