Skogshuggarn'


Lady Gaga – Bad Kids

And I know that it’s complicated But I’m a loser in love So baby raise a glass to mend All the broken hearts



Lady Gaga – Speechless

Kanon kul.

Råka klicka in på lite BG-klipp. (Cool förkortning VA!?) Och nu kan jag inte sluta titta. Det är kärlek för mig.




Feels so good

Klart inte det jävla Nellypaketet kom idag....... Tur att det inte var nyårsklänningen jag väntade på, utan det var min jäkla Freebra. Köpte istället, i min desperation, Compeedplåster. Måste (!!!) ha något annars kommer paljettklänningen skava sönder mina bröstvårtor, ajfan. Jag har en till lösning på lager, en tillklippt BH och en alldeles för stark dubbelhäftande tejp som jag lånat lite från worket... Får la se vad det blir. Imorgonförmiddag blir det iallafall att bege sig till Örebro och My! Tror de här hemmavid klarar sig alldeles finfint utan mig och My kan ju aldrig få för mycket av mitt sällskap!

Städa denna jäkla lägenhet, måla naglarna och packa väskan är vad jag ska pyssla med resten av kvällen. LOVE

Hoppa så högt du vill

En bubblande, rolig, pirrande känsla sprider sig från knoppen ända ut till tåspetsarna. Nej det är inte kärlek, det är glädje! Min impulsivitet har fått spira ännu en gång. Härligt!!!

Ässchh

Någonstans i mitt lilla huvud har jag en kortslutning som leder till rädslan att inte få styra och bestämma själv. Att behöva rätta sig efter någon annan känns obeskrivligt jobbigt. Även fast det kanske inte är det..? Inte faaan vet jag.



Blanda sunt med förnuft

Jag är sååå trööööttt. Luncha på stan med Sara förut, Thai. Eller ja det blev frukost för mig. Nu har jag fått igång mitt internet igen, fel pinkod hade slagits av okänd och så vips gick de inte att komma in. Pukkoden var såklart putsväck...

Senare kanske det bär iväg till Gustavsvik med Sara. Så nu ska jag väl leta bikini som sitter något sånär kvar och raka bena kanskee man skulle ta och göra också...? Har samlat på mig ganska så mycket vinterpäls (helt i onödan, de blir ju fan aldrig kallt)...

Men jag är glad ändååå.



Pre-Mellandagsreashopping


Calvin Klein.

God Jul, God Natt


Min lilla bror och jag.

Julafton är bra mysigt!
Från väldigt intensiv julklappsöppning hemma hos moster till "motionera ner maten pingis" i farmors källare med faster och kusiner. Lite tomt var det såklart eftersom Emelie inte behagar att befinna sig i Sverige, men vi Skypa en stund hos farmor, så att hon skulle få lite julkänsla.

Imorrn är det partyyyy. Woopaa!

God Jul!!



Edvard flirtar lite extra ikväll.

Visst skiter jag i dig, men inte i mig.


Så kan det vara

Ibland måste man ge sig själv en käftsmäll för att skärpa till sig och rycka upp sig. Vissa saker händer bara. Det är ingen idé att gå omkring att vara bitter.

// Världens kanske tröttaste människa.

I Sveeden we kal it a kick



Jag bara älskar. Kunde inte låta bli att tänka på denna film när jag läste denna artikel igår, haha. "Vi får fire oss neeer!"

De har gått flera veckor baby

Jag MÅÅÅÅÅSSTTTTEE komma igång med den jävla träningen... Mår mycket bättre av det. Eller jag mår bäst av att träna med andra i grupp. Körde innebandy med jobbet ikväll, även fast jag var alldeles matt, men fan så kul det var. Blå på fotknölen är jag efter en redig smäll. Men inte fick jag någon sympati för det, jag delar tydligen ut en del fina smällar jag med, he he! Så kan det vara när det är blodigt allvar och vinnarskallar.

Vad mycket energi jag fick nu!! Jisses, så ska jag kunna somna...

Diska och sova. Det är vad jag ska ta och göra nu... Om en stund.

Imorgonbitti hämtar P upp mig kvart över 8 sen blir de julefrukost på jobbet! Det ska bli så mysigt, sen jobb till kl 20.00. Yiihhaaah.

Det finns hopp

Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra

Varning

Tisdag, den mest meningslösa dagen i veckan. Kan man inte bara hoppa till onsdagen direkt? Komma ännu ett steg närmare helg. Fullproppad med Ipren och nässpray ska jag snart bege mig till jobbet. Ska bara äta lite brunch och just det, fixa håret typ...

Dan' före dan' före dan' före dan' före dopparedan'

Jag är en glad skit egentligen.

Enough is enough

Jag köpte skorpor förut och persikomarmelad. Ska äta dom till mitt te nu. Jag är snuvig.... Det är synd om mig. Varför är jag sämst på att gå och lägga miiiiiig??? Ber till  den allsmäktige att det inte behövs plogas imorrn = Jossan får sova ostört. Gonatt.


Lite måndagsångest

Sitter på jobbet och har precis smällt i mig lite lunch. Vårrullar och ris, fantastiskt gott! Satan vad trött jag är. Jag kunde inte somna igår. I brist på sömn kollade jag på Ali G filmen, den var ganska så dålig.. Lyckades tillslut somna och vaknar med ett ryck kl 6, för att de lät som om ett himla tåg krascha rätt in i husväggen.. Så var de inte, det var bara snösvängen. Skönt.... Nu har jag 5 hela dagar av jobb framför mig. Skönt att jag har alla julklappar klara iallafall!

Trött skit

Åh, fyfan vad trött jag är! Kvällen igår var rolig. Sen hände det lite tokigheter, men jag hamna på Frimis tillslut iallafall. Med en filur som jag träffa på förfesten, haha. Kom hem runt 4 och kröp ner hos Mysan.



Idag blev det varit pizza och Sällskapsresan-maraton, innan vi tog oss hem i snöstormen. Nu ska jag sovaaa.

Andas och räkna till 100 000 baklänges

Jag dampar loss lite i mitt inre just nu. Vill inte tråka ut er med detaljer.

Men det yttre är det absolut inge fel på. Party hos världens bästa My i Örebro står på menyn ikväll. Undra om Carrobarro har vaknat än..? Ska undersöka detta vidare.

Hey hoe let's go!


Bra start

Morgonmys på hög nivå. Nu ska jag äta en brakfrukost och sedan börja packa lite outfits.




Fake it 'til You make it

Och så vips!! Var håret 48 cm längre. Nu ska jag nog bara färga skiten, jag lär slabba ner i hela badrummet om jag känner mig själv rätt... Kanske ska klippa av det en aning..? Men jag är sämst på att klippa, så de får nog Sara göra åt mig när hon nu kommer hem från det Varma landet i fjärran! FUSK <3


F*ckable-Likable-Lovable-Invincible


Nedräkning

Imorgon är det fredag och kl 18.30 då börjar min lediga helg. UNDERBART! Ännu underbarare är att jag ska få tillbringa den med mina fina vänner!!! Ni får mig att må så jäkla bra! Loveee yoouu.

Tjuvstart
Sean Paul – She Doesn't Mind

Gör först, tänk sen?

Lite tankar om förhållanden.

Är det inte meningen att man bara ska vara med den personen man inlett ett förhållande med? Eller är det helt okej att hångla och knulla runt som man vill? Varför har man då ett förhållande om det tydligen är jättesvårt att hålla sig till just den personen. Vad är det som saknas i förhållandet och i huvudet på pulvret som inte kan hålla fingrarna i styr?

Det förnuftigaste är väl att inte inleda ett förhållande när man vet att man ändå kommer ha sex med någon annan om man får lust. Vart finns respekten? För det är jävligt respektlöst och måste vara så himla kränkande för partnern. Om den nu får reda på någonting överhuvudtaget? Hur kan man se någon i ögonen efter en sådan sak? Krypa ner i samma säng, tala om för den personen hur mycket man älskar den? De är inte i närheten av kärlek, de är bara lek. En konstig lek som handlar om det sjukliga suget efter uppskattning och spänning.

Att hitta någon som är så trygg i sig själv att den inte känner av det där suget, det är med säkerhet en stor utmaning. Kanske till och med en omöjlig uppgift. Då jag börjar tappa hoppet om männskligheten. När detta är något som pågår i alla åldrar kors och tvärs, överallt och där man minst anar det. De är svårt att inte bli cynisk.

Baka kakjävel



Jorååå, detta mästerverk skapades ikväll. Vi slet som djur i köket, jag, Sofie och Sara. Även om tålamodet kanske tröt på slutet och vi sökte de enklaste lösningarna. Simon tyckte det var ett glatt pepparkakshus. Det kanske är ett Glädjehus, fyllt med Glädjeflickor? Vad vet jag. De enda jag är helt säker på är att ingen kommer in och ingen kommer ut, då de saknas både dörrar och fönster.

Nu ska jag och Sofie skeda. Gonatt!!

Where have you been?


Odör, jag dör

Jag HATAR verkligen äckliga lukter när man åker buss... Blir panikig och kan ibland sitta och hålla andan under alldeles för lång tid. Avsvimmning och hjärnskadorna är inte långt borta.

Här är en lista på de värsta enligt mig:
- Häst, fan vad äckligt det är. Åk bil om du mockat skit.
- Fylla. Snälla drägg andas inteeee.
- Lite för full blöja, byt på ungstackarn innan tack.
- Blöt hund. Bind dom efter bussen eller något.
- Matos/oduschad, ibland stinker det så i hela bussen. Flytta mig pga det idag, det hjälpte inte... (Nej de var inte jag som lukta!!). Duscha kanske?
- Vitlöksandedräkten... Tugga tuggummi.
- Bajs, det är bara allmänt jätteäckligt. Gå av bussen.



Shulluuulu

Är just nu i valet och kvalet OM jag skulle ta och betälla löshår eller inte... Blev sååå sugen på att ha långt hår. Orkar inte vänta på att de ska växa ut... Det tar en evighet, plus att när de växt ut så vill jag ha kort hår igen. Kan sätta pengar på de. Har hittat billigt, bra (hoppas jag) och oanvänt, Remy-hår på Tradera.
Update:
Nu är de beställt och klart! Spännandeee.

Bra skinka

Idag har jag grilljerat en Julskinka. Hej husmor. Men fan var gott det blev. Det enda negativa är väl att jag antagligen kommer leva på Julskinka och Vörtbröd fram till Jul.

Suck it in

Att träna på supertom mage var kanske inte det bästa, helt jättetrött var jag. Imorgon ska jag iallafall fylla upp mitt extremt tomma kylskåp... Bläää det är så tråkigt att lägga pengar på mat. Men man måste visst äta också. Mamma ringde och påminde mig nyss om att vi hade bestämt att handla imorgon. Jag hade totalt glömt bort det. Har så mycket annat skit i huvudet. Dää ää myckee nuue.

Såhär efter två ägg känns allt bättre och jag ska krypa ner i soffan under filten, med mina osexiga tofflor.

Imorgon ska jag visst vara med och löpa med några team-mates. Alltså min kondition är sämst... Men vafaaan, de är bara och köra.

Annars vill jag mest ha helg. NU.

Måndagsbarn

Måndagsångesten kickar liksom aldrig riktigt in när man är ledig tre av dagarna i veckan och också den kommande helgen! Good life.

Nu ska jag kasta i mig frullen och sen cykla till jobbet.
Peace.

Hej din långhårige jävel

Sommaren 2010. Denna självbelåtna jäkel var Young, wild and free. Jag gjorde lite som jag tyckte och brydde mig inte om mina egna eller andras känslor. Sårad och förvirrad. Varför bry sig om något? Var gärna ute tre dagar i veckan, jag menar det var bara onsdag en dag i veckan. Roligt var det. Vilt var det. Äta och sova kunde jag göra när jag blev gammal. Det är nu, sisådär ett och ett halvt år senare, jag börjar bli mindre disfunktionell och lära  av misstag. Har lärt mig att jag ska lita på magkänslan, även fast jag sviker den ibland. För när de kommer till kritan är jag ändå bara människa.


Where have you been all my life

Att orka laga mat en söndag...... Sara beställde middag, så de är väl bara att ställa sig vid spisen och slavaaa. Jag som tänkte leva på Polly hela eftermiddagen och kvällen. Icke då. Men lax är förstås också gott.

Bör tilllägga att efter att ha lyssnat på julmusik sen jag kom hem från jobbet (även på jobbet, men då ofrivilligt) är jag nu redo att kräkas på skiten. Det gick upp för mig att bara för det närmar sig jul behöver man inte plåga öronen faktiskt. Nee nu blir det lite Rihanna på högsta istället.


Vi gjorde kaos med den hemmagjorda julesscchnnapsen

Här är lite bilder sen igår, haha! Så sjukt kul.




Världens kanske osexigaste tofflor...

Men de skiter jag i, för tusan så varma de är på mina frusna små fossingar. Jag skulle väl egentligen säga att hela jag är allmänt osexig just nu, Haremsbyxorna, mjukisbhn som dock är i spets, farmorskoftan, ser ut som en slickad katt i huvudet gör jag också. Pluspoängen är väl de transparanta leopardtrosorna då. Så då vet ni vad jag har på mig, no need att ringa och flåsa i luren och fråga det.

Snart ska det sättas upp gran (i plast, gud förbjude) och sen kommer Sara på lite avdentsmys och girltalk/SKVALLER.



I'm perfectley good at it

Ikvväll var de julfest med jobbet i Nyköping. Hela koncernen var där, personal från alla butiker fanns på plats. Julfester med jobbet är roliga. Nu ska jag och min hicka sovaaa!

You stink

Fyfan vilket äckligt väder de är ute! Blääää. Cyklade till jobbet vid 12, de regnade inte så mkt men jag lyckades stänka ner hela smalbenet när jag for oförsiktigt igenom en pöl.. Lite lagom härligt! Ikväll blir de Idol och tacosmys med Carro och FridaG. Jag längtar!! Nu, back to work!

Crawings



Djupa ryggar i mitt hjärtaaa. Detta är en riktig "jag-måste-bara-ha-för-fan" klänning. Men sedan när jag ransakar mig själv bör jag inse att jag kanske inte behöver en klänning för 1000kr..? Elleeeeerr???

.

Don't underestimate the things that I will do. Smack*



Baby one more time

Fick ett ryck och storstäda hall med tillhörande garderober och badrum och badrumsskåp. Vad mycket skit man samlar på sig. Jag undrar lite var jag skulle med de halvtomma lotionflaskorna vars innehåll jag fick utslag av..? Bra och ha grejer eller?
Hittade även endel intressanta saker på min otroligt stökiga hatthylla. Så om någon känner på sig att den har glömt något här efter en blöt utekväll? Tror du kanske att du glömde de inte på Statt/Harrys, nej du glömde de här.

Kände mig väldigt "Britney" i min städoutfit föresten. En sporttopp och Sweatpants dock minus de två kinky toffsarna tyvärr.



It's Britney Bitch!
Britney Spears – ...Baby One More Time


Lussebak

I'm a PRO



Late night heartbroken blues

Jag vill bara umgås med fina vänner och familj. Människor som gör mig lycklig. Förstår inte varför jag slösar min tid på andra, meningslösa, relationer. Som egentligen inte betyder ett skit! Att jag aldrig lär mig. Det är tydligen skitsvårt. Men ja det är de faktiskt. Vill tro de bästa om de flesta. Det är inte alltid till min fördel. Är jag lite blåögd kanske?
SÅÅÅ!
Imorgon blir det Lussebak med mamma. Sen antagligen lite frivillig intervallträning med FridaO och Anna. Om de inte blir för halt vill säga. Kanske toppar det med lite gym också.

.

Jag ska bli lesbisk.

Hallelulja moment

Jag hitta något att ha på mig på julfesteeeeen. Tur då slapp jag gå naken! Sen käka Frida och jag en liten lunch på CL, deras jävla sallader är förtusan gigantiska...

Nu en powernap, jag är skittrött...

I'll bring them down

Ah-mai-gad, vad trött jag tydligen var idag. Sov lääänge. Antagligen helt slut efter innebandyn, som blev jävligt intensivt. Eftersom alla är vinnarskallar där och vägrar ge sig. Roligt var det iallafall! Blir nästan lite sugen på att börja spela innebandy (igen). De är en jäkligt rolig sport alltså. Det är så snabbt och härligt spel. Idag har jag dock en sådan himla träningsvärk i mina baklår och rumpa, känner också av armar och axlar. Fytusan.

Nej nu ska jag sluta gnälla. Ska strax möta upp FridaO och vi ska ta en sväng på stan. BEHÖVER något att ha på mig till julfesten i helgen.. Var nere en stund igår och titta, hitta inte ett skit. Det känns så himla utplockat överallt. Wish me luck. Annars får jag väl gå naken eller något. Inte mer med det.

Snöar gör det visst. Vad härligt, MASSA snöööö.

Gagamainia

Lady Gaga – Government Hooker

<3

Not even cheap enough


Just nu dampar jag bara loss på mitt jävlamobilainternetjävel. Ta dig i röven Frank, du är fan inte ens tillräckligt cheap.. Snart åker dongelfan ut genom fönstret. Stackars tele2 medarbetare som kommer jag emot mitt samtal. Jag kommer inte in på nelly eller något....... Måste ha en klänning till helgeeeeeeen!

Suddig bild från i lördags, varse.



Update: Nu funkar det fiiiint. Lyckligtjej_90.

Too late

Alltsååå vad skönt, jag är ledig tre dagar framåt nu. Så får jag se vad för spännande jag fyller dagarna med.. Har väl lite halvt bestämt någon liten sak, kanske. Får seee..

Nu är jag så trött så jag tror jag dör, eller iaf snart somnar. Fy fan. Satt och kollade på Biggest Looser innan träningen. Bölade som en liten unge vid "The weigh in". Det var så sorgligt, dock så missade jag vem som fick åka hem!! Måste se det imorrn! Imorgon ska jag också tvätta, gymma, spela innebandy med arbetskamraterna (på liv och död) och ja så får jag se vad jag mer hittar på!

Godnatt!

Good morning Sunshines.

Jag har inte orkat pallra mig upp ur sängen än, mest för att jag inte behöver det, börjar inte jobba förrän 12. Det kändes behövligt att få sova ut lite...

Nej upp och smälla i sig frukost och fixa till sig lite. Vill inte skrämma kunderna. Det känns dumt.

Ikväll är det träning igen, klockan åtta, fys med Lisa. Butt's of steal is going to be build! Beware!


I got passion in my pants and I ain't afraid to show it














Cheers to that freakin' weekend

Sammanfattar helgen lite!

Fredag: Först jobade jag till halv 7. Cykla hem i regnet och ställde mig vid spisen. Efter ett tag fick jag hit Sara och sen kom också Sofie och jag bjöd dom på middag i min våning. Vi hade himla trevligt. Sara avlägsna sig och Poffer kom hit och hälsa på lite senare. Mycket skratt denna härliga fredag.

Lördag: Så jobbade jag (som vanligt...) sen var det hem och duscha och göra sig vacker. Sofie kom hit, vi fixa oss och kvinnan hjälpte mig med frillan innan det bar av till Sara. Där det bjöds på utsökt bål och dansanta låtar. Hade sååå himla roligt. Hade kunnat stannat där hela kvällen. Men såklart bar det, traditionsenligt, ner till Statt. Där det fortsattes skakas rumpa tills fötterna blödde.

Söndag: Vaknade upp , utan bakfylla i min sköööna säng. Åt lite frulle och cyklade, i morgonfrillan, till jobbet.

Bilder från gårdagens bravader kommer. Var så säker!

Faan vad skönt dåååå

Jag har fått ett jävla munsår. Jag har typ aldrig haft munsår, i ena mungipan har de bildats en liten liten spricka som gör jävulskt ont. Piss och skit. Tror de beror på att det blåst och jag blivit torr eller något.... Stackars lill-munnen.

Oh my

Det känns sååå skönt att ha kommit igång med träningen nu. Även fast jag just nu har en sjuhelsikes träningsvärk i magen och andra delar av kroppen. Har gått ner ett par trivselkilon också, vilket var väntat. Särskilt när man chockar kroppen, från ingen träning till 4 ggr i veckan. Och knappt ingen godis eller läsk alls. Jag känner mig mycket piggare vilket är härligt!! Jag är så sjukt hurtig, jag veeet... Neej somna till Criminal Minds (för då drömmer jag ju så fina drömmar).

Torsdageftermiddag

Snart kommer Emilia hit på lite fikamys och skitsnack. Köpte en kladdkaka kvällen till ära.

Idag har jag slagit in presenter och julklappar tills fingrarna blödde, ungefär. Så nu är allt klart, eller kanske köper någon liten mer grej till mor och far.

Alltså grannens baslåda gör mig galen, hoppas skiten sprängs i luften snart. Dunk dunk* Bläää.

Lite godsaker




(Ignorera morgonfrillan)

Bra känsla joråsåattee

Det känns helt okej när man vaknar upp och man hela natten har drömt att man blivit runtburen och omhändertagen av inte bara en utan två olika skitsnygga killar. (Alltså inte samtidigt). Kan inte varje morgon kännas såhär?

Good nighty

Ligger i Emelies rum, mitt gamla flickrum. Får typ cellskräck härinne, iaf nu när jag inte delar säng med Emelie. All alone... Nej så hemsk är det inte. Lånar Emelies dator, ooops. Lika bra att passa på när hon inte är hemma.

Idag fick mormor komma hem från sjukhuset, vilket hon var väldigt glad över. Hon var uttråkad till max. Så vi körde hem henne och sen drog mami och jag till Marieberg. Där vi sprang runt några timmar. Fint! Hittade lite smått och gott. Nyårsklänning, klar! Julklappar, klart! Och diverse presenter. Ska slå in allt imorgon. Älskar att slå in paket.
Men jag hittade ingen klänning till julfesten med jobbet som är nästa helg. Undra om Emelie har någon klänning jag kan låna till julfesten. Hehehe. Imorgon blir de hem till Kholm, ska jag bjuda Emilia på lite fika i min nypyntade lägenhet.

RSS 2.0