People person

Idag kom de in en totalt överglad polsk byggarbetare in på jobbet, han såg ganska rolig ut; Kort, mörkt hår, stora glasögon. Köpte två par små barnskor, och vi prata, han på knackig men helt okej svenska. Han hade sina barn i Polen och skorna var till dom. Trevlig gubbe. När han vänder sig om, så står det "Dorrar och fonster" på ryggen på tischan, haha. Jag dog lite. Jag tyckte de var kul iallafall, men sen var jag superövertrött också.

Konsten att spela svår.

Ja de är väl så man ska få de kukstyrda egokillarna på fall. Frågan är vill man få dem på fall? Vill man ha någon som smsar på fyllan mitt i natten och "vill seeeees" när de sitter 10 mil härifrån. Vafan!? Ska du smsa får du fan vara inom räckhåll, annars är de helt jävla ointressant.

Fly

Lite bilder från helgen!

Fredag: Bowling och middag med arbetskamraterna.








Lördag: Förferre och Nause med fina Emma!!




Mådde inte jättebra imorse pågrund av många anledningar. För mycket dricka, för mycket svin, för lite sömn och pms. Annars så var de ändå ganska kul på Safiren, jag träffade många bekanta ansikten. Sen vettitusan vad som hände sen. En sak är säker, de kommer dröja ett bra tag innan jag går ut i kholm igen... Fick tillslut sällskap inatt av en iskall Emelie i sängen. ISkall.

Konstaterande: Jag och Emma är bäst på att förfesta.

Nu ska jag sooovaaa. Jobbar hela dagen imorrn!

Cheers to that freakin' weekend

Vilken kväll de blev igår då! Hahah. Galna arbetskamrater, vilka sköningar. Dock var Harrys ingen hit. Ja och Ullis konstatera att vi var topp 2 snyggast. De var typ bara muppar där, (förutom vi förstås). Haha. Tror alla tyckte de var lite tungt att jobba idag alltså. Men klart vi klara det. Jag vill föresten INTE gå in och kolla hur mycket pengar jag brände igår. Jag var alldeles jätte generös!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av hem till Emma, för att sedan dra vidare till Safiren och Nause.
Ha en fin lördag people! De ska jag ha!

It's just one of those nights

Det var längesen jag kände sånhär ångest. De krampar i hela kroppen, jag snyftar som en liten unge. Kan inte sluta. Känner mig helt jättenere. Ska försöka somna nu. Imorrn jobbar 8.15-19.15, sen är de bowling och middag med arbetskamraterna!

Unnar mig lite



Think about that


When it comes to friendship, trust is the only thing you should take for granted.



Sparkly

Paljetter, paljetter och ännu mer paljetter.




I will never leave when she needs me most




Hade hört låten men inte sett videon innan min lillebror visade den. Klart mitt pms:iga jag grinade som en baby, där jag satt mellan mina två småsyskon i soffan. Sen började Emelie gråta för att jag grät. Haha. De blir alltid så! Stackars Andreas, men han är ganska van.

Bjöd även småsyskonen på Tacogratäng idag och så hängde vi här. Följde med dom hem till Vingåker en stund också. En säkring gick i bilen när vi åkte iväg, så att hastighetsmätare och varvräknare vägrade funka, så jag fick sitta med Runtastic för att kolla hur fort Emelie egentligen körde. Men de gick bra de med.

Tröttmössa

Tittar på Outsiders. Det är en som har dinosauriefobi. Hon är mest rädd för Tyranniosaruis rex. De kan jag förstå, OM DE SKULLE FINNAS!! Det hon föreställer sig är att "Dinon" ska sticka in huvudet i vardagsrummet och så tyckte hon att de var obehagligt med så mycket skog runt deras lägenhetshus. Då de kanske helt plötsligt skulle kunna sticka upp ett dinosariehuvud bortom skogarna... Jag känner mig ovanligt normal ikväll.

Det har varit en lång arbetsdag idag, 09.00- 23.15, lagom. Men nu är allt i princip inventerat och klart. Tur att arbetskamraterna är så bra och gör att dagen inte alls känns så lång.

Imorgon ska jag tvätta... Sen kommer Emelie och Andreas in och jag har lovat att bjuda på Tacogratäng!! Och så kanske de ska motioneras lite med Frida på kvällen.

That how it's suppose to be


Hängde med de här muppetsen igår kväll. Plus Isabelle och mor o far. Vi spela Bingolotto, jag vann inget. Dock så vann Emelie 100 kronor. Tror hon ska köpa 2 nya lotter, så de blir säkert Bingolotto nästa söndag också.

Sen skeda Emelie och jag i soffan och så delade vi på hennes 90 säng inatt. Mysigt värre. (Lite trångt, så jag flyttade till en egen säng sisådär halv 6 imorse). Men måste passa på att mysa med henne så mycket som möjligt innan hon drar till Thailand mm. och är borta 2 månader!!



Slängde ostbågarna och chipsen jag hade kvar hemma lite symboliskt. Sen skalade jag en morot och åt den istället. Morot är underskattat! Mamma borde vara stolt över mig nu.

Promenad promenix

Har precis kommit hem från en väldigt uppfriskande promenad med FridaL. Så nu känner jag mig pigg, glad och full med energi. Så himla härligt! Skönt att prata av sig lite med Frida, och så passa vi på att smida lite planer också!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka sova så tidigt som möjligt! Inventering imorgon heeeelaaa dagen!

Gangsta

Som att jorden går runt solen

Familjen – Det Snurrar I Min Skalle

Sundays random

Jag är så dålig på att vänta. Mest för att ja vet att 50% av sånt som drar ut på tiden inte blir av. Då är de bättre att avfärda de på en gång istället. Varför dra ut på saker egentligen? Är det bara jag som ser på allt så? Mitt impulsiva jag tillåter inte att något drar ut på tiden. Lite jobbigt att jag har den här rastlösa känslan i kroppen. Kanske bara ska avfärda saker som håller mig tillbaka, får mig att vänta och undra. Varför ska man behöva leva i ovisshet när man kan leva i klarhet. Varför ska någon hålla dig på halster? När de ändå inte kommer bli något. De kommer säkert aldrig hända ändå. Varför hoppas och sen bli besviken?


Jag hade en superrolig kväll på lagavslutningen igår. Alla brudar är toppen och jag förstår varför jag har så svårt att lägga av med fotboll. Det är laget, sammanhållningen, gliringarna man ger tillvarandra och den goda stämmningen som håller mig kvar helt enkelt!

Nej dags att byta om, pappa kommer och hämtar mig sen blir det en kväll i Vingåker med familjen!

All the things we were fighting to keep out

Faaaeen, sängen är alldeles FÖR skön... Och jag är alldeles för lat. Oherre, vad jag är lat! Men hade solen lyst från en klarblå himmel hade allt varit mycket lättare. Nu gör den inte det och då vill jag bara ligga kvar här under mina två täcken och mysa. Frukost på sängen har jag ätit också. Känns som de var längesen jag verkligen bara tog de lugnt en lördagsmorgon, antingen har jag jobbat eller inte varit hemma, typ. Men nu ligger jag och njuter bara. Kollar på bilder sen Barcelona, vill tillbaka. Vilket fantastiskt ställe!



What's up med alla mina drömmar? Varför dyker de upp en massa människor som är eller borde vara ute ur mitt liv där hela tiden. Låt mina drömmar vara för tusan! Vill gärna sova längre än till kl 8 på mornarna, tack!

Late night nekorbtraeh blues

Lagfest imorgon, dunder och brak. Förfesten börjar kl 14 med Emma, här i mitt lilla hem! Det är därför jag sitter hemma ikväll och tar det så lugnt jag kan... Men jag är rastlös. Har dock typ 5 Wordfeud spel som jag sitter och spelar. Haha! I'm the MASTER!!!!! Skruvarna är slut...... :(((( och jag har druckit alldeles för mycket Colaaa, är hyper alltså. Kommer väl aldrig kunna somna.

Tänkte ge mig ut och motionera igen imorrnbitti typ. Vara sådär irriterande hurtig en lördagmorgon, sådant som sticker i ögonen på endel. Blandannat på mig. Sen är de PARTY!


Ååh neeeeej sötgosgull-Emil åkte ur Idol </3
Är de ens värt att titta nu?! // Jossan.sweet_13

Nu är de verkligen fredag, Idol och skruvar. HALLELULJAAA

MmmmmMMmmm skruuuvaaaar... (Nej jag är inte uttråkad...)


Morgonstund har guld i mun

Jag har klarat av en promenad såhär på morgonkvisten i det fina vädret.

Det har aldrig egentligen riktigt varit min grej att röra på sig på morgonen innan man har fått frukost i sig. Kommer ihåg alla de gånger man varit på fotbollsläger och man TVINGATS upp innan frukost för att gå en jäkla promenad... Varför?? Har jag alltid undrat, då jag varit hungrig som ett djur på mornarna, vilket gjort att jag varit grinig. Men man var tvungen, så jag har gått där varje gång och släpat fötterna efter mig, med en stark irritaion. Gick inte bättre med alla negativa tankar heller direkt, haha!

Nu imorse gick de ändå bra att gå, rensa huvudet. Att sen lite halvfrusen hoppa in i duschen var underbart skönt.

Nu blir de brakfrukost sen jobba mellan 12-18!

Ge mig för bövelen



Movie night

Frida O has left the building. Vi har haft filmmys hela eftermiddagen, märkte inte ens att de regna men märkte dock när Frida smygsov under fleecefilten. Haha! Skön eftermiddag måste jag säga. Tänkte fortsätta glo på filmer även ikväll. Ska bara ner och köpa lite morötter och dipp, blir hungrig av att kolla på film alltså.

Peaacee

Be inspired

Topshop.



Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Krossa alla fönster, slå in hans ögon

Alltså tänkte översätta VAD sms och meddelanden från de manliga könet egentligen betyder. (Som jag har upplevt de).


En lördagnatt: Vad gör du? :)
Betydelse: "Jag är kall, ensam och kåt."

En fredagnatt: Får jag bjuda på käk någon dag? :)
Betydelse: Alkoholen har tagit sin verkan och modet är högt. Men inbjudan dras tillbaka dagen efter när de inte får något svar.

En tisdagmorgon: Alright det är väll på dagarna som huset står tomt med mig i sängen annars! ;)
Betydelse: Behöver inte fylla i något här, rak och ärlig. Inga krusiduller.

En lördagkväll: Ta en lapp o ställ dig i kön. Haha, ne men ja vi får ses snart!! :)
Betydelse: Han var tyvärr inte ironisk och köer är inte min grej.

En lördagsnatt: Sluta va så arg.
Betydelse: Han är uppenbarligen konflikträdd.

En onsdageftermiddag: Går ju inte att ringa dig honeybunn. Va göröööuu?
Betydelse: Han kallar mig endast honeybunn för att inte loosa och kalla mig något annat tjejnamn. (Lite som i låten "är de lugnt om jag kallar dig baby")... Asshole!


Hoppas det ger lite klarhet och att ni har glädje av min observation.



Köpstopp var det eller?


Supervarma vinterskor från Vagabond.






Tråkig badrumsdörr blev lite roligare.


I take blame

Lyssna på alldeles för hög musik i soffan nedkrupen under en varm filt.
S K Ö N T .



David Guetta – Without You (feat. Usher)

Yoü and I

My skickade denna bild till mig häromdagen, den är från förra helgen i Örebro. Ingen utav oss kommer ihåg själva händelsen, haha. Men vi ser allt bra nöjda ut.




Yeeeaaah

Helt plötsligt blev "Two and a half men" intressant.




Positive

Jag är trött... Kom hem från Frida vid halv ett igår ungefär. Blev lite sent, vi satt och spela Wordfeud, haha. Äntligen kan jag ha det igen. Var tvungen att köpa nytt minneskort, fick bara 2 GB med telefonen. De fyller man ju fort! Nu har jag 8 GB att fylla. Nej om man skulle ta och tvinga sig upp ur sängen nuuu. Jobb hela dagen, heipa!

Lacy sundays

Jag har varit dödstrött hela dagen, höll på att somna på jobbet! Men nu har jag precis gått en väldigt uppfriskande promenad och känner mig genast piggare. Skönt att skingra tankarna lite. Bara lyssna på musik och njuta av den härliga höstsolen och de fina höstfärgerma. Underbart! Har laddat hem appen Runtastic, Emelie tipsade mig om den. Alltid kul att se hur lång man har promenerat! Nu har jag tittat ut en bra runda också, måste börja röra på mig! Jag vet att jag mår mycket bättre då.

Nu ska jag hoppa in i duschen och för att sen vid 19 möta upp Frida efter hon jobbat klart. De blir söndagsmys på högsta nivå!


Lördagsnöje bl.a.

Linas kvällsbok i mitt hjärta. Går på 5an just nu. Påminner om Turkiet och högläsningen Sara hade för mig i solen vid poolen!


Die motherfucker, die

Dö ryckande dansnerv, döööö! Dig återupplivar jag igen nästa helg, denna helg är jag duktig flicka... *ryckryckryckryck. Gaaaah. Överskottsenergin sköljer över mig!!!!!

Jag och min energi hänger med systrarna Nordén ikväll. Grattis till er!


Slåss

J a g. O r k a r. I n t e.

Du borde ge dig själv en ny religon


Andreas Grega – Världen är elak


No sleep

Uschhhh, jag har varit vaken sen kl 5... Härligt verkligen. Jag sover så jäkla dåligt just nu, drömmer en massa konstigt skit. Det är tur att jag inte har tvättstugan i någon mörk källare, jag säger bara det. Somnade relativt tidigt igår eftersom jag skulle upp skapligt idag, vilket gjorde att jag åtminstone fick ca 5.5 timmars sömn. Lagom, jag kommer vara helt död ikväll efter jobbet! Fuuu

Ohh, that's just sick

Behöver jag säga att jag blir sjukt provocerad av sånt här? De är helt fel.



Vad skulle jag göra utan er?

Mys med Edvard och resten av familjen är vad jag har sysslat med större delen av den här dagen. Fick mammas lasange till matlåda imorgon, score! Vi satt hela familjen och käka tillsammans, love it. Jag hatar att äta själv... Jag äter knappt något då. Hade mor och far bott i stan hade jag garanterat ätit där minst 2-3 ggr i veckan. Nu blir de väl ungefär en, alltså ett mål ordentlig mat i veckan, haha. Sen satt jag och mami och skvallra lite, mycket roligt. Vi är ganska lika jag och mamma.

Här är lite bildbevis på hur mycket Edvard tycker om mig.

Too much freetime

Finns de någon mer rastlös människa än mig..? Nej tror inte det. Jag är sämst på att vara ledig, MEN igår då tog jag det verkligen jättelugnt, jag är stolt över mig själv alltså. Satt tillochmed och lyssna på grannarna, de hade en massa konstiga ljud för sig. Haha. (No lifer).

Jag önskar att jag var bättre på att ta till vara på tiden. Köpa en ny almanacka kanskee. Börja planera och skriva upp de jag ska och måste göra. Yes, så får de bli. Nu ska jag till Vingåker strax, mamma ska laga lasange! Mummaa. Sen ska jag busa lite med Edvard också.

Nu kom de några hantverkare och knacka på, tacka gudarna för att jag hade byxor på mig denna gång.

Kvällsnöje

Sitter och garvar åt Sex and the city, de handlar om ex. Jag känner igen mig i detta avsnitt, haha.

"I'm more: We didn't work out, you need to stop excist."

Viva La Juicy

Cravings.

...

Neej, vad hände med det fina vädret!? Och jag som tänkte gå ut och ta en promenad.... noooot!

Vad har du gjort med mig?

Behöver vinterskoooooor. Fråga är bara vad för skor jag vill ha?

Jag tycker sådana skor är så himla söta och bekväma! Men samtidigt skulle jag vilja ha ett par varma stövlar, men kan kanske använda mina gamla och lägga i en varmare sula, för den är utsliten.

De här skulle inte heller sitta fel, jag har redan de bruna, fantastiskt sköna! Dilemma. Ska man köpa båda? Sen inga mer skor på HELA vintern! (Yeah right som om jag kommer hålla det)........



Såklart vill jag ha Gaga skorna också...



Kick ass

Precis hemkommen, efter att ha sett Sverige spöa Holland på ett kylslaget Råsunda (de fick bli på med dunjackan tillslut). Är väldigt glad att jag tog den och inte min korta skinnjacka. Hade frusit ihjäl i skinnjackan... Nu ska jag sovaaa. Gonatt världen!

Tror du vi kan ropa efter någon med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

Världens finaste väder! Ohhh, happy day. Låg och drog mig i sängen i två timmar, för de var jag värd!

Jag har fortfarande ont i superbröstet föresten... Blääää. Vilket skit.

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Hypo

Faaeen, vad det trycker i mitt bröst! Jag går under. Varje gång jag andas. Blääää, jävligt jobbigt..

Om man skulle försöka sova bort skiten kanskeee. Tänk om jag fått bröstbens inflammation?? Såg det på "Sjukhuset" en gång. Hon som hade det, hade skiiiitont och sen fick hon en spruta rätt i bröstbenet. Typ de äckligaste och ondaste jag sett. Hjälp... Eller så har jag bara sovit konstigt eller blivit lite kall. *Håller tummarna.

// Hypokondriker

I couldn't fight it

Örebro, Seaman Shot's, världens bästa My, My's übersköna säng, bakispizza och film. Kan de bli bättre, nej tror inte det.

Så glad var jag!


Idag har jag bara jobbat hela dagen. Imorgon ska jag få se Sverige-Holland på Råsunda, wiiieeee!

Something about lonley nights and my lipstick on your face

Kan inte sluta lyssna på denna låt, högsta volym. Löööve
Lady Gaga – Yoü And I


No sweet dreams

Jag drömmer oavbrutet när jag sover nuförtiden. Skitjobbigt! Inatt drömde jag om en skidjacka som jag såg när vi var på Ingelsta. Alltså jag har sådana crawings efter den jackan så det är sjukt! Vill ha den!! I drömmen var den slut, jag ska nog åka dit nästa vecka och kika om den finns kvar... Jobbigt att jag inte har en bil alltså ! Kanske lånar farmors. Måste nog ha den jackan. Blir perfekt till alla sälenresor som kommer göras i vinter!

Cheers to that freakin' weekend

Ledig helg. Underbart. Min första på 4 veckor.

Igår hängde jag hos Sara och Simon, mycket trevligt. De bjöds på mat och sen blev det umgänge i soffan. Räknade ut att jag inte har lagat mat hemma sen jag gjorde pasta och bacon mitt i natten när vi kom hem från Barcelona, alltså en vecka sen! (Om man inte räknar varma mackorna jag gjorde till lunch) Vet inte riktigt vad jag äter?

Ikväll blir det röj i Örebro med My. Jag tror dock att de blir svårt att toppa vår efterfest som ägde rum tills 8 på morgonen förra gången, galet haha. Vi får se, vi får se! Ingenting är omöjligt. Det ska bli himla roligt iallafall!

Äta frulle, packa kläder och boka tåget. Hej å hå!


Nya frillan



Get myself together

Hängde hos Sara ikväll, vi käka ostbågar. Mumsss.



Hemma hos mor och far åt vi tacos och kladdkaka.

Men nästa vecka, då ska jag börja gymma och få bort de här bekvämlighets kilona som smygit sig på mig... De blir tydligare och tydligare för varje dag. En bild säger som bekant mer än tusen ord...

Nä sova kanske så man orkar upp och jobba imorrnbitti! (Börjar 12, uppgång 10? Hårt liv.)

God morning world

Mycket bra morgonmusik

Viktoria

Habits

Nu ska jag snart bege mig mot Vingåker. Ska umgås med syster och kanske baka en liten kladdkaka. Mumma! Sen blir det in till Kholm igen träffa Emilia en stund innnan Sara ska få klippa i min kaluffs. Spännandeee. Ska även försöka hinna färga håret ikväll!
Full fart!

Först frukost!

Feel the rush

Har umgåtts med Frida och Emma även idag. Mycket trevigt! Fridas hår skulle färgas och sen fick vi lite god mat och cheesecake till efterrätt. En härlig eftermiddag, med andra ord. Jag har även hunnit med att tvätta idag också. Alltså jag är så duktigt.

Kolla mina flashiga naglar. Snyggt eller inte? Haha, äsch, jag gillart (tror jag)!

Turn away 'cause I need you more

Rihanna – We Found Love

Perfektion

Såklart de var tvungen att bakas bullar på Kanelbullens dag igår. Inge fusk här inte. Det är jag, Frida och Emma som skapade dessa fulländade bakverk. Måste säga att det var första gången jag bakade bullar. Så jag är lite extra stolt. Nu blir det bulle till frukost.


Colors of the fall









Lite kvällsshopping i Ingelsta.



I am my hair

Emilia kom hit och myste i min soffa en stund nyss. Härligt, jag behövde prata av mig lite! Vi bytte även bilder sen barcelona, så nu har jag alla. Vissa bilder är så sjukt fula, hahah. Garvar ihjäl mig!!

Jag bestämt mig för att skaffa ett gymkort. Måste komma igång och röra mig, jag blir förslappad av detta orörande av kropp. INTE BRA. Ska även köpa en våg, mest för att jag ibland undrar vad jag väger, inte för att jag vill gå ner. Eller jo kanske lite, något bekvämlighetskilo skulle inte skada.

Imorrn blir det antagligen en heldag med Frida och Emma. Längesen vi umgicks ordentligt känner jag. Det ska bli så roligt!


Bad kid

En sak jag önskar mig just nu är en fet jävla "walk in closet". Punkt.



Nej dags att städa och röja upp här hemma. Samt packa upp de jag shoppa i Barcelona, har liksom inte ens gjort det!! Har inte haft orken.

Städmusik: Lady Gaga

Born this way

Secondplacewinner


Är bara tvungen. Sofies mode:
Victoria's Secret-ängeln Karolina Kurkova äger världens läckraste vinröda jeans.


Klart jag köpte mina vinröda jeans för ca 2 månader sen i London, Kurkova, du ligger efter.

Barceloneta Beach


Sweet sundays

Åkte hem till mor och far igår på rehab. Emelie kom och hämta mig, sen drog och köpte lite gott innan vi körde mot Vingåker. De var himla härligt, vi laga mat och myste i soffan. Somna med Emelie i hennes säng. Imorse skjutsa papi in mig till jobbet igen.

Nu sitter jag och kollar på reprisen av Svenska Hollywood Fruar, sen i måndags. Ja, Gunilla måste ha en  psykiskstörning, i någon grad. Man ser de nästan på henne, särskilt när hon pratar: Extremt fladdrande näsborrar och ögonen stora, uppspärrade ser nästan ut som de ska ploppa ut. Sen är humöret är extremt lynnigt, hon har kontrollbehov och upplevs allmänt jätteförvirrad. Skulle inte vilja ha henne som mamma.

Gillade hennes peptalk till dottern också.... Herre! Ja ja.

Nu blir det söndagsnudlar och städning.


Back to reality

Hade det galeeeeet bra i Barcelona!! Nu ska jag sova, imorrn ska jag tvinga mig upp till jobbet.


Ni får lite mer bilder någon annan dag! Håll tillgodo med de här så länge. Dock var vi inte jätteduktiga på att ta bilder på denna resa. Var lite för busy.


Min hatt "golden hat" som visst var rosa (fick Emilia se när vi kom hem, oops). Köpte den för 1 euro, my beatiuful smile and my pretty laugh. Ordinarie pris, 5 euro. Ett riktigt kap.


Inne på Opium första kvällen!


RSS 2.0