Viva la fiesta

Helt okej väder får vi iallafall, Se här!

Annars då, jo jag packar som om jag ska vara borta 3 veckor och inte 4 dagar. Men de löser sig. Man vill ha lite valmöjligheter liksom. Alltså de ska bli såååå kuuuul. Vill bara vara framme nu, gå ut och käka, kanske shoppa lite. Sen göra iordning sig för att se bege sig ut i natteeeen. Fan så fint.

Ses när jag är hemma igen!


New

Jahaa, nu har jag varit nere på Åhléns och köpt en ny handbagage väska till Barca! Lagom stor och bra. Måste få ner så mkt kläder som möjligt där eftersom den stora väskan vi har med oss ska vi ha kläderna och spriten som vi shoppar där! Nu ska jag jobba mellan 12-19 sen blir de hem och packa!!!

Bionic women

Nääähee, börja packa lite smått och sedan lägga sig och dö långsamt i sängen. Sounds like a plan!



Peace

Du snälla vänta, håll ut


Bra gjort att somna med lamporna tända, tvn på, datorn i knät och halsduken hängades i halllampan...

Hade en rolig kväll hemma hos Steffe måste jag säga. Harrys var ganska kul de med, haha. Uschhh, jag är så trött idag, fyfan. Men får se, de blir kanske på't ikväll igen. Statt är ingen favorit just nu. Men men.




Feels so good

Får lite dåligt samvete för att jag inte tar mig ner och tränar, men jag har NOLL motivation till de just nu. Fotboll känns inte som något som jag vill prioritera. Plus att jag nu mera sätter för mycket press på mig själv och bara får en massa negativa tankar... De funkar inte. Men jag ger det en chans till senare, vi har en inomhus säsongen (som jag älskar!). Ja så blir det, jag tar nya tag till den säsongen!

Annars då, ja solen börja skina precis när jag skulle cykla hem från jobbet. Känns bra! Har precis pratat med Emilia i telefonen. Nu är vi incheckade och klara. Jag ska bara skriva ut biljetterna imorrn på jobbet. Måste börja planera lite smått vad jag ska ha med mig och hur jag ska packa.

Armin Van Buuren – Feels So Good - Radio Edit

Sweet dreams?

Jag sover dåligt på nätterna. Det är nog pga en oro som jag omedvetet har och den kryper i kroppen, kommer fram när jag inte har kontroll. Drömde massa konstigt skit som jag inte vill skriva ut här, med risk för att bli klassad som galen. Eftersom jag drömde en massa inatt så vaknade jag halv 8 imorse, somnade kanske halv 2.. Skön-t.

Just nu äter jag frulle framför datorn, rostad macka med tjocka leverpastejsskivor, en skål yougurt och en löjligt nyttig juice som jag fick för mig att köpa. Jag har säkert vitaminbrist så tyckte de var likasåbra!

Nu ska jag fixa lite innan jobbet, jobbar 12-18.


PS. Längtar ihjäl mig till Barcelonaaaa! I need it so bad. DS.

With a guitar humming and no clothes

You taste like Whiskey when you kiss me, oh
I'll do anything to be your baby doll
This time I'm not leaving without you

He said: "Sit back down where you belong
in the corner of my bar with your high heels on"
Sit back down on the couch where we
made love for the first time and you said to me

Something, something about this place
Something 'bout lonley nights and my lipstick on your face



Bitter?

Inviger min nya pilatesboll. Aj min kropp. Jag ser riktigt vinglig och mesig ut. Men snart är jag hälsogurun själv. Vänta ni bara. VÄNTA NI BARAAA!!



Nu är jag glad, tidigare ikväll tänkte jag börja ett inlägg såhär:
Vad är det med killar och deras huvuden som för det mesta är fulla med skit?

Ganska brutalt jag vet, men nu är de bra igen. Hej humörsvängningar!


Today it's all a blurr




With every heartbeat

Höjden av pinsamheternas pinsamhet?


Lagfoto


Traditionellt



Summering

Bjuder på lite bilder från helgen.


Busigaste småkusinerna! Så jäkla goa ungar.




Lagfesten, haha!












WF

Okej, jag är beroende av Wordfeud.....

Spelar med 3 av mina arbetskamrater.

K a n  i n t e  s l u t a .

It's been along time but I'm back in town

Jaha här ligger man i sängen och smakar skit i munnen. Min vita helg blev nattsvart när jag bestämde mig för att klunka rosévin. Mmm, gott..... Måste säga att jag var lite smådepp när jag knappa hem, tråkkrogen. Men de blev bättre efter ett härligt telefonsamtal. Idag ska jag jobba, börjar kvart i elva. Nu sova en stund till.

Klart man ställer upp för laget

Alltså, grunda med farmors fika innan utgång var kanske inte de bästa. Lagfesten var roligt som fan. De var värre på krogen, tråkigt. Skitstad. Orkar inte med. Men och så jag trängde mig i toankön, snacka skit om mig för de. Shiiet, jag är bruden som trängs akta er för mig. Jag slåss också, såg ni mina fighting rings eller?? Nä just det.

Ni som inte förstår ironi är ju efterblivna.

Fredagsdunk när den är som sämst

Nu har grannen fått igång baslådan. Härligt. Och här sitter jag i soffan har precis ätit varma mackor och nu mumsar jag på lösgodis. Samtidigt som jag skrattar åt Idoluttagningarna. Skadeglädje när den är som bäst. Jag öppnar på jobbet imorrn... Ja. Nää tillbaka till Idol.

PS. Hoppas baslådan sprängs snart (men de tror jag inte, fan) DS.


Yes I call the shoots

Jaha, en solig men kylig morgon. Fin höstsol. För nu känns de som höst varesig man vill eller inte.

Ja starten på den här helgen kunde väl varit bättre, men ska inte tänka på det nu inte. Jobb 4 dagar frammåt nu, sen har jag ännu lite ledighet i mitten av nästa vecka.

Nicki Minaj – Moment 4 Life

To live doesn't mean your alive

Känns konstigt att jag ska och jobba imorrn. De var så längesen jag var där! Eller ja en och en halv vecka sen iallfall. Kanske ska gå och lägga mig snart. Försöka sova.

Idag har talesättet "upp som en sol ner som en pannkaka" fått en innebörd. Ja ja, nog om det.

Snart har vi förhoppningsvis bokat boende i Barca!! Längtar dit som tusan! Orkar inte gå omkring och frysa. Inte än.


Värmeeeee

Kontrast

Sitter i tjocktröja, mina rosa tofflor och halsduk. De säger väl en hel del... Buuhuuu.

Vi åkte från Alanya runt 19 igårkväll och kom hem vid kl 8 imorse... Pga sega tåg bland annat.  Sov 9-13 idag och sen blev det lite Sushilunch med Sara. Passade på att lunchshoppa lite, en Lacôme mascara, ASBRA och lite rouge och grejer. Handlade föresten lite roligt i taxfreen också i Turkiet, en ansiktscreme och öroncreme från Lacôme. Jag gillar taxfree.


Tänkte bjuda på lite bilder från Alanya nu!!! Drömma mig tillbaka, till något som känns ack så avlägset.
Varsågod!


Poolhäng!


Life's good!


Sara är sugen på salladen, jag är sugen på den väldigt trevliga eye candy- norsken i bakgrunden. Näää, vad skriver jag?!


Jag måste säga att man kan stöta på en hel del sköna och intressanta människor.

Tillexempel en 50+ Don Juan från Syd Amerika, med sin blonda svenska 50+ sambo som han gärna daska på rumpan och sa att "hon är fin hon den här". Samtidigt som han berömde mina, väldigt svenska blå ögon och ville bjuda ut mig. (Jag tacka vänligt men bestämt nej).
Manliga receptionisten som konstant påpeka att jag hade "beautiful face", jag och Sara fick leka med hans sköldpadda (ja en faktisk sköldpadda) Toprack i lobbyn på natten, Toprack har nog aldrig varit så lycklig. Han bodde i en nästan igenväxt skål, såg ungefär ut som min fiskskål gör nu... Tragiskt och sant.
Den feta fotografen som trodde han var guds gåva till kvinnan och tog sig friheter att nypa Sara i kinden varje gång han passera. De skulle han sent få ångra när Sara vände sig om gav honom sin argaste blick samtidigt som hon väste åt honom att de där är INTE okej (om blickar kunde döda skulle han varit STENDÖD), den är inte att leka med.

Update fran Turkiet motherfuckers

Jag och Sara har det bra. Nastan lıte for bra! Ater gott, drıcker gott (blev lıte mkt god-drıcka igar, forsta morgonen vı ınte klarade av att ga upp tıll frukosten). Sa de daglıga "rutınerna" blev lıte rubbade just ıdag.

11-16.30 Poolen
16.30-17.00 Hoglasnıng ı sangen
17.00-21.00 Sova
21.00-21.30 Uppfraschnıng
21.30-00.00 Mat
00.00-01.00 Datortıd

Bra pensıonars-lordag. Vı overlever sa att saga.

Alskar varmen! Alskar att kunna bada ı ett ljummet hav mıtt ı natten, att ga ut och ata och fa allt serverat. Fıck tıllochmed en turkıshboy att handla nasspray tıll mıg nar vı var pa en restaurang forsta kvallen. Fragan ar: Maste jag aka hem? For jag vıll ınte det, ınte an pa cırka tva veckor. Skont att vı ıallafall har 3 dagar kvar.


Shame on me

Färdigpackad, iallafall nästan. Tyckte väskan vägde lite väl mycket. Men det är nog bara jag som är inbillingssjuk och lite klen. Nej dags att fixa och trixa med de sista! Och se hur det går för min kära resekamrat, hon har inte svarat på mina tre sista sms, antingen har hon redan tröttnat på mig eller så har hon alldeles för mycket att stå i. Jag hoppas såklart de sistnämnda.

Här har ni lite egopics på mig, som ni kan kolla på när ni saknar mig för mycket.

Hej så länge people.



Alanyaaa


Endless power, You'll do anything for me

Hoppas på att speeda upp mitt (om)packande genom en massa upptempolåtar! Dansar, packar och tvättar samtidigt. I'm the MASTER of multitasking.

Beyoncé – Run The World (Girls)
Big Ali – Hit the Floor "Power" Feat Dollar Man - Main mix Cutee B
Britney Spears – I Wanna Go
Adrian Lux – Can't Sleep - Radio Edit

GO little bad...

Såklart helgen blev intressant, särskilt gårdagskvällen. Kort och gott spännande, spänning de som jag ibland eller ja ganska ofta får crawings efter. Gärna de oväntade, lite oplanerade.

Emelie kommer snart in, vi ska söndagsmysa med varma mackor och cheeseballz. Precis vad jag behöver just nu (om man inte räknar sova förstås).

Just det, hon skulle ta med en större resväska också. De blev trångt.


I want it to bad, I'm so over that

Känner på mig att tröttheten kommer skölja över mig likt en tsunami ikväll, idag kommer jag gå på Redbull.

Har bara två jobbdagar kvar sen drar vi!!!!
Lady Gaga – Bad Kids

Hej härliga söndag!


Hela världen är så underbar

Har stått i köket hela kvällen och lagat mat till Sara, som den gode vän jag är. Nu har vi bokat tågbiljetter till och från Arlanda, fan vad fint. Inte långt kvar till sol och värme nuuuu! Jag köpte en keps idag på jobbet, för att skydda min utsatta blanka panna ifrån den elakaste solen. Brillor, de har jag i massor insåg jag nyss.

Nu ska jag bege mig ännu en gång till min plats denna kväll, köket.

Peaceooouut!


Kan jag säga det med säkerhet

Imorrn får jag veta exakt hur spännande min helg blir.

Fly

Det blev go fika med Emilia på CL nu i eftermiddag. Vi satt inne och myste i sofforna medans åskan dundra utanför och regnet vräkte ner. Jag gillar åska när jag inte vaknar av det på nätterna när man oftast är helt själv!

Tanken var nu att jag skulle göra lite ordentlig lunch till jobbet imorrn, men jag ska nog bara steka lite korv och ta med några korvbröd, väldigt bekvämt.

Nicki Minaj – Fly

Sometimes it hurts instead


Mina Favoriter!


Skor: Vagabond
Tröja: Topshop

Evil eyes

Sitter just nu och färgar håret, dvs först utväxten sen hela håret. (Som Sara mer eller mindre tvingar mig att göra, vill inte få hennes onda ögon riktade mot mig. No no).

Am I really special?

Gick över till Sara tidigare ikväll, Simon gjorde pannkakor, de tackar man inte nej till i första taget. Så de blev en mysig kväll där!

Passade på att färga ögonbrynen idag och sen la jag en ansiktsmask. Imorrn ska jag peela kroppen, så jag får en jämn färg när Sara och jag ska steka i Turkiet nästa vecka! Wiiieeo!

Hade storstädning imorse innan Malle anlände, en timme tog det och då plocka jag bara undan kläder och städade köket. När Malle kom så satt vi här ett tag och sen blev det CL och lite fika och sen en runda på stan. Utan att jag köpte något, däniii!

Nu är de bums i säng, jag är trött.


RSS 2.0