Hur härligt?!

En vistelse som först skulle vara i fyra dagar, blev sju dagar och sedan blev den tio dagar. Opsii! Jag har lite svårt att slita mig från detta Sälen-liv och de härliga människorna jag har fått träffa. Denna bubbla är ganska skön att leva i. Men imorgon är det back to real-life. Även om de jag bor med är övertygade om att jag inte kommer åka hem imorrn heller, haha. Men det ska jag!

Men först ska min födelsedag firas med en redig tisdagsutgång á la Sälen.

En bild från förra tisdagen, när vi tog alla liftar i Lindvallen/Högfjället.

Att åka tåg

Jag börjar få sittsår i ändan, har sammanlagt åkt tåg i en och en halv timme. Roar mig med att läsa bok och dricka havredryck. Trött som få är jag också, då jag klev upp en timma för tidigt än vad jag behövde. Mycket nödvändigt verkligen. Ett missförstånd i min hjärna orsaka den stora failen. Framme om fyra och en halv timme! Woop woop!

I kick ass all the way to Hongkong

Jag inbillar mig ofta en massa saker, eller får för mig kanske är det rätta uttrycket. Just nu vill jag behöva ha glasögon... Känner efter och tänker "aaoow, jag skulle nog behöva, jag ser nog inte så bra nej". Nu är saken den att jag har perfekt syn egentligen, eller jag hade det för sex år sen då jag senast kollade. Synen förändras, jag kanske ska kolla synen ändå. Jaa för tusan. Glasögon är snyggt som fasen. Jag är färdigpackad och redo för avresa mot Sälen, MEN de är inte förrän söndag, ska jobba ihop lite mer cash imorrn bara. Sen är jag fri för ett tag!

I can't get you of my mind

I måndagskväll såg jag inte fram emot att ha tre dagars ledighet. Jag kan bli SÅÅÅ rastlös! Men de visade sig att det inte alls var någon problem att fylla dagarna, de fyllde sig själva nästan. Det blir oftast så. Efter jag hade träffat Malle igår så tänkte jag, kan det inte alla dagar vara såhär? Hänga med vännerna bara hela dagarna, de får mig att må så bra! Nu märker jag att jag gapar efter mycket. Jag är glad över de stunder man får, absolut!

Har haft tre riktigt bra dagar. Nu är det jobb i två och sen är jag ledig i sju hela dagar och dom spenderar jag i Sälen. Awesooome!



This day

Snart kommer Sofie och hämtar upp mig, vi ska shoppa lite till hennes nya hem. Jag skulle vilja flytta hemifrån igen, ååååhh! Leka The Sims in real life, all over again. Handla (nästan) precis de man vill ha. Ordna, fixa och trixa!
Jag hade det väldigt angenämt när jag flytta hit, visst de var i augusti och det var 30 grader varmt. Men jag behövde inte bära någonting upp för mina tre trappor. Eller jo, soppsäcken med skor, de var allt! Det gäller att hitta bra flyttkarlar. 
I eftermiddag blir det middag på Joans med Malle. Nu ska jag göra iordning mig de sista och sen kila ut.

Tolv dagar, countdown

Om exakt en vecka och fem dagar då blir jag tjugotvå år. När jag i oktober kom på att jag faktiskt blev tjugotvå i slutet av januari fick jag panik! Alltså jag fick hjärtklappningar och började kallsvettas! Tankarna snurrade runt i ultrarapid i huvudet, vad har jag gjort med mitt liv? Vad ska jag göra med mitt liv? Jag kände en massa stress, helt i onödan! Jag har förtusan jobbat i tre och ett halvt år.
Nu har jag insett att jag kommer bli en väldigt bra tjugotvååring, ska ta tag i mina drömmar och känna efter riktigt ordentligt vad jag vill. Hitta lycka, välgång och framgång... Okej, kanske inte trycker ihop allt på ett år, de får ta den tid det tar.
Tjugotvå är för fan ingen ålder.



Sweet! It's morning

Klappar mig själv nöjt på axeln. Första steget är taget, bara några steg kvar nu. De känns himla bra måste jag säga! Solen skiner och jag vill absolut inte sova bort dagen. Ogillar starkt att göra de (om man inte är bakis en söndag, då är det helt ok)! Föresten, min morgonfrilla är assnygg. Helt sjukt, tänk om jag alltid såg ut såhär när jag vakna. Sexi mfc.

Love

Vilka fina vänner jag har privilegiet att omge mig med. Det värmer ända ner i hjärteroten! Nu ska jag fortsätta med hårfärgningen och sedan krypa ner i myssängen.

Todays

Starkkaffe hos Sara is awesomeee!

That's just awesome

Jag bara älskar när internet klappar ihop mitt i månaden... Fantastiskt. Antagligen kommer mitt internet till mobilen också ta slut inom en snar framtid. Jag bara ser fram emot detta verkligen. Imorgon dååå blir det fotbollsträning, tänkte släpa med mig Emelie ner så hon ska få testa lite med oss. Så får vi se vad hon tycker, de ska bli kul att träna med henne igen iallafall. Jag vet inte riktigt hur jag ska hitta min glädje och motivation igen till fotbollen, men den kanske kommer med tiden. Men just nu vill jag egentligen bara chilla, även fast jag känner ett litet litet sug till att bara köra helt och totalt slut på mig själv. Tävlingsmänniskan i mig har definitivt inte tystnat.

Pretto

När man ser ut som en blandning av en blöt katt och Backstreetboy-Nick i huvudet, då är de inge roligt längre. Det bästa är när man råkat pilla lite för mycket med håret så det fettat till sig lite fram, samtidigt som virveln i "luggen" gör sitt bästa för att jävlas med mig.

Varsegoda, nu kan ni få känna skadeglädje.


I'm the master

The master of smoothies

Min kropp befinner sig i vitaminchock.


You could have it (so much better without me)


Sleep well

Emelie har slocknat i soffan. Jag gör snart desamma fast i sängen, nyduschad och med magen full av blåbär och hallon smoothie. Föresten har insett att de visst finns minnesluckor att fylla i sen gårdagen, härligt... Haha

Det är inte lätt när det är svårt.

Jag skulle inte gått ut igår. Jag skulle inte halsat direkt ur Smirnoff-flaskan. Jag skulle inte dansat arslet av mig på dansgolvet. Jag skulle inte handlat i baren. Jag skulle gått hem själv.Tänk vad tråkigt om man alltid skulle vara så förståndig.

Nu ska jag titta på ännu en film med systeryster. Hej!

Enrique Iglesias – Naked

En sådan lördag



Let's go there

Paolo Nutini – Last Request

It's so good being bad

Fredagsmys med Sara, som förr då vi laddade på fredagen och exploderade på lördagen. Hahah. Förutom att nu blir det ingen lördagsexplosion. Men lika glad för de är jag! För den 22a bär det av till Sälen för att hälsa på världens bästa Emma! Sen kommer även FridaO upp på onsdagen, riktigt niiice. En hel vecka, borta. Inte tänka på något annat än vad jag ska dricka och vilken backe man ska störta ner för. Snygg kommer jag vara också, för att på något sätt väga upp min usla åkning... Heheh.



Nej jag är inte så dålig.

Det blir bättre

Jäkla äckelväder. Jag får inte lust att göra någonting alls just...
Har iallafall packat ner julen i lådor. Så nu är mitt vardagsrum som vanligt igen, SKÖNT.

Det är sådana här dagar jag måste hålla mig i skinnet, får sådan lust att bara flyga iväg till något annat land. Men nej istället håller jag mig inne, letar utbildningar på nätet. Försöker komma på vad jag vill syssla med. Jag är på god väg nu iallafall. Tänker på vad mina största intressen är och utgår därifrån. Typ som en Mind-map, en väldigt rörig sådan, som tillslut ska leda till ett val. Allt är inte självklart har jag märkt.

Nej lite mat i magen skulle vara bra kanske! Sedan nya tag. Hej och hå!


They are so wasted on myself

NU friskförklarar jag mig själv! (Både fysiskt och psykiskt). Så imorgon ska jag nog ge mig på lite fotbollsträning igen. Röra på döfläsket. Behöver ta tag i det där nu.

Sömn är bra. Gonatt!

Gangsta



Mini-julen är nu avklarad och alla är nöjda och glada. Man blir skapligt sugen på att åka till Bangkok när Emelie pratar om all shopping. Frågan är om det inte skulle bli för överväldigande för mig? De har visst personal som springer omkring och bär prylarna man ska köpa åt en! Varför är det inte så överallt för? Visst, nu brukar min stackars mamma få göra det åt mig, men de skulle hon slippa då ju!

Smyckena på bilden kommer alla från Isabells smycken

My man



Vi går mot ljusare tider





If you where a kiss, I know I'll be a hug

Jag har tre dagars ledighet från och med imorrn. Så skönt! Imorgon ska jag sova riktigt länge, sen om jag mår bättre, bjuda Frida på lite fika kanske. Vi får la se!

Imorgon kommer ÄNTLIGEN Emelie hem också! Brun som en pepparkaka kommer hon vara. Skönt att få hem henne, hon har varit borta alldeles för länge <3



Kollar igenom en massa bilder från året som gått, skrattar högt för mig själv!! Haha. Funderar stark på att lägga ut lite på Facebook i en random vol 2.0. Vi får se, haha.

Snöörveeel

För att markera hur synd det var om mig idag, gick jag hem 17.50 istället för 18.00 från jobbet. När jag cyklade hem funderade jag över hur mycket snor det egentligen får plats i näsan? Eller är det så att det är hjärnsubstans jag snyter ut i mina nyinköpta extra soft näsdukar? Ja ja, NOG OM DET.

Sifo ringde nyss och frågade om jag ville svara på några frågor. Det har hets ringt mig i 2 timmar utan att jag svarade. Såg de missade samtalen och hoppades på att de skulle vara något spännande! Men icke... Inte heller svarade jag på några frågor. Kändes som om jag skulle ha ett muntligt oförberett prov... TÄNK om jag svarade fel!? Eller man kan antagligen inte svara fel inser jag nu i skrivandets stund. Men ändå.

Undra hur dum man måste vara för att svara fel på SIFOs undersökningar?

Nicki Minaj – Stupid Hoe - Explicit Version

Definitivt värt att testa


Keep me grounded



Lady Gaga – Scheiße

Info

Jag kan ju glömma att försöka andas genom näsan, för där är det tvärstopp. Har myst ner mig i soffan med en stor kopp vanljté och fruktsallad. Ska väl ta och krypa ner i sängen och glo på en film. Tycka synd om mig själv. Jobbar imorrn sen är jag ledig tis-torsdag. Efterlängtat. Välbehövligt.

Sleeeeeep

Rödvinslullig kryper jag nu till sängs. Vill tacka mina fina vänner som var här och förgyllde kvällen. Så trevligt så <3

Imorgon är det jobb igen. Sen bär det av hem till Sofie för att fira henne!
Gonatt people!

Ja de var jag allt värd

Det är ett jävla tjat om de där jackorna, men nu är den beställd! Det blev den med den bästa varningsfärgen. Så att alla ska ha en chans att hinna undan.

Den säger lite: Se upp i backen förfan!!



Annars då, jo jag jobbar imorgon. Sen på kvällen får jag in lite fina brudar hit. Vi ska dricka vin och tjittatta liteee. Wooop woop.



Nej jag är ju glad egentligen.

Big No No

Ljusrosa Converse i januari. Det är emot mina principer egentligen, men idag hände det! Jag kände mig lite extra rosa idag helt enkelt. Plus att det aldrig blir kallt! Mina fodrade vinterkängor är oanvända, dammiga och danna.

Kärlek

En listaaaa

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag åkte slalomskidor för första gången. Köpte en hel utrrustning och drog till Sälen!

2. Höll du några nyårslöften?
Nej det gjorde jag verkligen inte, fan.

3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år?

Nej inte någon av mina nära.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Norge, Spanien, England, Turkiet

6. Är det något du saknar från 2011 som du vill ha 2012?

Någon gosig och snäll karl skulle sitta fint kanske...

7. Vilka datum från 2011 kommer du alltid minnas?
8 augusti, då fick jag en till liten kusin!

8. Vad var din största framgång 2011?

Att jag börja tycka om mig själv mer.

9. Största misstaget?
Att förlita sig på någon helt opålitlig.

10. Bästa köpet?

Min mobil som dock blev stulen i somras.

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, resor och alkohol.

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Alla resor som jag gjorde gav mig ordentliga energiboostar.

13. Vilka sånger kommer påminna dig om 2011?
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars
Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra
Lady Gaga – Yoü And I
Lady Gaga – Scheiße
Robyn – Cry When You Get Older
Beyoncé – Run The World (Girls)

med mera!

14. Var du gladare eller mer nerstämd i år än tidigare år?
Jag var gladare!

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Semestrat i Sverige.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?

Jobbat (fast ändå inte), kanske druckit

17. Hur tillbringade du julen?
Med familj och släkt

18. Blev du kär i år?

Nej

19. Hur många one night stands?

De borde jag inte skriva.

20. Favorit program på tv?

Criminal Minds, The Big Bang Theory

21. Hatar du någon som du inte hatade i början av året?

Det är dumt att gå runt att hata, men jag äcklas av en speciell person.

22. Bästa boken du läste i år?
Alltså jag läste ingen bok, eller jo "Linas kvällsbok" i Turkiet

23. Största musikaliska upptäckten?

Lady Gaga is the shit

24. Något du önskade och fick?

Jag önskade att jag skulle få uppleva en massa saker och de kan jag säga att jag verkligen fick.

25. Något du önskade och inte fick?
En bil

26. Årets bästa film?
Oj, jag är sämst på att komma ihåg filmer. Såg Fast 5, med Frida, mycket ögongodis i den filmen.

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag firade med vännerna kvällen innan och så kom släkten och käka tårta dagen efter.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, om jag hade brytt mig mer om mig själv och hur jag mådde. Än gått och hoppats på något som ändå inte kommer hända.

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Avslappnad (Ibland lite för). Försökte våga mera iår, ha på mig det JAG tycker är snyggt. De blev för det mest bra.

30. Vad fick dig att må bra?
Vännerna och min familj. Att resa och komma bort.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Bara en? Nää. Paul Walker, Alexander Skarsgård, Justin Bobby.

32. Vem saknade du?
Min farfar

33. Årets nykomlingar?

Frida Olsson, my homegirl.



Tweet or die

När skaffa Monki en Webshop!? Aahmagaaad.


Jag har skaffat Twitter ordentligt nu föresten. Jag känner bara att jag vill Twittra ALLT. "Eating breakfast in #bed." "Having dirtydirty #sex" "Time to brush my #hair" "Watching TV #Thebigbangtheory". Men jag låter bli. Även fast jag kan.

Nej detta duger inte, dags att göra sig vacker och ge sig ut att möta dagen.

Något nytt kanske?

Fick för mig att jag behöver en ny skidjacka till min samling. Frågan är bara vilken. Jag tänker mycket färg, för det är bra om jag syns när jag störtar ner för backen.







Sleepin' sleepin'

Magen står rätt ut efter allehanda fläskfilé, bea, crocketter och cheeseballs. Det är nästan så jag inte kan sitta framåtlutad. Frågan är bara varför jag skulle behöva sitta framåtlutad? Nej just det, kanske ska låta bli.

Fick en julklapp nyss av Sofie som kom hit en snabbis och lämna den. OKEJ jag gillar att få sakeeeer ibland... (Hänvisar till de jag skrev i föregående inlägg).

Höll förövrigt på att bli påkörd när jag cyklade hem förut. Okej det har väl varit nära någongång förut, men inte såhär! Det var verkligen bara någon millimeter ifrån innan gubbaset stanna. Jag hade kunna hamna på någons huv liksom. Men snabb som katten veja jag undan och cyklade lite småskakis hem. Puuuhh.

Nej nu ska jag bädda rent i sängen och sedan krypa ner. Jag är LEDIG imorrn! Då kommer Caroline in för lite lunch och presentletning. Sen kommer mor och far in, jag har tänkt att hänga med dom, kolla på en taklampa och knalla lite på stan.


I'm sticking with You

Jag jobbar ihjäl mig just nu. Idag börja jag dock kl 12 (tacka gudarna). Men för mycket sömn kan tydligen också göra att man blir en dag-zoombie. Så, det är just så har jag dragit omkring hela dagen, vandrat omkring som en vålnad. En grå figur, som bara smälter in bland alla raggsockor och störtkorgar. Visst hade jag mina moments och brast ut i ett övertrött asgarv. De var få, men de fanns. Och då verkade jag väl mest, ärligt talat, psykopatisk.

*Cyklade hem i isigt pissregn.

När jag kom hem fick jag ett ryck och möblerade om här hemma. Tröck in skrivbordet i min alkov, blev trött på att de stökiga skiten stod mitt i rummet. Men det blev faktisk himla bra. Så nu kan jag antingen sitta i min übersköna säng eller den kalla stolen om jag vill sitta vid skrivbordet. Det är bara att välja liksom. Faaan vad bra det blev.

Prata med pappsen en bra stund i telefon, tills han fastnade i TVn och sluta lyssna. Kul att jag är precis likadan!! Kan bara stänga av, ibland är det inte ens meningen, jag bara inte hör (eller så orkar jag inte lyssna). Emelie är snart hemma i skitkallaskitsverige!! Vi, både papi och jag, var överens att de skulle vara skönt att få hem henne! Vi ska ha Julafton igen när hon är hemma! Längtar efter att ge henne paketen. Älskar att ge presenter, nästan mer än att få faktiskt.


Kollade på filmen Juno förut. Så älskvärd.

Barry Louis Polisar – All I Want Is You

Varde ljus

Behöver en ny lampa till rummet. Någon som sprider MASSA ljus. Lampan jag har idag är jättedålig!! Tänkte sikta in mig på en vit denna gång. Voila!



Nyåret

Såhär snygga var vi igår!


Det var My och jag som skulle stå för efterrätten. Här är resultatet efter vi har slagit våra kloka huvuden ihop. After eight-Cheesecake, utsökt!



Råka visst ramla påvägen hem igår... Så då blev det lite omplåstring på nattkröken.




Idag har det varit sedvanlig film, sängmys, pizzaonline och äta-Cheeseballs-i-sängen-dag, hemma hos My. Jag gillar dom dagarna massor!


Hejrååå 2011, du var riktigt bra!

Gott nytt år folks!! Det är 2012, tänk va!

När jag tänker tillbaka på året som var så inser jag hur mycket roligt jag varit med om!

Höjdpunkterna detta år måste vara:

Sälen i mars med Emma och FridaO, det var gryyyyymt.
Summerbursthelgen i juni, med Chris och FridaL, såå lyckad helg!!
Göteborg och Liseberg med My mfl. i början av Juli.
Londonresan med My i Augusti. Massa shopping och roliga tokigheter!
Turkietresan i början av September med Sara, en riktig slapparresa.
Barcelona
trippen med Emilia, galeeet mycket party. En riktig upplevelse!
Sverige-Holland matchen på Råsunda, vilken stämning!












RSS 2.0