Bara sisådär 24 dagar kvar


Veckodagen som gud glömde

Jag tyckte att de var en bra idé att lägga mina halvfuktiga kläder på golvet för att torka igårkväll. (Orka inte hänga de okeeej?) Nu känns de jättejobbigt att plocka upp skiteeen. Samtidigt som de är fullt med disk i köket och allmänt stökigt i hela lägenheten! Blääää. Ska släcka lamporna nu iallafall. Så jag slipper se det. Lite så jag jobbar. Var och tränade på gymmet ikväll. Kändes bra trots att träningsvärken sen söndagsträningen brände på ganska ordentligt. Time to sleep! <3

On the floor





Rihanna – Roc Me Out

Monday morning

Oh fyfan vad jag är trött... Och vad ont jag har i kroppen. En himla massa klagan, men då är det ju måndag också. Alltså kanske dags att gå upp, tänkte vara på jobbet vid 9. Upp och hoppa (utan att hoppa).

Yeah you're my hook up

La mig i soffan direkt när jag kom hem från första fotbollsträningen på ett halvår ungefär. (Fan vilken bra träning det är. Welcome back, ass and ties, I kind a missed you). Jag hade knappt någon känsel i benen, orkade inte röra mig. Hade noll kraft kvar. Sög ut den sista lilla energin och gav gärnet. Nej äta något kanske. Vafan de nu blir vet jag inte, har inget i kylen eller frysen plus att jag är slö, bad combo.


Pluttteeeen

Så gosig så.


Vad du gjort för mig, med mig?


Off to Linköping för dop och en massa bus med småkusinerna. Ikväll däremot får vi se vad Sofie och jag hittar på för bus.


I'm gonna marry, the night


Jag kämpar lite, svettas

Att jag inte kan bestämma mig för hur fan jag vill ha det. Ena stunden vill jag ha allt, sen helt plötsligt vill jag inte ha ett skit. Förstår mig inte på mig själv. De är inte alltid sunt.


Sluta apa dig

Fick ett sånt älskvärt vykort från Emelie idag, haha!


System overload

Faaan vad tungt de var på gymmet nu i förmiddags.... Jag dog lite.

Orkar fan inte träna imorrn också, nej 4 träningar på en vecka får räcka för nu. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite mat. Senare kommer mamma in till stan, vi ska köpa doppresent åt min gullunge till kusin!! Hälsa på mormor på sjukan också, hoppas på att hon får komma hem imorrn. De håller på att byter ut och tar bort mediciner, många äldre äter säkert alldeles för mycket mediciner mot vad de behöver!

Ikväll blir det Thanksgiving hemma hos Sofie!!

Vart är kylan och vart är snööön?? Buhuuu

Heej bloggen

Bra att jag vet vad jag skickar efter. Klänningen var rätt, men icke den stickade tunikan, jag skickade ju för fan efter en skjorta i ungefär samma färg. Vilket pucko. Jag har iallafall fått hem allt nu, har dock inte slitit upp allt ur påsen!? Vad har hänt, de brukade vara de första jag gjorde när jag kom innanför dörren. Jag är mättad kanske, på kläder alltså. För just nu är jag jäkligt hungrig, ska dämpa hungern med knäckemacka och juice. Var på gymmet och kämpade ikväll med. Duktiga jag. Dock så ser jag just nu gymmet som ett straff för min slappa stjärt... Så där fick du din jävel!!


Oopsi råååkaa

Hade brist på kläder eller något.


Det är sent och det är humor



Alltså jag tyckte bara det här såg så himla kul ut, hahah. Men sen är jag ju jättemega trött också.

You know how to love me hard

Alltså ju mer jag tänker på lördagen, desto mer detaljer pluppar upp i mitt huvud... Hahahaha. Inte tänka så mycket alltså.

Den här veckan jobbar jag massor!!! Och så ska jag plåga mig själv mycket och ordentligt på gymmet för att jag missa träningen igår, på grund av att det var väldigt svårt att ta sig upp ur sängjäveln. (Dålig karaktär på alla sätt och vis).

Nej diska, göra matlåda och sedan sova låter väldigt bra just nu. Imorgon är det jag och grabbarna på jobbet.

Hej dålig karaktär!

Jag och Sofie skulle gå nyktra på Statt, så blev de inte. Eller vi var nyktra när vi kom dit, men sen efter två redbull vodka, en drink, två shot och en cider var vi inte så värst nyktra längre. Haha. Men kul hade vi! Kommer inte ens ihåg senast jag hade kul på Statt. De var sköna människor där och såklart blev det efterfest och övernattningsgäster i min lägenhet. Jag somna visst på toan, Sofie kom och väckte mig och sen hände endel andra incidenter här hemma, hahaha. Sjukt roligt! Har lite minnesluckor, men de kan ju å andra sidan vara ganska skönt. Jag tackar min dåliga karaktär för att den gav med sig och lät mig ha så kul igår!

Så nu sitter jag här medans lagkamraterna har första träningen, ibland måste man ju prioritera. Just nu är jag alldeles för bakis för att ens tänka tanken att röra en boll. Lite mycket Vodka på efterfesten. Ska nog smaska i mig av kycklingpajen som Sofie lagade idag, medans vi andra inte orkade röra oss en meter...


Kaos i lägenheten



Ledig lördag är bra underbart

Dagen har spenderats med Sara-rara, knallandes runt på stan. Jag köpte lite julsaker, kunde inte låta bli. ÄLKSAR att julpynta!!! Sen köpte jag även ett rött läppstift.

Kvällen kommer jag spendera med bästaste Sofie!! Åhhh, vad mysigt de ska bli, vi får la se vad vi hittar på för bus!







Shut up and listen

Rihanna – You Da One - Explicit Version


Josefinetastic!

Jag ursäktar i förväg för min sämsta natthumor... Emilia visade mig, så detta är helt och hållet hennes fel.

Det är bara att välja:
I want Josefine and I want it now
Josefine, the smart choice
Don't play with fire, play with Josefine
The president buys Josefine
Josefine. The power on your side
Josefine beat
The queen buys Josefine
I lost weight with Josefine
There's lots of fun in Josefine
Keep going well, keep going Josefine
You better get inside Josefine
The Josefine people
Josefine - once you have it, you love it

sloganizer


Resultat

Jag måste säga att jag bygger muskler extremt och väldigt överaskande lätt.


Resultat efter 2 seissons liksom. De tar sig sa mordbrännarn!


Fredagsträning avklarad

Oooojj, vad duktig jag är. Fast jag alltid får huvudvärk när jag kliver upp innan kvart i åtta, så gjorde jag det. For  jäspades på cykeln genom stan (livsfarligt). Tränade i en och en halv timme! Nu ska jag fixa till mig och snart bika till jobbet.

Just nu Skypar jag med Emelie!! Så härligt att prata lite med donnan!

I laugh at you


You were too fly then, so fly away now.
Now I'm that bitch and you just a clown.



Gastkramande

Efter en mycket spännande Bingolottokväll (var liksom ett nummer från två storvinster, OMG!!!) med Emma och Frida, så ska jag krypa ner i sängen. Har en mage fylld av massa gottis. Imorgonbitti typ halv åtta ska jag upp och ta mig till gymmet.... Skjut mig. Det, för mig, är skittidigt... Men men, hurtbulle som man vill vara så är de bara att ta på sig Happyfacet och dunjackan och bege sig!

Här är Emmas finfina tröja som jag och FridaO gav i lite "hejdå, ses snart" present. Kvinnan far till Sälen på lördag liksom.


Hey it's a new day

Träningsvärken är inte jättefarlig, just nu iallafall. Det känns mest i vaderna. Jag tror jag måste köpa nya skor som jag kan använda när jag springer arslet av mig på löparbandet. Myyees. Förutom och träna igår så hängde jag med FridaO, jag tyckte att det var min tur att laga mat till henne. Ikväll blir det bingolotto med Emma och FridaO, men först ska jag jobba några timmar.


Shiii fick jag

Pratar med mamma i telefon samtidigt som jag äter. Jag tar upp att jag tycker knäckmackorna smaka lite konstigt. Tittar på förpackingen och utbrister 30-04-11..... De gick ut för ett halvår sen, inte konstigt att de smaka mysko. Uuuewwk. Hörde att mamma bara skratta i andra änden. Haha. De sjuka är att jag ändå käkar upp den sista tuggan, så hungrig var jag. Tänkte att jag skulle vara lite duktig och äta knäckemackor istället för mjukt bröd, då Frida lärde mig att de innehåller mindre socker. Får köpa nytt imorgon!

Träningsnarkomanen är tillbaka..?

Jaha, första svängen på gymmet ikväll. Det kändes himla bra! Så skönt att vara igång, ska försöka träna minst tre ggr i veckan där plus fotbollsträningar. Är inte riktigt säker på hur många träningar det blir i veckan än, men säkert två. Nej något att äta kanske, är hungrig som en björn!!


Ur min väg?

Sura gamla kärringar på cykel är bland det mest irriterande som finns... Råkade ut för en igår, jag råka gå lite för mycket i mitten av gå/cykelbanan. Tittade för en sekund ner i min mobil för att sätta igång Spotify. Då kom hon cyklades där, väsandes och med en halvt skräckslagen min?! Chilla för fan! De är inte direkt så att jag ska putta omkull dig eller helt plötsligt förflytta mig i ljusets hastighet till MITT i din färdväg. Och skaffa en jäkla ringklocka om det är så att du vill äga hela gå/cykelbanan så slipper du väsa. Och jag slipper kalla dig kärring.

Värme vs kyla




Den blir aldrig gammal


No shoes, no shirt and I still get service

Är sådär seg just nu, orkar inte riktigt göra något egentligen. Men ska snart ta mig i kragen och smsa Emilia, de blir antagligen en liten mysfika med henne. Sen bär det av hem till Sara en stund ikväll! Bra ledig dag.

Vet inte hur många gånger jag suttit och glott på kläder som jag bara jättegärna vill ha,  både från Topshop, Nelly och Gina, faeen. Men jag har egentligen INTE pengar till sånt. Måste inse detta. Jag måste bryta mitt impulsiva shoppingberoende. Jag handlar oftast precis de jag vill ha, fast jag inte behöver det.. Men jag vill ha det, so baaaad. (Jag har ju fan problem). Eller så är jag bara som alla andra klädtokiga females,  k a n  i n t e  f å  n o g  !


Önskelistan

Mento Top SEK 399, Vila - NELLY.COM


Ace

Tolv blev halv tio, jag blev inringd vid kvart i nio och var på jobbet kvart över. Borde jag inte få en medalj eller något? De kan jag tycka. Eller så kanske jag ska börja bry mig om hur jag ser ut när jag jobbar? Äsch, jag är en sporttjej (?) då är det är ok att vara osminkad med morgonfrilla. Jajamensan!

På onsdag då ska vi i laget ÄNTLIGEN få genomgång på gymmet, fast jag redan gått där två vintrar, de var obligatoriskt. Sen kan jag köra igång och gymma. Röra på döfläsket som börjar ansamla sig på min kropp...... På söndag är första inomhusfotbollsträningen! Ser fram emot den faktiskt. Jag gillar inomhus och uppbyggnadssäsongen, är nog lite knäpp. "Ta ut sig tills man spyr"- känslan, tilltalar mig.

Förstå vad vi menar

Har alltid kunnat lita på min omdömslöslöshet.

Den sviker mig aldrig, herregudars kunde inte sagt de bättre själv. Fuuu.

Rött är sött

Kvällen med Frida igår var himla mysig! Massa snack och diskussioner som fick mig att inse endel bra saker. Förresten vi är nog bäst på att laga mat alltså. Fläskfilé och klyftpotatis med Chilibea, vitlökssmör och fetaost!!! Åt så mycket att jag var fan mätt hela dagen idag.

Rött, rött o rött.


Blir hungrig bara av att titta på det!! Mummaa


Frida fastna på bild fast hon inte ville.


Idag har jag varit bajstrött och jobbat. Nu ikväll var jag hemma en sväng i Vingåker och gratta papi! Han fick paket och jag fick bakelse och pannkaka, eftersom jag visst inte hade ätit någon mat idag så var det extra gott. Pappa blir alltid så glad när han får paket! Så rar!


For the record

Snart kommer FridaO och hämtar upp mig. Vi ska vi handla något gott att äta och dra hem till henne och dricke lite vin!

Skypa med Emelie förut, de var härligt att se hennes gulliga nunna! Dom verkade ha det bra <3

Nu kommer Frida, ha en fin lördag!


I just came to say hello!

Vad gör man en fredagkväll när man försöker allt vad man har att inte supa skallen av sig och ge sig ut i natten..? JOOO, planerar julklappar och presenter. Okej jag dricker lite rödvin också, men heeey de är ju helg och vin är mumma. Låter som en jäkla 40plussare, jag vet.... Men de skiter jag i.

Dricker ur Storglaset ikväll.


Böda

Alltså älska Böda Camping, sitter och skrattar högt för mig själv. Fy fan. Hahah! Jag vill campaaaa. Fast först vill jag att de ska bli snö, så jag kan åka skidor. Vi kanske skulle campa uppe i Sälen. Om man inte får plats i Emmas stuga menar jag. Fast jag sover nog hellre under en säng typ, än i en husvagn i 10 minus....

.





Jag har glömt dig en vacker dag.


You just have to love this

Kan inte låta bli att älska denna låt och denna sjuka, twisted video.



Blått är flott

Jaha, nu får jag inte träffa Emelie på TVÅ månader! Vi stod ett gäng och vinka av Emelie oc Jenney på perongen idag. Hoppas de får de superbra. Här är tokstollarnas blogg: http://jeemontheroad.wordpress.com/

Sara har precis left the building. Kommer inte ens ihåg senast vi träffades eller pratade, så de var roligt att få träffa henne lite grann!

Imorgon har jag lite plans med Emma och Frida. Sen ska jag väl kanske även träffa Emilia, om hon har tid och vi får allt att klaffa, haha.


I'm Blue da bi diaaa!!!

Hey again

Det är inte okej att börja hyperventilera och kallsvettas när man plötsligt kommer på att jag faktiskt fyller 22 år om två och en halv månad. Jag menar de är ju inte jättegammalt. Vet inte varför jag känner mig så stressad, jag har ett jobb, jag har massa goa vänner, jag har planer, jag har en familj, jag kan göra allt jag vill egentligen. Varför denna ångest? De är bra konstigt hur man fungerar ibland.

Drack gammal mjölk nyss, kände dock inte av något förrän jag kom på att det var Emelie som öppnade den förra helgen när hon sov här.... Mummmaa.

Nu ska jag sova på riktigt.

Så mycket ord, så lite innehåll

Fick ett infall när vi var påväg hem från Norpan igår, jag vill färga håret guldblont! Sådär snyggt som Lauren i The Hills. Hon är ju skitsnygg! Ringde hem och rådfråga både mamma och Emelie igårkväll. Negativt från båda hållen. (Fick även negativt svar på jobbet). Nej jag får väl ha kvar mitt mörka hår ett tag till, iallafall tills håret växt ut lite mer. Men då kommer jag väl ångra mig igen och klippa av mig skiten bara... Snälla, kan någon bara stoppa mig då och säga; Jossan du borde ha långt hår ett litet tag till iallafall. Jag har lust att köpa löshår, fake it til you make it ungefär. Men jag kommer säkert inte orka hålla på med det heller. Nej bäst att vara såhär ett tag nu, bara chilla. Jag babblar.....

Imorgon ska jag hem till Vingåker igen! Emelie hämtar mig här, sen sover jag där. Ska antagligen träna volleyboll igen också. Emelie åker till Thailand på onsdag och ska vara borta i två månader! Jag hoppas hon får de superbra!!! Är lite avundsjuk, de må jag säga. Och det är nu jag, som överbeskyddande syster, inte kommer kunna slappna av förrän jag vet att de är incheckade på hotellet i Singapore.

Nu ska jag krypa ner under mitt übersköna duntäcke.

God naaaattt

Så kan de va

Ligger i soffan under täcket, sååå himla skönt! Norrköping var himla roligt! Dock gillar jag inte själva folket i Norrköping, iallafall inte de jag har träffat på. Nu drar jag alla över en kant men... Tjejerna små bimbos. Killarna är sliskiga och jobbiga. Ingen är särskilt trevlig, och pratar de med en så är det endast av en anledning. Så nej tack.

Vi skulle ta en taxi hem till Carro, Ljura(??) på natten. Jag, som självutnämnd taxifixare, hoppar in i en taxi och säger Ljursta... Taxisnubben säger 300 kr och jag vrålar: aldrig i livet, fan vad dyrt!! I tron om att han försöker blåsa oss. Hoppar in i taxin bakom och säger Ljursta igen, dock så hör Emma mig denna gång och rättar mig. Så vi kom hem tillslut! De var lite kaos.




Var lite hungrig förut och gick förbi Hot n mix påvägen från tåget...




Saturday's diva

En flaska rött, en flaska vitt, en kvarting och en cider. Är inte illa pinkat när bolaget känner för att ha stängt.

Nu ska jag göra någon matigt??? Hoppa in i duschen och välja kläder (!!!)

Har hängt med mamma, pappa och Emelie nu på eftermiddagen. Fika här hemma och så ville pappsen se ångloket som stanna till här i stan, de verkade dock litet och fjuttigt mot de som stod i lokstallarna, så jäkla stora. Skäms nästan att erkänna det, men jag blev nördigt fascinerad. Efter vi tillslut fått med oss pappa därifrån bar det av ner till Duve och loppisen. Köpte ett supersnyggt armband av Isabell, hon gör dem helt själv! Har även beställt ett örhänge som jag gärna vill ha!


Jäkla påfund

Nej fyfan. Varför ska man hålla på att trycka ner sig själv hela tiden?? Vara så jäkla svensk och tycka att man är lagom. Dags att sluta upp med detta påfund!!

I'm fucking amazing just the way I am.


The search for alcohol countinues. Be aware.


Sleeping beauty

Nu ska jag snart krypa ner i sänga. Har haft en riktigt mysig kväll med My!! Så roligt att träffa henne!! <3

Imorgon förmiddag ska jag ge mig ut på jakt efter alkohol, då jag upptäckte att systemet visst var stängt imorgon. Jävla röda dagar, haha. Faaan. Men allt löser sig! Sen bär det iallafall av till Norpan med Emmaaa!



Skiter väl jag i







Näää om man skulle ta och sova kanskeee. Joråsåattt....

Dreams

Ryggläge i soffan. Här har jag suttit/legat sen jag kom hem från Vingåker, där jag var en sväng på dagen efter jag städat nonstop i två och en halv timme! Emma kom förbi en stund och höll mig sällis i soffan. Mysigt värre!

Var nere i förrådet förut och kollade hur läget var med alla julsakerna och skidorna! Dom mådde bra. Ready to go så att säga. Är det för tidigt att att ta fram min superstora julstjärna? I love it! Och när fa-aan kommer kylan. Jag vill ha kallt nu, jag vill ha vinter! Har ett par supersnygga riktigt varma kängor som jag inte kan använda förrän de är några minusgrader... Med risk att fötterna rinner bort.

Skickade tillbaka klänningarna från Nelly idag, de höll inte måttet. Den ena var snesydd och den andra hade fel färg. Men jag behöll skorna. Me love shoes.

Ska nog äta lite mer hemmagjord pizza nu, imorgon kommer Myyy!


Sälen // Mars 2011




All you need is love

Imorgon ska jag:

  • Städa!! De var alldeles för längesen. My kommer och hälsar på på fredag, då måste allt vara top noch.
  • Diska också, faaaaan...
  • Sortera fotografier och skicka bilder på framkallning.
  • Spika upp mina fördömda tavlor i betongväggen. Varsegod grannar.
  • Träffa Malle förhoppningsvis!
  • Träffa Emma kanskeee?? :)

Så jag ska försöka vara så effektiv som möjligt alltså! Inte alltid min starka sida.


Bjuder på lite bilder från uppväxten som Emelie rotade fram hemma igår!


Jag och Andreas som babyyy <3



Emelie och jag <3



Vi är allt för söta!


Klart jag redan då var en stolt storasyster!

Smile Sheldon



Hemmagjord pizza (mycket godare än köpt!!) och The big bang theory. Såå härligt.

Jag har världens jäkla träningsvärk efter volleybollen igår. Rygg, armar, lår, typ överallt. Hade glömt bort hur träningsvärk känns nästan! Ajfan.

Det var himla lungt idag på jobbet, shit vad tiden gick sakta. Längesen jag jobba när det var så lungt.

Nu ska jag fortsätta mumsa pizza!

God freakin' morning dolls

Omg vad trött jag är! OCH vad skön min nybäddade säng är, premiäranvänder mitt feta duntäcke också, supeeeer! Nu ska jag ner och tvätta.... Senare idag bär det av till Vingåker, ska hänga med systra och resten av familjen! Antagligen så blir de lite volleybollträning ikväll också, my ass needs a workout! Hejpa!

En lördagsbild


RSS 2.0