Galet!

Shiiiit vad galet roligt det var i Örebro!! Jag skulle göra om det ikväll om jag kunde. Utan tvekan.


Här är lite bilder tagna efter vi kommit från Frms och idag!





Innan någon visst somna på golvet.



Nu ska jag soooovaaa!

Sliten tjej

Aningens sliten sen igår. Mitt försök till en kanske lite lugnare utgång krascha och sluta med efterfest och sänggång runt klockan 6. Haha. Men kul hade jag! Förfesta med syster och hennes kompisar och hade skitkul! Sen besökte vi Harrys.

Nu blir jag snart uppplockad av Kristina, sen bär de av till My, ikväll öser vi i Örebroooo! 

Girls kick balls

Kuuuuul att enda träningen man är med på den här veckan kör vi 70/20. (Springa 70 sek snabbt, vila 20 sek, ggr 7x2!) Ville bara gråta. Jag har fan ingeeeeen kondtion kvar, plus att ljumskfan spökar, likaså motivationen... Vet inte vad som spökar mest.... Får se vad som händer framöver.
Men visst fick jag springa av mig lite lite grann. Behövdes ändå, tror jag. Eller fan, jag mår bra ändå, bättre nästan.

Trött och grinig efter 10 arbetsdagar i rad. Helt slut. Ska sova länge imorrn, sen kommer Emelie hit. Så ska jag laga mat till kvinnan och handla alkohol till helgens festligheter! De lutar åt Örebro på lördag, när vädret inte är så bra för tältning vid sommarstuga. Imorrn blir de nog Harrys.

Peeeace out!


zzzZzZ

Drog upp något som likagärna kunnat leva ur mitt avlopp till badkaret förut. De kan vara de äckligaste jag sett på länge, haha! Ville bara dela med mig av det. Imorrn börjar jag kl 8, så nu är de sova som gäller för hela slanten. zzzzZZz

I promise tonight

7 av 10 jobbdagar avklarade. Ledig fredag, lördag och söndag! Såååå fint!

Glass på Gastuberg med Frida och lill-Alex förgyllde denna kväll, imorrn ska barret färgas av Sara min rara.



Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night - Radio Edit

Shake it señora

Uj uj uj. Aldrig mera Redbullvodka sa jag en gång, pffst. Trodde jag ja. Inte lätt när de beställs in helrör och det bara är att blanda som man vill. Har inte haft sådär kul på Statt på jag vet inte när...? Lyckad kväll och roligt sällskap! Visst jag blev lite odräglig, men de är som vanligt.

Dagen idag har bestått av jobb och sen bara det av till Stadsparken med Sara och Simon för pizzakäk. Frida kom förbi en snabbis också, mycket trevligt! Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. ÄR SÅ HIMLA TRÖTT!


En bild säger mer än tusen ord I guess.

Flashigt

Sitter ute på lunchen vid våra flashiga utemöbler på vår flashiga uteplats, bakom containern... Fan vad kvav och jobbig luften är, blä. Jag vaknade kl 5 av ett himla dunder. Drog ur tvn och datorn, innan jag bädda ner mig igen. Behövde det inte, men la även över mig mitt stora duntäcke som " ett extra skydd" mot åskan. Jag vet fan vad puckat. De är såklart inte så att jag trodde att de skulle hjälpa om ett blixtklot skulle komma inrullandes i rummet. Men de kändes tryggt och jag somna ganska så fort igen. Visst blev jag svettig, men de var de värt.

Dom är inte som du

Är man kramig så kan man inte bota det med kramar. Då vill man bara ha ännu mer kramar. Nej aväjning är de bästa. Jag börjar.... nu.

Min bikini kom idag och den satt (såklart) som en smäck. Sara tror att jag säkert kommer beställa fler bikinisar innan vi åker. Känns som hon känner mig ganska bra, ja. De är sju veckor kvar och jag är inte den som är den, för att citera den senast nämda kvinnan.

Malle rövade bort mig på lunchen idag. Vi hade en möcket mysig och givande lunch på C&L, dock så behövs de mer är en timme för att uppdatera de som hänt de senaste månaderna... För så länge sen var det vi sågs. Meeen vi ska väl kunna klämma in en date igen, inte om tre månader alltså utan inom den närmsta månaden kanske?

Efter jobbet hämtade Emelie upp mig och så drog vi till Sara som klippte systra mi. Efter de burnade vi till Specce, jag och Sara behövde toapapper mm. Lite kul, pappa har precis satt på sportluftfilter på Omegan (slöaste bilen ever). Men nu låter den som att den ska gå fort iallafall. Haha.

Jag var så trött på jobbet idag att jag inte riktigt visste vad jag höll på med ibland. Därför ska jag nu snart gå och sussa. Har jobbat tre av tio arbetsdagar nu, sen är det ledighet i tre hela dagar!

Gonatt.

The girl don't stop

Relationer är både ge och ta. Spelar ingen roll om man är vänner, bara sexar eller har ett kärleksfullt förhållande. Jag vet, när man delar med sig av sig själv blir man sårbar. Men de är vad som måste ske om man ska kunna bygga något från grunden och inte bara skrapa på ytan.

Hej vän.


Hårt liv

Har gjort två matlådor, diskat, ska packa träningsväskan och sen ta en dusch. Imorrn börjar jag kvart i nio. Vilken är jättetidigt för mig!! De tidigaste jag börjar typ! Sen slutar jag inte förrän kvart över sju och då är det direkt till träningen som gäller! Fyfan. Hårt liv. Har inte tränat på en månad cirka. Så jag kommer inte orka ett piss. Wish me luck...!

Lycka!

KLART att bikinin jag vill ha precis hade kommit på rean. Såååå himla lycklig blev jag då. De var bara att klicka hem den. Wiiiie! 60 kronor delen är helt ok! Jag överlever. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och drömma söta drömmar. Pusss

Den färgen blev det!

Nobody's gonna tell me I can't

Min sista lediga dag på 10 dagar. Jag är alltså inte ledig förrän fredagen den 28, nästa gång! Men men, pengar pengar. Ska nog ner till HM och kolla efter en bikini och samtidigt drömma mig bort till varma stränder.

Ikväll kommer My in till stan och vi ska väl käka någonting gottigt. De tycker jag att jag är värd!

Matlådor ska jag passa på att göra idag också. Om jag någongång kommer ur min pyamas. Idag är jag fucking seg alltså.

Lördagsbilder

Oplanerade utgångar när dom är som bäst.




Autobot

Blåslagna och ömma knän efter ett mindre lyckat hopp(?) ner från en soffa. Landa pladask, raklång på golvet! Men vinglaset klarade sig alldeles utmärkt. De dunkade till ganska bra i landningen tydligen. Svandyk. De var en jätterolig förfest hos John, som innehöll mycket skönsång och dans.

Jaa, hur var kvällen annars? Jag lärde mig att jubelidioter är svåra att undvika ibland. Onyktra eller nyktra, samma skit. Så är det.

Har haft en mysig bio och middagsdate med Sara ikväll. Transformers 3, jag säger bara: Jag vill ha en egen Autobot!



Save the world

Dålig karaktär. Cyklar hem till Sara och hämtar vinet hon köpte till mig idag. Jag har till och med egen nyckel till hennes crib nu. Känns som om vårt förhållande verkligen blomstrar. (Nej vi är inte lebb alltså).

Idioter

Alltså, för lite sömn inatt också. Syster smsar. Denna gång var de av rätta orsaken. Hon ska absolut höra av sig då!! Till och med ringa om så kl skulle vara 10 i 3 som den var nu, de spelar ingen roll. Började skälla lite av oro. Men märkte snabbt att de var inte de rätta att göra. Det är släktet IDIOTERNAS fel från början. Bara att vi normalt funtade måste vara extra försiktiga. Det är ingen fara med henne längre. Allt jag vill är att sakta med säkert strypa Idioten. Watch out for this PMS-chick.

Ny bikini kanske?

Funderar på en ny bikini. Såklart. Typ de enda jag har tänkt på hela dagen (om man inte räknar Topshop). Men jag lär väl ungefär se ut såhär på Alanyas stränder om jag köper den här. Vad tycks? Jag älskar rostfärgen. Har lite för mycket kläder i den färgen egentligen. Men men, jag passar i den ju! Men sen är den oranga himla fin också. Beslutsångest!!



Freaky friday

Bloggade från telefonen inatt. Men jag somnade och de raderades. Likaså bra, jag hade en del felstavningar för att jag råka somna till mitt i ungefär 3 ggr!

Igår bokade jag och Sara resa till Alanya, Turkiet! De ska bli så himla kul och skönt. Var i Alanya för två år sen med sötSofie, vi hade det så himla bra där, I fell inlove with that place! Plus att de är himla billigt att åka dit just nu. Så nu sitter jag och längtar både till London, dit jag ska med My och sen blir det Alanya med Sara. Awesooome. Hoppas på att Frida och Christine också följer med till Turkiet, de vore himla kul!

Snart ska jag ner till Needle and skin Tattoo. Ska fylla i min tatuering lite mer, Skööön-t. Sen vankas det jobb heeelaa helgen.



En dag i juni

Siktade på småungar i Radiobilarna och blev dyngsur i Flumriden. Faaan så kul vi hade på Liseberg, den 28 juni var vi där! Inga köer och en massa soool. Perfekt dag!

My skickade de här bilderna till mig nyss! Love it!





Jag vet, jag är väldigt fotogenisk, haha!

Baby I'm a superstar

Efter en sådandär skitmatch är många snabba med att kalla det DAM-fotboll. Någon besserwiesser säger att herrlag i låga divisioner skulle bannemig slå kvinnorna i landslaget. (Sen att jag inte vill tro det de är en annan sak.) Men OCH? När ska trögona fatta att de inte kan jämföras. De är frågan? Att tjejer spelar mot tjejer och killar mot killar. Samma förutsättningar, men ändå så olikt. Förluster svider och inte vill man vara med "dom" förlorarna, fast man kan vara "vi" med de vinnande laget. Konstigt de där. Men man får se på förutsättningar. Seger skadad, Fischer avstängd, Schelin småsjuk och japanskor överallt. De är nog inte så lätt då alltså. Dom gjorde oss dåliga.

Jag själv kunde i de sista plågsamma minutrarna ändå inte låta bli att roas av när japanskorna snurrade upp de stackars trötta svenskorna. Fast det sved. Men dom var duktiga och tekniska så in i bomben.

Jag tittade på matchen, först hemma hos Frida. Jag tvingade stackarn, haha. Sen drog jag hem till Sara och kollade på sista halvlek. Hann med Ica Nära där imellan. Jag har en riktig racercykel jag.

Imorrn drar jag hem till Vingåker en stund. Har beställt grillat utav mammsen och pappsen. Ska försöka hitta några schyssta senilsnören till mina solglasögon också. Pallar inte ha dom på huvudet, skitjobbigt ju!

PS
Längtar till LONDON!!
Och så bokas en solsemester snart också!!
Bäst att spendera pengarna innan dom tar slut.
DS

...

De var han som ville kyssa mig.


Veronica Maggio – Snälla bli min

Löpning, javisst!

Javisst gav jag mig ut och löpte. Med en mellanlandning först på Fridas jobb, sen hos Sara för lite popcorn, som sen gjorde att jag hade en skön håll på hemvägen. Plus att jag redan hade tacosen i halsen och guppa. Men sprang gjorde jag och det känns väl ganska så skönt nu alltså!

Jobb imorrn och sen blir de minigolf med La familia, plus Sara och Andreas flickvän Isabell I hope! Hadeeee!

Say heeeey

Skriver från mobilen, därför saknas styckeindelning! Den stora frågan den här kvällen är, kommer jag ge mig ut och springa eller är jag för trött och slö? Jag tror på det sistnämnda, för att bli positivt överraskad om jag motbevisar mig själv. Jag är bara för jävla trött nu alltså.... Nej ska kasta i mig lite tacos så kanske jag får lite mer energi. Här btw kartlagt alla Topshop i hela London. De finns ganska många! Behöver jag ens säga att jag längtar ihjäl mig?! Jag ska inte shoppa innav vi åker, de är mitt mål iallafall. Får se om jag klarar det!!

Sinnesslö?

Jag vet inte vad man ska kalla Saras och mina konversationer, tjejsnack som borde censureras. Skulle de vara en talkshow hade det aldrig fått sändas de är en sak som är säker. Så brutalt, verbalt, genombeskrivande skulle få vem som helst att få hettade kinder.

Kom hem från jobbet och sov en timme. Fattar inte varför jag var så trött, men de var jag tydligen. Sen hängde jag med Sara i Stadsparken resten av kvällen, hann även med en liten cykelutflykt över hela staden. Det är så skönt att cykla i detta underbara väder. Jag är en äkta cyklist (Trodde förövrigt fram till cirka 8 års att ålder att cyklister var män i svarta kostymer med portföljer som cyklade omkring). Nej, jag är inte sinnesslö. Men visst de kan ifrågasättas.




London baby!

Spontanitet när den är som bäst! På mindre än 10 min hade My och jag bestämt oss för att beställa en resa till London i augusti, den 8 åker vi! Har ALLTID velat se den staden. De ska bli sååå kuuuul! Äntligen något att se fram emot. Något att tänka på när jag står därinne i butiken och glor hela sommaren lång.
Nu fattas bara att boka en partyresa med flickorna, sen är jag nöjd!

There's no way I'm turning back

Det gick så långt att jag tog på mig löparkläderna, stod i hallen och till och med gick ut genom dörren innan jag ångrade mig. Jag vill inte ut och röra på mig, inte ikväll. Jag vill sitta nerbäddad i soffan, med en skål med popcorn och bara mysa. De är vad jag vill göra den här fredagen.
För den här fredagen för mig, känns som en helt vanlig måndag eller torsdag. Pågrund av rubbad dygnsrytm mm. Helt fel är det i mitt lilla huvud. Vafan, folk dricker hela veckorna, då kan man sitta hemma fredag.
Jag har någon slags egen mini-detox. Behöver avgifta mig, ha en vit helg. Senast de hände var väl i mars någongång? Jag har gått nonstop på repeat i 4 månader. Dags att stanna upp och bryta lite mönster, med start ikväll!

Blir blind när alla lampor lyser

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

Fina flickor. Fint väder.

Onsdag, vin och kubb.
Torsdag, en dag i solen.




Lite vanlig söndagsångest.

Söndagsångest infinner sig på en torsdag när jag inser att: Jag jobbar HUR mycket som helst från och med nu. Vill ha pengar, men vill också bara vara ledig. De här två sakerna går tyvärr inte hand i hand.

Ångesten infinner sig också, när känslan av att man står och trampar på samma ställe blir tydligare. Behöver personlig utveckling. Behöver försvinna härifrån, hitta mig själv. För de här är inte jag. De kan inte vara jag.

Klättrar på väggar som är ismorda med någon jävla såpa, jag glider bara ner igen. Kan inte bryta mönstret som jag fastnat i. Först var det kul, nu är det inte kul längre. Bara destruktivt.

Sunshine girl

Sitter ute i solen på en liten gräsplätt som jag hittat precis utanför min lägenhet. Dock är gräset nyklippt, så jag snorar så in i bänken. Varmt och skönt är de iallafall! Jag njuuuter. Älskar solen! Nä, men snart ska jag in och fräscha upp mig, ikväll ska de spelas kubb så pinnarna glöder, och drickas vin förstås. Är ledig imorrn också. Kan de bli bättre? Nej jag tror inte de!

Put on a show tonight



Okeej, vi skulle visst inte vara vid Djulö och spela minigolf. Men tillslut hitta vi rätt. Haha.
Alltså min putt var KING ikväll, jag hade ett jäkla bra flyt alltså. Nu vann jag inte, eftersom vi har folk på jobbet som spelar massa golf, meeen jag slog dem jag helst ville slå iallafall.. Haha!

Woods, släng dig i väggen

Fördriver tiden framför datorn. Snart bär de av ner till Djulö för att spela IS K-holms egna lilla minigolf mästerskap med jobbar kompisarna. Synd att jag suger och antagligen kommer kasta klubban dit pepparn växer.

Emelie och jag hade tacomys förut, denna gråa tisdag till ära. Somnade som en liten bebis i soffan efter det. Jag har nämligen blivit lite förkyld igen, snöörvel*. Men nu har jag ju något att skylla på om de går illa för mig. Jag är tusan SJUK (överdriver såklart).

Mjahaa. Lite kläder på kroppen kanske sen ska jag dra. (Eller ja bli upphämtad, för jag är som bekant sjuk.)

Jag vill inte motionera!

Hör och häpna: Fick med mig Emelie ut för att motionera såhär på måndagskvällen. Hurtigt värre. Nu ska vi krypa ner i sängen. Sleeeep well my friends.




Top of the world

Efter en riktig fettokväll hos Frida, med chips o dipp, 3 liter cola, pizza, godis..... Så bestämde vi oss. Ska börja vårt nya liv, för andra gången kanske jag bör tillägga. Vi hade våra promenader där ett tag, men sen kom de av sig. Denna vecka börjar vi om på nytt! Skönt, jag behöver det...

Hade det vääldigt kul hos Chris igår. Haha, fyfan! Statt var väl som vanligt, men ändå ganska kul.

Dragen tjej.


Nu blir de dusch, seeen sömn. Åh härliga sömn.


Scheiße

KLART JAG SOMNAR OM VID SJU OCH VAKNAR KVART I TIO. (När jag börjar). 40 grader i lägenheten och de gick knappt att andas. Men en kvart senare befinner jag mig på jobbet efter en hetsminkning och hetscykling. Bra gjort utav mig. De skönaste var att de inte bara var jag som försov mig idag... Haha!

Nu ska jag skruda om för fest, de där extra "försovningstimmarna" gjorde nog gott vid närmare eftertanke. De gäller att alltid tänka positivt!

Här är min tatuering. I love it!

Bitterfittiga lilla jag

Åh herre. Jag kan verkligen inte sovaa! Nej men 4 timmar på en natt är väl alldeles lagom. Tack full-syster för väckningen. Nej jag är inte bitter.... och bara skit på tv är de också. Blir bra tills morgondagen känner jag. Då vi ska fira Christine på bästa sätt. Jaja. Sova kan man göra när man blir Old People. Förresten kul att höra att man tydligen har legat med någon utan att komma ihåg. (De har alltså inte hänt. Jag är liksom inte hjärndöd.) Trött och bitterfittig är vad jag är just nu... sådär en kl: skittidigt-på-morgonen.

RSS 2.0