28 feb

Orkar egentligen inte gå upp idag, men måste väl det antar jag.

Mitt huvud sprängs snart i bitar.


Robyn – Who´s That Girl?

27 feb

Ville helt plötsligt inte köpa en skidhjälm, tills vi ska upp till sälen. Och nu har lyckats fått tag i en skidhjälm. Eller ja, två stycken. Den ena sitter aningens för tight i pannan och bakhuvudet. Den andra sitter bra i just där, men är lite för bred egentligen. Men det funkar.

Jag förklarar mitt problem för mina föräldrar, varpå min pappa berättar om när jag var liten och var tvungen att ha tjocka kuddar i sidorna på cykelhjälmen och tunna fram och bak. Haha. De lät så jäkla roligt. Jag har ett miss-anpassat alienhuvud helt enkelt.

27 feb

Snart blir det Solsidan med Coca cola och ostbågar.

U n d e r b a r t .

Lykke Li – Tonight

27 feb

Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?

If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me


26 feb

Jag ska sluta dra alla killar över en kant.

Det finns, hör och häpna, dom som inte är skithuvuden.



25 feb

Jordens tröttaste människa kan man säga att jag är just nu.
Imorgon efter jag har jobbat några timmar så bär det av till Stockholm med just jobbet. Vi blir bjudna på Wallmans och Schlagerbaren. Jag längtar som tusan efter middagen som vi ska äta! Mumma.

Fast nu längtar jag mest till Kebabfamiljepizzan som är påväg åt det här hållet. Utan att jag behöver lyfta ett finger. Perfekt (fredag)!

25 feb


24 feb

Jaha, så blev det träning ändå. Kul att man får reda på det precis när vi ska trycka i oss mat på mcdonalds OCH att jag inte hade packat upp träningsväskan sen igår. Jävligt mysigt. Aja, men skönt att få röra lite på sig idag. Vi som inte kunde löpträna på lördag fick springa lite extra också, jo tack.

Laddade hem lite nya appar till telefonen igår natt, bland annat en med massa olika leopardmönster att ha som bakrund. Jag är väldigt nöjd. Ska nog ta och ladda hem ännu mer appar. Alltså det finns hur mycket som helst, men jag har inte insett det förräns nu. Hahaha.

Nää, nu ska jag fortsätta smaska på min underbart goda Dumle.


24 feb

Sov riktigt länge idag. Gud-så-skönt-det-var! Jag behövde det verkligen. Har haft sömnbrist sen helgen tror jag.

Mina bröst ömmar så jag tror jag går under. Inte kuul. Det värsta är "smärtan" när man tar av sig den där jäkla bh:n. Fyyyfan. Jag vet, I-landsproblem.

Idag ska Emma, jag och Frida äta chips och allmänt strejka bara för att vi inte kommer ha någon träning ikväll. Jag och Emma siktar in oss på MCdonalds till middag också.
Yeeaah eat that!


24 feb








Emelie var så fin så och jag var uttråkad. Fixade hennes hår, lockade det och satte över det på ena sidan med hjälp av spännen i nacken. Jag kanske skulle blivit hårfrisörska..? Ja, jag var awesome iallafall.

Nu ska jag bara hålla mig vaken tills flicke-barnet kommer hit och plockar upp sin väska som hon lämna här. Vet inte om det kommer gå. Jag är dödstrött!

23 feb

Alltså träningen är inställd imorrn för att det är för kallt! Nej nej nej, jag vill trääänaaa!! Vi gjorde vårt bästa med att försöka övertala tränarna, men de gick väl sådär. Vad ska man göra en tråkig torsdagskväll annars liksom?

Citerar Emma: De är inte för kallt förräns skorna fryser fast i konstgräset!

23 feb

Lady Gaga – Born This Way

Jag är en god syster ikväll och låter min lillasyster ha förfest här innan dom går till Harrys. Jag själv blir hemma, de är nog bäst så. Fast jag har ju reserv-vinaren i kylen. Neeej det inte någon bra idé alls.

23 feb

Snart är det dags att göra iordning sig och släpa sig iväg till jobbet. Jag är så hilma trött just! Vill bara krypa ner under täcket igen. Alltså jag är alltid trött nuförtiden. Vet inte vad det kan bero på?

Efter jobbet är det träning nere på konstgräset. Hoppas att det inte blir allt för kallt ikväll!

22 feb

Jag sitter och längtar sönder mig till Sälen. Jag vill bara åka nu och vara borta i flera månader!
Dock vet jag inte än om jag kan åka skidor. Jag har bara åkt en gång, då gick det hyffsat. Jag antar bara att jag är en naturbegåvning och fixar det på en gång. För helst SKA jag kunna saker på en gång, nästan innan jag har testat det.
Ska jag testa något nytt som jag inte försökt mig på förut, så brukar jag tänka positiva tankar och ha positiva bilder i huvudet. Då får jag en skön känsla i kroppen och de hjälper mig! Sååå massa positiva tankar är det som gäller när det är dags.

22 feb

Det är en egoisternas värld vi lever i sorgligt nog. Tänk om alla brydde sig aningens lite mer om andra än att bara tänka på dig själv hela tiden. Vad härligt de skulle vara. Jag blir bara så trött ibland, plus att jag har feta PMSen just nu, vilket gör mig väldigt grinig.

Jag hade första parkett förut, brandbilar och ambulanser samlades vid lägenhetshuset mittemot. Dock var det inget allvarligt verkade det som. Eller rättare sagt, det verkade inte vara någon fara överhuvudtaget. Men klart jag blev nyfiken och lite skrämd, när man ser blåljusen fladdra.

Jag börjar bli sugen på en till tatuering. Men fan den på foten gjorde så jäkla ont, fast den är pytteliten, haha! Har till och med ett litet hack i den bara för att jag röck till, men det är ett roligt minne!


Dansk/turken som håller mina händer blev som besatt av mig och kallade mig hans ängel, hahaha. De var inte riktigt meningen.

22 feb

Snyggt att alla inlägg är centrerade utom det översta, dummaaa! Jag vill INTE ha centrerat överhuvudtaget. Löser problemet senare.

Jag borde egentligen dra igång och storstäda i min lägenhet. Men hur kul är det? Tvätten är snart klar iallafall.

Värt inlägg, haha.


Musik
Miss Li – Late night heartbroken blues

21 feb

Jäklar vilket skönt träningspass det var ikväll! Jag är slut i kroppen, på ett väldigt fint sätt. Fysträning är alltid härligt, hur illamående eller hur mycket mjölsyra än man samlar på sig så är det hur skönt som helst efteråt! Det bästa med att träna med just detta lag är att inte en enda viker ner sig. Alla kämpar på superbra!

Har precis kollat på Betnér och fortsätter nu med Criminal Minds. Vilket är en dålig idé egentligen, med tanke på mina mysko drömmar. Men jag å andra sidan är full av dåliga idéer just nu. Så varför inte bara flyta med?

20 feb

Hancock på TVn, I love Will och Big Brother på datorn.
Alltså den blonda morsan med ålderskrisen driver mig till vansinne. Blåst brud.



20 feb

Love to me is so unreal.



Älskar min övertrötta väns sms som jag fick nyss. Hahaha.

Om jag slår ihjäl min granne med hans egen baslåda,
hjälper du mig förflytta kroppen efteråt?



Just det, samma vän berättade att de hade ringt till mig inatt och jag hade svarat JA på allt.
Bra där, ring mig mitt i natten, när jag är kollapsad av utmatthet. Jag svarar JA på allt. Fyfan, jag kommer inte ens ihåg det.

20 feb

Alltså vad ska man säga om gårdagen. Det hände mycket. Endel som kanske inte skulle hända egentligen, men nu blev det så. Inte planerat, men kan inte låta bli.

Nu ska jag ta ett långt bad och sen äta lite kladdkaka till frukost. Vid halv 2 ska jag och fira min lilla farmor.

Fin dag och underbart väder.


Igår
Det blev den rosa toppen som jag panikköpte i fredags. Med ett par svarta skinnyjeans utan fickor, som jag också inhandlade då.

19 feb

Nääee sova ett tag kanske innan Sara kommer. Jag behöver hjälp med att besämma mig var jag ska klä mig i ikväll. Rosa linnet med svart band i midjan som har en massa frill och volanger ELLER det svarta linnet med en massa frill och volanger. Tufft val, jag vet.

Nej sova var det ja!

18 feb

Tvära kast i Saras Tv-soffa.
Från tjejsnack i Sex and the City till män i bar överkropp i Fight Club.


18 feb

Jag har idag verkligen insett hur dålig jag är på att ta komplimanger.
Stod i kassan på jobbet idag när en blond liten fjortistjej bara uppmärksammar att jag har fina örhängen. Jag vet inte vad jag ska säga. "Öhhm tack", var de jag fick fram. För att sedan bli tyst ett tag, sen får jag fram att jag köpt dom utomlands.
Varpå hon påpekar hur populärt det är med sådana örhängen just nu. "Intresseklubben antecknar", tänkte jag. Samtidigt som jag fick fram ett "Jaha ja" med ett säkert ganska tillgjort leende. Men hon var söt som var så rättfram. Det är bara jag som har aningens lite problem att ta åt mig. De är något jag borde bli bättre på. Har bara inte insett vart mitt problem ligger än.

Nej nu ska jag bädda ner mig i Saras soffa, äta chips och njuta av att de är fredag och att det är lördag imorrn. Vilket betyder lite jobb och sen utgång på kvällen. Inflyttningsfest hos Christine!!

18 feb

Var nere på stan nyss och gjorde av med pengar, igen. De är då fan att jag inte ska kunna hålla i peningarna mina. Men jag känner mig så rik typ hela tiden och får något slags storhetsvansinne när jag handlar. Jag kunde verkligen inte bestämma mig om två toppar. Vilken var snyggaste? Jag vet inte, omöjligt att bestämma. Inte hade jag någon som kunde hjälpa mig bestämma det heller, så då fick det bli båda. Alltså jag har problem, jag erkänner det.

Jag börjar jobba vid ett idag, pretty nice. Ska blinka lite extra med mina stora blå. Jag ska nämligen be om ledigt lite i vecka 9. Då vankas det skidåkning i Sälen. Att bero på de, så ska jag köpa skidor också. Fan.

Hej o hå!

17 feb

Träningskoma, kladdkak-koma, cupcake-koma. Vi har bakat hela långa dagen jag, Emma och Frida. Gott blev det! Vi tog tillochmed, med till träningen och bjöd eller ja, dom som duschade där efteråt fick.
Jag ska snart, när som helst däcka i sängen. Faeen så skönt!


16 feb

Ligger och kollar på Wera Wang's hemsida. Råkade (!) halka in på bröllopsklänningarna, hur underbart skulle det inte vara att få gifta sig i en av hennes klänningar. Lovely, vilken dröm.



Nu ska jag sova. Är dödstrött efter träningen och imorrn är det träning igen. Jag hoppas på att de går bättre då, jag tappade humöret lite idag. Ska skärpa till mig!
Det ser ut att kunna bli bakdag med Emma och Frida imorrn, vi får se. Kanske ska ta och inviga mitt kök när det gäller bakning. Jag har inte behövt bakat under tiden jag bott här, min söta mormor bakar kakor åt mig hela tiden!

Måste säga grattis till pappi och hans nya jobb! Han var superglad, då blir jag också superglad!

16 feb

Köpte två buketter tulpaner idag. Bara för att få fram lite härliga vårkänslor! Hur fint är det inte?


16 feb

Miss Li – Dancing the whole way home

You where so, so damn beautiful

15 feb

Idag har jag varit trött som in i bomben. Kom knappt upp ur sängen imorse, de var riktigt kämpigt. Var liksom tvungen att gå upp klockan 8. Hard life!
Nu har jag Mc donalds-koma. Orkade inte göra mat, så det fick bli Mc ikväll. Brukar bara äta där i riktiga nödfall, för så gott är det inte. Nu ska jag nog ta fram lite glass och värma lite hallon. Sen blir det ett varmt bad och sängeeeen.
Älskar min säng! Mysigast i världen. Dock så märkte jag igår att det börjar bli en grop i madrassen där jag alltid ligger. För jag ligger alltid på samma sätt på samma ställe, av någon anledning!

Nu ska jag fortsätta titta på Cougar Town. BÄST!

15 feb

Mina skor som jag har suktat över i cirka en månad, sen jag beställde dom närmare bestämt. Har äntligen kommit. Vilken lycka! Nu väntar jag bara på det gröna gräset!



/Soccer geek

15 feb

Nu sitter jag här. Klockan är way to much, jag har precis ätit upp min pasta, jag gillar att äta mitt i natten.
Målis-Pillan bjöd på geléhjärtan efter träningen, då blev jag glad. Åt mest av alla gjorde jag också. Men de fick jag.

Kom på mig själv med att vara en kanske lite väl överbeskyddande vän. Men jag tycker om mina fina vänner och jag vill att dom ska må bäst i världen, alltid! Om t.ex någon kille behandlar min vän dåligt, då är jag där och peppar och säger hur jädra fel han hade. Alltid på vännens sida. Säger att; så ska de inte vara, man ska inte behöva stå ut med sånt, med mera! Vet vad som är rätt och vad som är fel.
Sen tittar jag på mig själv. Jag märker hur himla lätt det är att vilja alla andras bästa, men sen när det kommer till mig. Då glömmer jag helt och totalt bort "hur det ska vara" och "hur jag borde behandlas". Drunkar i någons ögon, hoppas på att kunna förändra. Nu sitter jag tack och lov inte fast i något destruktivt och manupilativt. Säger inte att mina vänner gör det heller. Jag trivs väldigt bra med tillvaron just nu och tänker fortsätta att bara var jag.

Man ska inte behöva kämpa för att duga, man ska inte behöva förändra sig, man ska bara få vara sitt alldeles egna underbara själv!

14 feb

Hur länge ska jag stå emot? Hur lång tid tar det innan jag klantar mig? Jag blir lite rädd för mig själv ibland. Jag inser saker när det är försent. Fast det har varit så uppenbart, eller var det de? Jag vet inte. Skriv det på papper eller bättre; gör en fucking skylt så jag fattar vinken.

14 feb

Vilket väder det är ute, underbart! Kommer vara härligt att gå till jobbet idag! Eller om jag ska försöka mig på att cykla... De går snabbare, men jag vill ogärna slå omkull.

Sitter och kollar på skid-VM. Jag blir riktigt sugen på att åka skidor! Jag är väl inte så jättebra, men de gäller bara att vara orädd och älska farten. Vilket jag gör, sen är det skitsamma om jag inte har den bästa tekniken. Jag skulle vilja till Sälen nuuuuuu!


Spökbacken med Malle
Feb 2010

13 feb

Sitter och gluttar på Fotbollskanalen Europa. Jag skulle vilja ha stolarna som dom har i studion. Coola!
Funderar på att avrunda min kväll med tända ljus och ett långt jäkla bad, gud så skönt. De är jag allt värd.

feb 13

Att de är Allahjärtansdag imorrn kan inte ha undgått någon. Själv tänker jag "fira" den med att jobba på dagen och sen på kvällen ska jag träffa cirka 20-25 tjejer, eftersom jag har träning, inte mig emot.
Jag måste säga att jag inte var någon flitig Allahjärtansdag-firare när jag var i ett förhållande. Den dagen är lite väl överexploaterad, ett bra sätt dock för företag att tjäna pengar, när folk hetsköper presenter för att göra dagen perfekt. Taskig inställning, jag vet.
Måste säga att stressen som på något sätt finns där, när man är i ett förhållande och den 14 februari börjar närma sig, är ganska skön att slippa.
Visst kan denna dag vara en bra ursäkt för att ta på sig porriga undies eller göra något specialspecial, men va tusan killen blir väl mer överraskad om man gör det på vilken random dag som helst.
Sen har vi det där att man inte vill sitta själv på den där dagen. För då känner man sig ensam, fast man har tusenmiljarder kompisar, så har man inte förhållandet. Det är himla konstigt, i en värld där det är vanligare att man går isär än håller ihop.
Men visst denna dag kan vara ett bra sätt att ta chansen att nå ut till någon man bryr sig mycket om. Göra något man kanske inte riktigt vågat tidigare. Är lite kluven inför denna dag måste jag säga.

Jag låtsades att det var allahjärtansdag idag, vilket betyder att den snart är över. Punkt.

/ Bitterfittan



13 feb

"Du är en leopard ju"
Jajamensan, grrr.

Lite lördagsbilder



13 feb, jävligt mycket söndag

Lägenheten är katastrof. Om man mäter röran i hur kul vi hade, så hade vi enligt stöket i min lägenhet jäkligt roligt.
Kvällen började med mat från Rhodos och en lyckad färgning av Fridas hår. Jag och Emma hade ett riktigt bra teamwork. Efter ett tag droppade Jessica och Sara in, sen fanns det inge stopp. Inte ens ett nödstopp.

Idag är chips, dipp och cola min bästa vän.

12 feb

Matkoma i Saras soffa, fint.

Imorrn blir det lite jobb och sedan utgång med fina flickor. De blir grejer det!

11 feb

Gud vad jag verkligen inte har lust att GÅ till jobbet. Jävla snö och det är säkert inte plogat på trottoarerna. Jag kommer se ut som en fucking snögubbe när jag kommer fram.


Konichiwa Bitchies


10 feb

Det var egentligen lite för mycket snö på planen ikväll. Ungefär en decimeter. Som tur var hade herrarna som tränade innan oss skottat rent på en liten yta så det var bara att köra där.
Just nu sitter jag och har ont i hela kroppen. Träningsvärk överallt!! Paaaiiin och ja, jag tänker gnälla.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på Criminal Minds. Ikväll handlar de om kannibalism.

10 feb



Jag hittade tre klädesplagg som jag ville ha på HM. Vilket var precis vad jag behövde för att få utnyttja min 20% rabatt på hela köpet. Jag vet, jag är en snål jävel. Har blivit väldigt ekonomisk på senaste tiden.

Dags att äta något och knalla till träningen. Inte jättepepp på det när jag tittar ut, ser vädret och all jävla snö. Planen lär inte vara skottad, vilket kommer göra det aningens ovärt att träna.

Nej positiva tankar nu!

10 feb

Snart ska jag ge mig ut i snöstormen och möta upp Malle för en fika. Det ska bli mysigt värre.

Spenderade min natt hos Sara. Vi lekte "handyman's" igårkväll. Borrade och skruvade upp hyllor i hennes badrum. Det blev superbra! Sara har bildbevisen.

Ska nog äta lite lunch innan jag ger mig ut. Kyckling och-nudelwok, yummiii!


ego mind

I am evil 

and I pay my friends to say
I'm loving, caring and so kind


09 feb

Har nyss anmält mig till Högskoleprovet. Vart detta sen ska leda har jag inte riktigt listat ut än. Men jag är sugen på att skriva prov, bara för att göra det. Jag saknar nog innerst inne att gå i skolan om jag ska vara ärlig.
Att plugga och ha deadlines, det är något som har börjat locka. Det var ändå cirka 2 år sen jag gick ut gymnasiet(!).
Visst, jag har jobbat och tjänat pengar, men det kanske är dags att göra något annat. Det känns som det. För min egen skull, för att utvecklas.

09 feb

Följ min blogg med bloglovin

09 feb

Nytt år, nya möjligheter och ny blogg.

Jämnade den gamla med marken. Ganska befriande måste jag säga.
Var nästan påväg att ta bort Facebook där ett tag också. Skulle vara skönt, de blir lätt lite opersonligt där tycker jag. Undrar om Facebook kommer följa med en i hela ens liv? Usch, hemska tanke.
Min mamma ville uppfinna ett virus som skulle förstöra FB, lycka till mor. Jag tror tyvärr vi får dras med skiten ett bra tag till...

Hade lagt ett tyst litet nyårslöfte. Lämna något visst i 2010, de gick sådär.
Man ska inte ha nyårslöften. Jag tror inte på sådant egentligen. Vill man något tillräckligt mycket och vet att man får det, så har man inte styrkan och viljan att göra som man tänkt från början. That's that.

Mitt beroende av "Criminal minds" börjar störa min nattsömn. Inte bra att se styckmord och psykopater på tv varje natt innan läggdags har jag märkt. Inte när man har den livliga fantasin som jag har iallafall.

God natt?

RSS 2.0