31 mars

Veronica Maggio – Inget kan ändra på det


31 mars

Min lediga dag blev inte så ledig. Fick stress-tvätta imorse och kasta mig på cykeln till jobbet. Tidigare än vad jag skulle från första början. Men ja, de blir pengar. Vilket man av någon anledning är väldigt beroende av.

Efter jobbet var det bara hem och äta något, för att sen kasta sig på cykeln igen ner till Backavallen. Där de blev träning i snöblask. Lovely... Fast måste erkänna att det är lite de som är charmen med fotboll. Man vet aldrig vilket pissigt väder man får träna i. Samtidigt som det lika bra kan vara hur skönt väder som helst!

Hoppas på fin-fint väder till helgens match. Shortspremiär...? I hope so!

30 mars

Sitter och tittar på en massa bilder sen i somras. Jag saknar nästan mitt långa hår lite grann alltså.
Jag skulle vilja ha sommar nu och långt sommarhår... Sen att de knappt gick att borsta ut ibland de var lite jobbigt. Vid närmare eftertanke så vill jag nog mest bara ha sommar. Jag trivs i mitt korta hår och lugg!
I looove lugg.



30 mars

Hälsade på Isabells dundersöta kattungar igår.
3 veckor gamla
, jag hade verkligen svårt att slita mig!








30 mars

Var och firade lillebror tidigare ikväll. Han blir så stor, 17 år redan! Kändes nyss som han blev 13 och började i sjuan. Jag hänger inte med riktigt längre.
Passar på att säga dubbelt grattis till Andreas föresten, han fick jobb på Bygg & Interiör idag också! Så himla bra!

Nu ska jag sova, inte i min egen säng men nästan.

29 mars

Happiness in a box.



Have to have.


28 mars

We dance to the beat.
Iallafall denna kväll, så gott vi kunde. Ähh, klart vi var grymma.


Vem kunde tro att de skulle bli svettigare med ett svettband?

 


28 mars

Är hemma och vänder. Har jobbat, ska träna.

Sista styrkepasset med Lisa. De kommer saknas. Vilket egentligen är lite konstigt, för ibland ville man bara kräkas och skrika rätt på samma gång. Jag har blivit starkare, vilket känns och också syns på min kropp.

Ikväll ska vi skoja till de lite för Lisa är det tänkt, hihi. De kanske kommer upp lite bilder här!

28 mars

Let the light shine.






28 mars

Drömde jätte jätte-konstiga drömmar inatt. De hörde ihop och jag fick feta ångesten av den ena. SKÖNT att vakna upp med ångest, eller inte...

Måste säga att drömmen fick mig att tänka om lite.

Men man kan inte gå omkring och bara vara förnuftig hela tiden. De blir så tråkigt.


Ser att solen lyser in genom fönstret, de lättar lite på den naggande känslan i magen. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att det inte ligger snö på backen. Dags för lite megadunder-frukost innan jag möter dagen.

27 mars

Nej men lite True Blood på de här då.


27 mars

Dom här små snuttpluttarna förgyllde min kväll igår. Jag bjöd på Tacos, sen blev de mys i soffan.



Jag somnade till True Blood.
Fast de blev inte så mycket sömn som jag hade planerat. Men vad gör det?

26 mars

Upp och hoppa!

Gårdagen på jobbet var lååång och stressig. Massa galna människor som nyss fått lön. Jag skulle jobbat 13-18 men de blev 8.30-19. Ja, ett lång jäkla pass.

Efter en sömnig myskväll med Sara igår, ska jag (utvilad) snart dra mig mot jobbet igen! Fint väder är det också, greaat!


24 mars

KUL att mina byxor sprack i röven idag.... Jag borde kräva byxbidrag från klubben. Hade det inte varit för fotbollen, hade jag haft ett normalt arsle.

Jag ska nog bannemig tröstköpa mig ett par ljusrosa Converse och drömma mig tillbaka när jag var 14 år och hade en mindre röv.



24 mars

Kom precis hem efter att ha umgåtts med Malle. Vi bestämde att ses oftare än var tredje månad, haha. Jag har fått needs på ljusrosa Converse. Frågan är ju bara om jag kommer se ut som fjorton när jag använder dom..?

Snart kommer Emma och Frida. Vi ska ladda upp med bacon och pasta (blir det nog) innan träningen! Seriösa tjejer, I know!


24 mars

Soligt väder idag med. Man kan inte vara annat än lycklig! Sen att de blåser lite, de är en världslig sak.

Jag har var nere på HM och lämnade tillbaka ett par jeans förut. Jag uppskattar inte när dom är så snesydda att ena sömmen sitter fram på smalbenet efter ett tag.

Nu ska jag nog ta tag i att laga mina leggings som har varit trasiga ett bra tag. Sen gör iordning mig för att knalla ner på stan och träffa Malle! De var sååå länge sen vi sågs. Skämmes på oss!

Have a great sunny day!

23 mars

Kvällen spenderades på Koppavallen i Åtvidaberg. CL-kvartsfinal mellan Linköpings FC-Arsenal Ladies FC. Kallt och blåsigt var det. Men jag dansade, hoppade och höll igång för att hålla mig varm. Tills tårna domna bort och man inte kände att de var kallt längre.

Det var en riktigt bra match, bra fart, bra tjejer och riktigt bra fotboll. Väldigt inspirerande, just nu ligger jag och längtar till träningen imorrn. Vi ska få nya träningskläder också, lovely!


Bild från LFC:s hemsida

Matchen slutade 2-2. Vilket betyder att LFC inte gick vidare tyvärr!

23 mars


Lace

23 mars

Imorse gick jag upp kl 7(!), efter att ha vaknat x antal gånger innan p.g.a riktigt konstiga drömmar. Men de var faktiskt skönt! Gick en promenad och gick förbi solariet också. (Jag började bli genomskinlig igen).

Nu har jag ätit en dunderfrukost, bestående av gröt, ägg, leverpastejmacka OCH en apelsin. Tänk om jag alltid kunde var såhär duktig. Shiiiet.


22 mars

Har precis avslutat ett ca 2 timmar långt telefonsamtal med Sara. Vi kan prata forever, om allt och inget. För att sen bara bryta ut i asgarv, oftast för att den ena låter helt jäkla utvecklingsstörd.
Det är kärlek de.

Nu ska jag streck kolla på True Blood, andra säsongen.

Imorrn är det tvättning för hela slanten. Min underklädeslåda har nog aldrig gapat så tom som den gör nu.

På eftermiddagen bär det av till Åtvidaberg för att titta på damernas Championsleague, Linköpings FC-Arsenal. De blir fint det!


21 mars

Jag blir lite rädd för mig själv ibland. Ja, de blir jag.

20 mars

Saturday night



20 mars

Min röv har somnat, härligt. Min datastol suger.

Jag kanske ska gå och lägga resten av kroppen också.


20 mars

five six seven eight
it's twelve o clock and it's getting late
come on
don't you feel like going home

I'll treat you good if you treat me bad
and I'll give you the best lovin that you've ever had
shut up
and take me by the hand



19 mars

Veronica Maggio – Inget kan ändra på det


19 mars

Jag har bannemig blivit solbränd i ansiktet idag. De är vad jag inbillar mig iallfall. Jag brukar inbilla mig mycket, men just det, är jag ganska så säker på.

Dagen har bjudit på match i Kumla, 1-1. De var väl inte sådär jättebra eftersom vi förde hela matchen. Från början till slut. Vi var aningens loja.

Nee, sova en stund kanske.

OBS. Jag har namnsdag idag!


18 mars

Dexter. Lagom psyko, lagom snygg en sådan här fredagskväll.

Han påminner nästan om en kille jag träffat. Levde dubbelliv, var känslomässigt rubbad. Dock så mördade han inte onda människor. Han utnyttjade oskyldiga. Vilket kanske egentligen är värre.


18 mars

Vilken skitväder! Man måste få klaga lite.

Hade jag haft bil och garage hade det väl inte varit någon stor grej. Men nu måste jag gå eller cykla för att ta mig någonstans, då är det INTE kul med snöhelvetet.

Men men, de lär väl förhoppningsvis försvinna snabbt. Såg att de skulle bli ett antal plusgrader dagtid i helgen. Hoppas de stämmer!



17 mars

Den stora frågan är om man ska pallra sig till Sälen igen v14..? Skulle vara skönt att komma bort igen. Men då vill jag ha det varmt och soligt så jag kan sitta i backen och sola med "svart på en kvart" insmetat i hela ansiktet.

17 mars

Hej fuckers! Här sitter jag i min nya tröja som kom med posten idag. Jag är kär i den! Måste erkänna att våren med alla dess kläder och skor är min STORA kärlek just nu!


Jag är förjäkla söt alltså.

16 mars

Det har varit en riktig feelgood-dag idag. Började med att vakna upp hos Sara och titta på några fler avsnitt att True Blood. Har kollat klart på första säsongen nu, hehe.

Sen vart det klippning och hårfärgning. Vilket var väldigt välbehövligt.

Och senare en sväng på stan för att göra av med lite pengar. Samt äta lunch på CL.

Efter det fick jag stressa som en idiot till träningen.
Nu har jag pain i tårna efter mina gamla fotbollsskor, härligt.



16 mars

 


15 mars

Sara har gjort mig beroende av True Blood. Jag har aldrig tittat på den serien och nu är jag lite smått beroende. Sitter i hennes soffa och dricker kaffe för att kunna hålla mig vaken och titta...

GRATTIS till lillasyster som tog körkort idag. Att jag visste att hon hade uppkörning och allt gjorde MIG så sjukt nervös. Haha. Var inte ens så nervös på min egen uppkörning.

15 mars

Jaha, nu ska jag visst jobba istället! Bara att göra sig vacker och dra iväg.

15 mars

Kliver upp klockan halv 8 på min lediga dag. Vad hände där?
Jo, de är väl mest att jag inte vill ligga halvnaken i sängen om de skulle komma och göra rent i ventilationskanalerna i min lägenhet. Vilket de skulle göra här någongång på mån-ons mellan 8-15. Bra att veta liksom...

Nej nu ska jag nog prova min elektriska juicepress för första gången. Fick den i julklapp av jobbet julen 2009. Jag vet inte ens hur den ser ut. Haha.

14 mars

Påväg till träningen fick jag ett kvitto på mitt tydligt nedsatta mörkerseénde. Med Emelie på pakethållaren trampade jag på väldigt bra, lite halvstressad var jag såklart också. Flög över övergångsställen och tittade väl inte så noga. Vi var nästan framme vid hallen, då helt plötsligt dyker det upp en tant med en hund precis framför oss.
Åh, jäklar vilken tur att hon hade sett mig. Hon slet tag i hundens koppel samtidigt som hon hoppade undan. För där kom jag i full fart. Såg inte kärringen förrän vi var förbi. Men Emelie gjorde.

Nu ligger flickebarnet och snarkar så fint i sängen.

Imorrn är jag ledig, helt jätteledig. Då blir det date med Sara. Kanske bränna pengar jag inte har..? Låter bra de.

Gonatt

14 mars

Jobba, jobba, joo-ooobba 9.30-19

Sen ska jag försöka mig på att träna ikväll också, lovely.

Btw, idag har jag och min lillasyster namnsdag. Mathilda heter vi i mellannamn.

13 mars

Hur fan kan man tråna så mycket över någonting som aldrig hände? Som man bara gått runt och varit väldigt frustrerad över! Fan, vilken jobbig känsla. Är det för att de aldrig hände kanske? Antagligen.

Jäkla jäkel.

Nu ska jag döva mina begär med apelsin.




13 mars

Basic.




13 mars

Somnade fint i soffa igår runt elva, direkt efter jag sänt iväg ett gonatt sms. Sömn är något jag kommit på att jag kanske behöver mer än vad jag tror.

Nu har jag precis ätit frukost och tryckt i mig diverse piller.

Vid 3 ska jag spela min första träningsmatch för året, på backavallen. Är lite, lite nervös. Men ser fram emot det. Jag tror man på något sätt blir beroende av att spela matcher, adrenalinet flödar och man får ge utlopp för alla möjliga känslor som man kanske inte skulle göra annars. Inte på samma sätt iallafall.

Nej om jag skulle försöka komma på vad jag vill äta till lunch och sen dunka igång lite feelgood musik.

12 mars

Snor överallt och ingenstans. Men mest överallt.

Jag tänker nu tröstshoppa på internet, bara för att det är synd om mig och för att jag inte behöver betala det förrän nästa månad. Bra, eftersom jag är pank.

Uppenbarelse: Alltså apelsin, faaaan så gott. Jag kan äta hur många somhelst. Jag är beroende, fick typ munorgasm förut. Så gott var det!




11 mars

Too Much of something is bad enough
But something's coming over me to make me wonder
Too Much of nothing is just as tough
I need to know the way to feel to keep me satisfied


Well, Spice Girls has spoken.

11 mars

Jag vill shoppa och då menar jag inte det där tråkiga, handla över internet-skiten. Nej, jag vill känna, smeka, prova, smaka, lukta.

Måste-åka-och-bränna-pengar-snart. Väldigt snart.


Måste också klippa och färga mitt hår. Det blonda, som jag så väl döljer, börjar krypa fram och jag ser flintis ut på vissa ställen.

Men de är en annan historia.

11 mars

Gjorde en fotanalys imorse på utbildningen. Mitt steg var inte så fuckat som jag trodde att de skulle vara. Pronerade lite mer med vänster bara. Vet att jag egentligen behöver ilägg. Men nu är jag iallafall ett par formgjutna sulor rikare.
Annars var jag helt normal. Normalt fotvalv också. Gud vad skönt att vara NORMAL. Puuuhh.

11 mars

Robyn – Don't Fucking Tell Me What To Do


11 mars

Kom alldeles precis hem! Hoppade över träningen ikväll eftersom jag har inte ätit ordentligt på flera dagar. Kände att jag inte hade energin.

Istället blev det en välbehövlig myskväll med fina flickor som jag inte träffat på ett bra tag. Jag har saknat dom massor!

Nu ska jag sova. Utbildning och jobb imorrn, 8-18.

Pussss

10 mars

Kleerup – Until We Bleed (Feat. Lykke Li)


10 mars

Gudars vilka konstiga drömmar jag drömde inatt. Men 10 timmars välbehövlig sömn fick jag iallafall! Dock så är jag fortfarande trött.

Jag tog bussen hem från Sara förut och nu ska jag försöka hitta något att äta till frukost. Mitt kylskåp gapar tomt efter en vecka away. Men något ska jag väl kunna skrapa ihop skulle jag tro.





9 mars

Trött as hell, sitter jag nerskjunken i Saras soffa. Men jag ska nog snart krypa ner i Saras säng! Hehe.

Trodde att jag skulle få vara hemma och sova ut imorrn. Kanske tvätta lite. Men icke, bara att åka och jobba på en gång. Men pengar behövs alltid och kanske särskilt nu!


??? mars

Alltså SÄLEN. Underbart, roligt, frustrerande, sjukt och ja lite magsjukt också btw. Meeeen nu är jag hemma och det är grått som satan ute. Jag vet knappt vad det är för datum eller dag längre.
Man bor som i en lite bubbla däruppe. Knallar omkring i underställ och skidstumpor hela dagarna, för att sedan skruda om och supa skallen av sig by night. De var drag däruppe. Vi dansade järnet, kommer sakna det. Konstigt nog saknar jag det lite nu redan. Tyckte först det var jäkla skönt att komma hem, men nu vill jag nästan tillbaka.

Jag får leva på att jag, enligt mr Svår, är lika cool som Lady Gaga så länge.


2 mars

Färdigpackat! Eller ja nästan.
Jag hade bara en väska, så jag packade i en IKEA-påse också, haha. Men de gick bra det med.



Nej nu ska jag väl försöka sova. Eftersom jag ska upp supertidigt!

2 mars

Ska tvinga mig själv till att packa det sista nu, jag måste!
Vi ska tydligen åka klockan halv 7 imorgon bitti, de har Emma och Frida bestämt. Dom visste väl att jag skulle protestera, vilka busungar.
Just de! Packa var det...

2 mars

Kollade precis på ett halvt avsnitt av Big Brother, innan jag bestämde mig för att det var inte värt min tid så jag stängde av.
Alltså gud vilka irriterande människor. Dom har verkligen samlat ihop de personligeheter som jag väldigt lätt irriterar mig på.
Drama-queens (både manliga och kvinnliga) som gör allting större och värre än vad det är.
Är det verkligen nödvändigt kan jag undra? Bara för att få sätta sin prägel på en situation eller bara för att få det att låta som att de har rätt när dom egentligen har så jävla fel. Lindar in sig i konversationen, så att dom glömmer bort vad själva diskussionen handlade om från början.

Knäppa människor finns det gott om utanför BB-huset. Det räcker för mig.

Så en sak är säker. Det är ingen risk att jag blir beroende.

1 mars

Dunkar musik och skriver packlista. Jag gillar listor, det förenklar hela packandet. Bara att bocka av, behöver inte komma ihåg och behöver inte tänka i onödan.

På torsdag gör vi sälen osäkert. Jag har åkt skidor en enda gång i mitt liv, i Spökbacken, så det blir säkert spännande. Framför allt underhållande för Emma och Frida... I live to entertain.

Åt lunch på Sushicorner med Sara förut. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Sushi, jag menar det är rå fisk. Får för mig att rå mat kan göra en sjuk. Min pinn-teknik var väl inte min bästa heller. Om japanerna såg den skulle dom väl gråta. Lyckades skvätta soja över hela bordet....

Efter lunchen blev det lite fika på Hembagarns också. Vi gick all in kan man säga.


Packa, packar, packad?

1 mars

Har precis avslutat ett telefonsamtal med Sara.
Hon lyckades bota mitt värsta pms-humör. Vi delar kärleken till grov och sjuk humor. Ingen försköning här inte.

Träningen ikväll var tung. Jag orkade inte och ville bara lägga mig och försvinna för evigt. Samtidigt som jag ville skrika ut min frustration över ingenting. Okoncentrerat var bara förnamnet.

Men nu mår jag bättre.


RSS 2.0