Ett bra exempel

Mamma om Top Model. "Dom har ju varken fram eller bak, de ser ut som sådana där plankor som Andreas säljer på Bygg interiör"
You just gotta love her!

Överreagerar

Som den laktosintoleranta människa jag är, så jublar jag såklart över att det finns laktosfri Yoggi Yougurt nuuuu!! Woooeeiiieee!! Skulle kunna äta den till frukost, lunch och middag ALLA dagar i veckan!!


If karma doesn't hit you in the face, I will

Vänta! Vad var det där som jag inte fick, skulle eller borde göra nu igen..?! Tror de var något med internet, kosta pengar gjorde det, sen får man en avisering om att hämta ut ett paket..?


Allways finish strong

Vilken jäkla djungel det är med alla utbildningar, leta leta leta. Bestämma bestämma bestämma. Man måste börja någonstans och det känns skönt att vara igång med letandet även om jag inte bestämt mig om det är just plugga jag ska göra i höst! Men jag fick lite ny motivation när det gäller matten iallafall, så det är bara att räkna på och det har jag gjort nu, tills ögonen stod i kors... Imorgon är det mattelektion igen och jag ligger efter, så funderar på att skippa den. Fattar bättre av att räkna själv i min takt. Annars kommer hon gå igenom tokmycket, jag kommer lyssna, anteckna, glömma lyssna och sen vara lost.
Nej positivttänkande nu, you can do this girl!

Bradagtisdag

Upptäckte precis ett avlång blåmärke på övre skuldran, misstänker att det är efter alla bäckenlyft som vi gjorde igår på träningen. Det är konstigt att jag inte kände att de gjorde de minsta ont, det är inget litet märke.

Nog om det! Nu ska jag kanske äta klart min frukost och snygga till mig lite granna. Ska till syon vid halv tolv!

about:blank

Jag sitter och ransakar mig själv. Jag kanske borde chilla med internetshoppandet ett tag. Emelie ska få ta hit symaskinen ikväll så ska jag fixa och trixa lite med sånt som jag har hemma. Har endel idéer! 
Jag har också endel saker(!) att ta tag i denna vecka, exempelvis matte c, som fått legat på is ett tag. Jag fick damp för att jag inte kunde, skulle behöva lite studiehjääääälp kanske! Från vem...? Någon frivillig?? Vet inte ens när vi har första provet liksom. Kan inte koncentrera mig. Är det så att jag har utvecklat en slags adhd på senare år? Jag börjar undra!

Våldtar erat face med mitt


Saturdayloveones




En jacka ditt pack

Jag hittade inget för tvåhundra på Outleten som var något att ha, men jag hittade en vårjacka för etttusennittionio som jag gillade starkt. Oversized och härlig från Resteröds.


A sunday in the sun

Tänkte att jag skulle titta lite på Sofias änglar, har inte sett något program än och såhär en kvart in i programmet har jag redan bölat två gånger. Hon förlorade sin mamma, som varit sjuk jättelänge, dagen efter hon tog studenten. Vet inte om jag klarar att titta mer alltså...

Dagen har varit reaaallly good! Shopping på Outletområdet och en liten fika på Joans med Sofie. Sen bar det iväg hem till mor och far där det bjöds på söndagsstek och kaffe på maten.

Sol i sinne och rödvinsdunk

Sitter på skambussen mot Vingåker, känner dock ingen skam, har bara rödvins huvudvärk. Ska möta upp Sofie, så ska vi knalla lite på outleten. Ska se om man kan få något vettigt där för 200kr som mitt presentkort är på. Halv 5 kom vi hem från sthlm. Jag hade kul, även om de mest var en massa oldpeople där vi var. Men klart jag lyckades nosa upp stället där 25-30års grabbarna hängde, sen hängde jag också där resten av kvällen.




Ledigfuckinghelg

Det blev en skön morgonpromenad imorse med FridaG, kl 8 var vi uppe. (Jävligt tidigt för mig). Så bra det känns nu, får så mycket energi av morgonpromenader! Nu har jag precis ätit frukost och ska jag hoppa in i duschen. Kl 13 är det lunch på CL med Sara och antagligen Chris och Emilia. Fin ledig lördag! Ikväll bär det av till Stockholm med jobbet, vi ska äta gott, dricka gott och se på en show på Wallmans.


Jag vet hur du känner, jag känner likadant

Den svenska björnstammen – Trumma trumma


Shoegasm


Vagabond 700:-

Dom var helt enkelt gjorda för mina fötter. Inte mer med de. Jag vill använda dom varje dag, forever, från och med nu.

Tyngden på dalskidan ääälskling

Sitter och längtar till Sälen och min snyggEmma, buuhuuu! Har såklart en till resa inplanerad, men de är ett tag kvar... Nej dags att snygga till sig och dra till jobbet!


If the jeans breaks on you. Don't go all "I'm fat". Go all "Those jeans are fucking crap"

Tänkvärda djupa tankar..?

Jeansen spricker i röven: De är då helt klart till för de plattarslade människorna och jag borde insett det vid köpet, även fast det var min storlek jag stod och krängde på mig...
Killen som vill ses men aldrig kan: De gör inget, jag är också egentligen alldeles för (själv)upptagen...
Du skickar ett medelande men får inget svar: Det kom säkert inte fram. (Ha för fan inte lev.rapport aktiverad!)
Lördagens dimma är alldeles för tjock: Skönt! Jag gjorde säkert något dumt som jag inte ville komma ihåg iallafall.
En kille försöker ge dig skuldkänslor, klart de var ditt fel..? : Ooh no bitch, it aint workin'.
Du slösar alldeles för mycket pengar: ELLER investerar i dig själv och ditt välmående.

Peace

Även om jag inte vet vart jag ska, så får jag aldrig sluta gå

Idag blev det oplanerat jobb, jag som egentligen hade planerat annat. Men så kan det vara!

Jag fick sällskap av Sofie igårkväll och inatt. Så gjorde hon frukost till mig imorse och städade mitt kök, vilken pärla! Nu ska jag nog krypa ner i sängen. Är trött i huvudet efter all huvudräkning jag har fått utövat idag pga att halva rean startade. Imorrn är det bara på´t igen! Sen tar jag ledigfuckingHELG!!


Förbud, jag klarar inte förbud

Mitt godisförbud varade i ca en vecka. Jag pallar inte att inte få äta godis om jag vill. Nu är det så att jag inte är någon särskilt stor godisätare, men lite någongång i veckan skadar ju inte. Jag tror det är just förbudet jag har problem med. Att inte få eller att jag inte ska eller inte borde göra något, får mig bara att vilja det mer. Det gäller det mesta när jag tänker efter. Borde lärt mig vid det här laget att jag inte ska sätta upp förbud för mig själv. Hjärnan kortsluter and goes totally crazy. Kan bli farligt.

Så gräsligt rätt


Mine you will be soon, yeees yeees....


Fet tisdag

Sitter och myser framför dubbelavsnitt av Project runway, perfekt för en nörd som mig. Jag snubblade på matteboken som jag visst råkat kasta på golvet. Borde jag sett det som ett tecken? Kanske. Men jag skjuter upp det tills imorrn.

Tog en kvällsfika med Emilia förut, fettisdagen till ära. Har haft cravings efter semla hela dagen. Drack en latte till och åt en chokladboll också. Så nu mår jag typ illa... Haha. Men de var det värt.

Sova bort denna gräsliga förkylning kanske? Ja!

Meeeehhhh

 

Kärleksförklaring

Bra vänner kan man inte få för mycket av. Loveyou.

Söndagsnöjen

Förutom att jobba så var söndagsnöjet att busa med småkusinerna hemma hos farmor. Dom är så charmiga och kramgoa. Vill jag få dem att skratta är det bara att säga fis, bajs eller prutt då de är inne i en extrem kiss och bajs-ålder. Goingar!



Jag lät kreaktiviteten flöda.

Det är söndag, jag har minnesluckor men ingen ångest

Galen kväll igår. Jag var en aning instabil, men hade i mellan åt sjukt roligt. Förfesten var guld! Så roligt att få träffa Jessica och alla andra long lost friends. Men för lite att äta under dagen när spriten flödade var ingen bra combo. Tankarna gick kanske inte i den riktning de borde gjort och impulsiviteten tog överhanden. Vilket ledde till en sönderslagen ring och svullen hand. När något som man av någon anledning har höjt till, okej kanske inte skyarna, blir till en liten grå pöl och allt släpper. Jag är tjej och behöver avslut. Detta blev avslutet på något som inte betydde någonting men ändå var där som en sticka i skon eller en irriterande finne på arslet.

Healthy life, healthy choice...?

Sitter på jobbet och trycker i mig min pasta och köttfärssås. De är gott, men jag har just nu ett enormt sötsug... Emelie och jag har ingått en pakt. Inge godis, läsk, chips eller andra onyttigheter på EN månad. Okej jag får äta chips när jag super och Emelie får blanda sin sprit med läsk och så får man äta bakispizza..... Men annars inget mer! 300 har vi slagit vad om, haha. Jag börjar på måndag, har en påse chips hemma som jag kommer vilja äta imorrn.... Hey jag har redan tappat ett par kilo på att bara börja träna.

Biomysarfredag

En alldeles förträfflig fredagskväll har jag haft. Biomys med Frida, "En gång i Phuket" eller vad den nu heter, såg vi. Den var sååå rolig, gillar den torra pinsamma humorn i den. Innan bion, efter jobbet, så stressade jag ner som en galning till Åhléns. Har spanat in en alldeles för dyr ansiktscreme och ögoncreme där, var tvungen att passa på när de har medlemsdagar ju... (Shoppaholic) Nu är jag iallafall len som tusan i ansiktet, totally worth it. Så nu ska jag och mitt babyface sova.

Imorgon ska jag få träffa Jessica och en massa andra sköna bruds. Men först ska jag jobba några timmar!


You can't save this one boy

Alltså jag skrattar inombords varje gång jag ser Comviqreklamen med den arga blonda tjejen som ringer sin pojkvän på hans kompis telefon. Den påminner mig om när jag själv gjorde så. Dvs, ringde puckot från puckots kompis telefon OCH klart puckot svara direkt... Hahah. Snacka om att han blev snopen när han hörde min minst irriterande stämma i andra änden. Han försökte även förklara bort det lite fint, men de gick såklart inte så bra. Haha! Jag gillar att stänga in folk i hörn, knäcka dom så in i bänken. Skulle kunna ha de som hobby. Är de sen konflikträdda, då är det ännu mer bitterljuvt. Jag uppskattar ärlighet.

I had a dream I was awesome, woke up still awesome

Klart jag sträckte ljumsken igår på träningen. Men inte gråter jag för det. Detta leder till att jag måste köpa ett par obehagligt varma värmebrallor att ha när jag tränar. Väldigt osexigt och lökigt. Nog om det... Min jakt på "billiga" Jeffrey Cambelllskor börjar ge resultat. I'm the master of Internet shopping. Snart ska det beställas! Nu ska jag klunka i mig en till mugg med kaffe och ge mig ut i butiken igen. See ya!

Order sent

Jag gillar att pundet är lågt

 
  

Jag är förälskad

Dessa skulle jag vilja glida omkring i vår... Komsi komsi


Matte är roligt, matte är roligt, matte är roli.....

Idag har jag haft två mattelektioner som innehöll två genomgångar, plus att jag räkna som en tok timmarna i mellan. Inte konstigt att jag är slut i huvudet. Det är nästan error just nu. Så nu behöver jag en paus och mat!

Ikväll är det träning igen, värken efter måndagen kommer säkert göra sig ordentligt påmind. Härligt.

Hejfinatröjan

You just gotta love this




Lite mer bilder från helgen som var

Spökbacken.

 

Örebroo.



Alltså träningspasset ikväll tog kol på mig. Jag vart helt slut... Fyfan! Men jag tog mig hem, promenerade med FridaO. Denna vecka har jag mycket jobb att se fram emot. Det är bra om det kan klirra till lite i kassan nu eftersom jag var ute på äventyr halva förra månaden istället för att jobba. Ooops!


Måndagsnojan

Att glömma lipsylet hemma kan framkalla panikkänslor, då beroendet peakar just under dessa kalla vintermånader. Har klarat mig helt ok hittills, får se hur eftermiddagen fortskrider. Nu ska jag vila lite lunch, är så sjukt trött. Sen blir det ut och jobba häcken av mig.

It's all a blurr last night


Det var han som ville kyssa mig

Jag har tänkt.

Eftersom jag inte har någon pojkvän och eftersom det är, ack så viktiga, allahjärtansdag på tisdag. Så får den man som köper detta åt mig min kärlek.

 
 

 

Nej jag horar inte för kläder...


Du kommer nog aldrig mer vara min vän

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Jävla velande

Jag klippte aldrig lugg igår. Ååh detta oändliga velande... Närsomhelst kan jag dra luggen bakom öronen, då kommer det kännas mycket bättre! Känslan av att kunna dra bak hela håret i en slarvig knut när man bara inte orkar är härlig. Oftast så orkar jag inte, så det passar mig utmärkt!


Här är jag med mitt långa guldblonda svall, sommaren 2010.

Klart jag borde vara värd ett par Jeff


Hets & craving

What's up med Åhléns i denna stad, att inte ha gula OPI-nagellack?! Men sjuhundrafemtioåtta rosa nyanser, de verkar tydligen nödvändigt. Jag blir så trött. Hoppas det kommer inom en snar framtid. Jag har crawings.

Nu ska jag fortsätta räkna matte! Senare kommer mor och systra in, ska hänga lite med dom tänkte jag innan Frida och jag ska ha sushilunch. Sara ska få klippa mig innan träningen ikväll också. I H A T E M Y H A I R !


Maxiklänning
Topshop


Den där värken som kommer efter träning

Alltså inte för att klaga, men min träningsvärk är inte av denna värld. Fyfan. Men det är väl rätt åt mig antar jag... Jag har varit en riktigt slö jäkel de senaste två månaderna. Men det är kul att vara tillbaka med tjejerna i laget igen!

Dagen har tillbringats med att hetsräkna matte, besöka Malle i nya lägenheten, hann även hänga med Sofie en stund innan Emelie och jag drog till träningen.

Overandout.


You can't make your life about just one person,
what's left when that person is gone?
If you really need to make your life about one person,
it should be about Yourself.


Det är knappt så hjärnan får plats i skallen

Nu ska jag hoppa bums i säng. Imorgonbitti har jag min första Matte C lektion.(..) Jag och min stora hjärna hoppar direkt till kapitel 2, som de skulle ha genomgång på imorrn. Wish us luck!

Goodnightfucking.

Gult är fint

 

Like this feeling

Sitter under filten med en tekopp i handen och tittar på Criminal Minds. Bra avslut på en bra dag. Tränade skiten ur mig ikväll. Hade så jäkla mkt att ta utlopp för. Jag var helt slut, kunde kräkts, men hade ändå ett leende på läpparna och en skön känsla i kroppen. Jag behöver träning för att må riktigt bra. Emelie var med och kämpade ikväll också, vi var lika otränade båda två, haha. Nej back to Criminal Minds!

Om man inte kommer ihåg att man fyllt 22 då har de inte hänt

Gillar mitt bakisångest inlägg som jag skrev imorse. Haha. Men det är väl så det ska vara antar jag... Lagom dunkande huvud, men efter tre muggar mjölk och två Ipren var jag fit-for-fight. Tur att jobbet är roligt och att jag slapp gå eller cykla till det. (=snälla workmates).

Hade så sjukt roligt igår, men har typ nollkommanoll bilder tyvärr.. Så ni får la använda fantasin.

Ikväll har jag lagat mat, tvättat, städat och haft Gossip Girl mys med två av systrarna Nordén. Det finns inget som slår Chuck Bass en bakissunkig söndagskväll.

Nu ska jag betälla en matematikbok tror jag... Fan så trevligt.

Visst skiter jag i dig, men inte i mig

Vet inte varför jag bryr mig riktigt. De är totalt onödigt egentligen. Kan jag få fly? Blir det bättre då tro? Eller bara leva i nuet, skita i resten. I nuet har jag rödvinshuvidvärk och ska snart ge mig av till jobbet.

Hey I heard you like the wild ones

"Jag skulle kunna pissa på mitt hår idag, så dålig hårdag har jag...." Taget ur utkorgen från idag när jag konverserade med Sara. Mitt hår pallar inte den här kylan. Sitter slickat mot ansiktet som jag vet inte vad. Blir gaaaaleeen. Så jävla fult. Ville bara slita av det. Skalpera mig själv långsamt. Nu ska jag ta en dusch och försöka få ordning på det fittiga håret. (Inte fitthåret, de har jag redan ordning på). Sen ska jag göra mig så vacker som jag bara kan!!!

Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia


Fetishism

Snart kommer (den riktiga) skoshoppar säsongen igång. Jag brukar snitta 5 par skor i månaden under våren. Vet inte om det är glädjerus, tröstshopping eller storhetsvansinne. En sak är säker, det finns inget som får mig att gå igång som ett par perfekta skor. Jag blir helt lyrisk och känner ett lyckorus genom hela kroppen. Är det så det känns att bli kär kanske? Vad vet jag, inte bryr jag mig heller. Skor är bra. De väntar så snällt på att man ska behöva dom och blir inte ledsna om man råkar glömma bort dom ett tag.
Denna vår ska jag satsa på fulsnygga skor. Sådana som man inte är riktigt säker på om de funkar eller inte. De som ligger på gränsen till gräsliga. Jag vill ha lite reaktioner. Wake up folks! Helst ska man smälta in i mängden och gå i sina Converse (kärlek). Men ALLA har det, ALLLLAAA... Lite tråkigt. De enda (...) Converse jag ska köpa iår är ett par helt vita, likadana som Emma, för att matcha mina bruna läckra sommarben, that's it! Sen ska jag bara gå wild på alla möjliga konstiga skor. Jag gillar att platån har kommit tillbaka. För oss 1.60 människor som inte pallar högklackat all day är det ju awesome. Hej 1.70, woop woop!
Jag vill åka till London och bara shoppa skor (och handla på Topshop förstås, det är himlen på jorden).

Just nu sitter jag och spinner runt på en massa knäppa idéer om vad jag ska göra i vår och i höst. vart jag vill åka, vart jag vill bo, vad mina drömmar är. En känsla sköljer över mig att jag kan göra precis vad jag vill. Både förvirrande och skönt.

Nej nu ska jag gå och knyta mig. Jobb hela helgen plus att jag ska firas lite imorrn också. Den här kvällen med släkt och familj har varit supermysig.

Röd



Jag kände ett stark shoppingbegär idag. Vilket slutade med en tur på stan. (För den har så sjukt mycket att erbjuda här...) Är ganska stolt över mig själv, jag köpte bara denna kofta och ett par trosor. (Plus alkohol, men de ingår ju nästan i kostcirkeln). Det kunde blivit ett par Gaga-skor också, men storleken fanns inte såklart... Lika bra egentligen... (Heartbroken)

Jag har precis blivit klar med att baka x antal cupcakes. Dom blev tillslut rosa och fina med en massa härlig choklad. Imorgonkväll kommer tjocka släkten och firar mig här i min alldeles för kalla lägenhet. De lär bli förskräckta över allt jag har att bjuda på, vi är väl inga storfikare i min släkt. Men nu får de tusan trycka i sig alltså.

The sun goes up and sun goes down. I can't feel the beat and I can't hear the sound.


"Du ser kåt ut"

Efter att ha levt ihop med 6 personer i 10 dagar känns min lägenhet jävligt tom och tyst! Snacka om kontraster. Alltså resan blev så himla lyckad så det är helt sjukt! Jag är sååå nöjd!

Idag har jag spenderat sex och en halv timma, på tåg och buss.. Efter att ha sovit kanske 3-4 timmar, stabilt. Men de var det värt, jag har belönat mig själv med en kebabrulle och nu ska jag nog hoppa ner i badet och njuta ett tag och sen krypa ner i sängen. Har ganska mycket saker att fixa imorrn eftersom jag skjutit upp allt när jag var borta. Men det var precis den semestern jag behövde!

I helgen blir det ännu mer födelsedagsfirande!

RSS 2.0