This time I'm not leaving without you

Satt precis med en ansiktsmask, fick lite panik när den stelnade, usch. Men jag har bestämt mig för att försöka ta hand om min hud lite bättre. Inte för att jag har dålig hud, men jag vill förbättra den lite ändå. Nu efteråt är jag nästan löjligt mjuk i ansiktet, skönt.

Storhandlade mat idag, passade på när Emelie kom in med bil. Kändes som det var dags, när jag imorse åt rostad macka och drack saft till frukost...

Nej dags att sova. Imorrn måste jag röja lite här i lägenheten innan Malle kommer hit en sväng! De var längesen jag träffa den kvinnan.


Never mind, I'll find someone like you




They're not just dreams


HM.


Klart man måste ha lite höstmyskläder!

Mina röd-cerisea favvojeans och jackan från Topshop anlände idag också. Jag är haappyyy!

Live your life

Jag är trött men går inte och lägger mig. Kanske borde? Sitter ändå bara och irriterar mig så in i bövelen på en sak. Småsinta människor utan eget liv som bara provocerar för att de inte har något bättre för sig. Kanske kan vara dags att ta tag i sig själva?

Nääääj, jag skiter i dooooom! (Hade skitit på dom om de hade gått.)

Nu sitter jag och skriver med lite sköna människor, haha. Måndagsnatt ftw.


Jag vill vara glad, positiv och må braaa! Vilket jag gör just nu och jag är så himla tacksam för alla underbara människor i mitt liv.

PUSS

Yoü and I


Aj min kropp

Spelade match ikväll. Ja, de räcker väl så... Aj


Night of your life

Örebro var galet.

Jag och My är bäst på att efterfesta. De är en sak som är säker.













Vi kom i säng sisådär 08.

Anger

Ibland blir jag lite arg på mig själv. Jag är det just nu. Borde jag vara det? Gillar inte att jag behandlar mig själv som skit. Funderar på att åka till My i Örebro ikväll. Jag får se.

Pain will make you stronger

Sådär ja! Alla räkningar betalda. Nu har Josefine köpstopp!! en månad framåt. Jag behöver inget, då ska jag bannemig inte köpa något. (Förutom alkohol idag, men de är ju sånt man måste ha! Och frans och ögonbrynsfärg förstås! Sen inge mer). Ska jag försöka spara lite. Jag borde kunna göra det med tanke på hur stor lön jag fick. Eftersom jag jobbat 40 timmars veckor och varje helg så hade jag inte räknat med något annat. Känns fint de gör det iallafall.

Inte för att gnälla nu, men det krampade i båda mina vader när jag gick ner till tvättstugan förut! Skönt att jag bor högst upp också, verkligen... Fotbollsträningen igår har satt sina spår i min nu otränade kropp. Jag sa till min tränare igår att jag skulle träna idag också om jag de visar sig att jag faktiskt kunde gå idag... Och de kan jag, så jag ska väl ner ikväll också. De var ändå kul att träffa alla tjejerna och träningen gick hyffsat. Jag kan säga så eftersom jag inte hade några somhelst krav på mig själv efter mitt långa träningsuppehåll.

Nej nu ska jag springa lite mer i trapporna. S K Ö N T .

Rullar vi runt bland mjuka kuddar?


Bara fantasin sätter stopp, när man både är för slö och för fattig för att göra någon vettig mat.


Voila: Snabbnudlar med biffsmak, ett paket bacon och en morot.

Topshop


Topshop.

Såklart de känns bra när man får lönespecen. Då får man unna sig lite och eftersom min Zara-jacka blev stulen av någon tattare så gör jag ett nytt försök... Favoritbyxorna åkte med av bara farten. Skönast eveeeer!



You can run, but you wont come fare

Alltsååå, nu är biljetter bokade till Barcelonaaaa! I slutet av September drar vi, jag och Emilia och eventuellt hennes boyfriend med några kompisar..? Impulsivitet. Lika bra att passa på när man ändå är igång liksom!

London 8-11 aug
Alanya 6-13 sept
Barcelona 27-30 sept

Jag var trött, men nu är jag pigg. Tänker bara på allt kul jag ska göra!

Vagabond

Det finns nog inget som tillfredställer mig mer än ett par perfekt åtsmitande skinnskor. Skorna som jag har på mig just nu är så, perfektion. Jag tjöt rätt ut när jag plocka upp dom ur lådan och ivrigt trädde på dom på fötterna. Vi kommer trivas tillsammans, de vet jag.

Sundays

Har jobbat ungefär 56 timmar den här veckan, det känns i huvudet kan jag lova! Ska bara klara av en dag till, morgondagen, sen får jag lite välbehövligt ledighet!

Nu blir det rostad macka och varm O'boy. Sen ska jag tusan krypa ner i sängen!

Hoppas på att kunna boka ännu en resa snart, de skulle vara gryyymt!


Snövit

Mitt fina hårband från Forever21!



Snart kommer Emelie in och myser med mig. Försöker få tag på Sara, men hon ska tydligen vara så himla upptagen så att hon inte ens kan ladda telefonen när jag försöker ringaaaa. Kanske drar över till henne ikväll om kvinnan kan svara. Fast jag har egen nyckel, så jag kan gå dit även om hon inte är hemma förståååås!

Är förövrigt helt jävla öm i ryggen efter en halvtimmes massage alá systrarna Nordén. Hade mysfredag hemma hos Sara med Kristina. Jag gick igenom ösregnet för att jag skulle få tacos, som jag hade varit sjukligt sugen på hela dagen, lycklig tjeeeej!

Nu ska jag fortsätta med min snövita helg. Hej och hå!

Keep it tight

Läser igenom min blogg och inser hur osammanhängande den är.

Men kommer ganska snabbt fram till att jag också är ganska osammanhängande.


Perfektion


Är de lugnt om jag kallar dig baby?



Ska du ha dig en känga?

Hey! I want you.


Vagabond.

Kaffffeee

Sitter hos Sara, hon bjudit på mat och nu dricker jag kaffe. De här kommer alltså bli en lång kväll för Sara, när koffeinkicken slår till. Något hon inte inser just nu. Mohahaha.

Love corner

Dissa de killarna som är intresserade av dig och spring efter de som inte är det. Många tjejer har någon störning i huvudet som gör att vi reagerar så. Var också sårbar, lost och så får de gärna vara lite lagom synd om dig, då faller vi pladask. Jag går dock inte på sånt längre och kan vara alldeles för kritisk ibland.

Äsch, who am I kidding?! Alla springer efter mig.

Vanlig tisdag

Jaha, trodde jag slutade kl 19 idag. Men slutade tydligen 18, var ändå kvar till 19 och snälll som jag är lät jag H gå tidigare. Jag är en god arbetskamrat. Plus att jag behöver extra pengar nu när jag antagligen måste köpa en ny jäkla mobil... Funderar på en HTC Sensation, dyr men de kan de ju vara värt. Klarar inte tråktelefonen som jag har nu!!! Snart får jag förhoppningsvis tillbaka mitt gamla nummer också.

Har jobbat 5 av 11 arbetsdagar nu. Fint de. Dags att laga lite mat nu kanske. Har inte gjort de på två veckor ungefär, får se vilken gourmemiddag jag kan koka ihop!

Imorrn befinner jag mig på jobbet 8.45-19.15. Over and out.

Set fire to the rain


Hej jag sköt mig inte.

Det slog mig idag att plastmuggen som jag knölade ihop och kastade på marken precis när jag kommit utanför polisstationen inatt, kunde ha kostat mig 800 spänn. Det hade bannemig varit pricken över i:et.

Nu blir de glass och honungsmelon.

Fuuuuck

Klart mobilfan, nya jackan från London och min superfina nitväska blev snodd igår </3

Men jag hade superroligt innan det hände!! Dans, dans och massa folk överallt. Britta och jag röjde dansgolvet, vi var bäst helt enkelt. Fick btw världens sämsta raggningsreplik igår, den är så dålig att jag inte ens tänker skriva ut den. Pinsamt.

Nu sitter jag mest och hoppas på att någon hittar alla mina grejer och sedan lämnar tillbaka det lite fint. Men de kan jag nog bara drömma om... Plus att mens och PMS toppar denna deppsöndag, fan vad lovely! Sätter snart ett skott i pannan på mig själv eller går ner och tvättar har inte bestämt mig än.

Last Night?

Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night - Radio Edit


In heaven

Zara



Forever 21







+ Hårband

Topshop









Primark








London bridge is fallin down

Hittar miljoner anledningar till varför man ska bo i London.

Just nu får jag nöja mig med att jag fick vara där och uppleva det i fyra dagar med bästa My. Vi dela på en sne 1.20 säng med för liten gavel, shoppade gärnet på Oxfordstreet och turistade allt vi hade, gick vilse i Soho (men hittade mysiga resturanger pga av det) och chansade hejvilt när vi åkte buss, åkte flodbåt på Themsen, åkte Tour Bus, såg Big Ben och käka Fisch and Chips, blev utelåsta från rummet och skrattade så mycket vi bara hade.

Cleeeean

Efter man har haft förfest med tjejerna, fest, sängfösare och övernattningsgäster var lägeheten verkligen inte vacker. Fyfan, fastnade i golvet vart jag än gick!! Spela fotboll i en etta på fyllan var väl inte de bästa kanske, konstigt att inget gick sönder. Dock så plockade guysen ner spegeln, åh då var de ju fritt fram!

Nu är allt städat, varenda litet hörn, har bäddat rent sängen och tvättat. Klappar mig själv på axeln (jag vet, jävla mupp). Annars då? Jo jag har sömnbrist som vanligt efter helgen, men de är det värt!

Jag sitter just nu med ett förväntansfullt pirr i hela magen, för imorrn drar jag och My till LOONDOON! Vi ska shoppa som galningaaaarrr. Bara sånt jag egentligen inte behöver <3

Snart kommer My och Carrobarro hit och söndagsmyser med mig! Peace!


Sunkissed

Har bränt halva ansiktet och en stor del av kroppen. Men de är så de ska vara när man har ledig dag och solen skiner som aldrig förr.


Stephanie hade med sig sin otroligt charmiga lillebror till beachen.

Ja, men alltså de spelar egentilgen ingen roll hur gammal man är.
Man lever
bara liksom.
Hugo, filosof, 8 år


Efter en heldel glass-ätande, sallads-ätande, badande mm, på Djulö bar de av till Vingåker, mamma stekte pannkakor åt mig och sen åkte jag ut med syskonen och även Isabelle och Albin till Viala för ett kvällsdopp! Ett mycket bra avslut på en megabra dag! Dags att sova, jobb heeeela helgen.

Evil

Min enda lediga dag den här veckan, så idag blir det stek vid Djulö med syster.

Drömde inatt att de skulle vara mulet idag och att Sofie hade kommit hem och skulle ha en överaskningsfest för alla. Men de verkar som att inget av de stämmer.

Vaknade föresten kl 5 imorse av att de stod en jävla kaja och skrek rätt in i köksfönstret. Den var fan påväg in. Arg som ett bi gick jag upp och skrämde skiten ur honom. Ungefär som jag skrämde skiten ur två av mina manliga arbetskamrater igår och i tisdags, hahaha. I'm evil.


RSS 2.0