I just wanna make you sweat

Trött, trött, TRÖTT!

Men jag har haft en väldigt bra helg. OCh nu ser jag med spänning fram emot nästa! Ska bara ha lite vardag i mellan.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Har tränat första träningen på en och en halv vecka ikväll. De gick himla bra faktiskt. Men fuck min kropp värker, rätt åt mig egentligen. Jag behövde träna, mina lår blir tunna som spagetti när jag fuskar. (Jag är ju egentligen van att träna minst 3 ggr i veckan). Gillar inte att känna mig otränad.

Jag har en tvätttid att se fram emot imorrn. Jippie. Sen bär det av mot Vingåker. Ska hälsa på mormor, Carroo och la familia. Sen att de ska bli toppen väder skadar ju inte alls!! Wiiiee!

My god, your killin' me

Robyn – Don't Fucking Tell Me What To Do

dä ä söndag va...?

Det känns som om det är söndag och en ny vecka börjar imorrn. Men de är förtusan fredag imorrn! Vilken lyx. Men den här helgen och nästa vecka är bara en transportsträcka egentligen, till nästa helg! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag vill ha den helgen nu.

Nej nu får det bli lite O'boy och macka innan jag hoppar i säng. Jobbar fredag, lördag, söndag och måndag.

Puss!

I'll die living just as free as my hair




Vi gillar ciderkannor, vi gillar mc donalds kl halv 5 på morgonen, vi gillar att planka på spårvagnar.

Lazy

Bruno Mars – The Lazy Song

Lilla lördagen

Vakna halv 6 med magknip, inser då att de kanske inte är så bra att smälla i sig mer än en halv 230 g Marabou mjölkchokladkaka, när man är laktosintolerant!! Borde kunnat förutspått den kanske. Frös gjorde jag också, så tappade upp ett hett bad låg där en halvtimme för att sen däcka i soffan. Vakna upp vid 10 utvilad. Så härligt.

Nu ska jag snart ner på stan, svarta ballerina behöver inhandlas. Jag gillar egentligen inte ballerina, får alltid skoskav av skiten. Men nu behöver jag verkligen ett par...

Ska träffa Sara och fira med en Sushilunch att det är löning, ska även försöka hinna med att träffa Frida innan jag drar iväg till Norrköping där Emma väntar. Kvinnan är ledig onsdag och torsdag, klart man måste passa på! Får se om det kanske blir lite afterwork också. Awesome!


I mess it up like all the time


Bjuder på en bild på Mig och Chris, från Fridas inflyttningsfest. Det var dimmigt värre, haha.

Sitter och tänker och filosiferar, jag är verkligen tacksam för alla mina fina vänner. Även dom jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja. Ni finns där och jag litar på er! Vad skulle jag göra utan Er?! Pusss <3

zzZZzzz

Rihanna – California King Bed

Skööön sovmorgon. Det behövdes verkligen. Var uppe onödigt länge inatt...

Nu väntar jag på att min farmor ska komma och hälsa på. Jag var såklart tvungen att städa, de är bra att få besök av släktingar ibland.

Sen kommer även Emelie hit en stund och så blir det förhoppningsvis en långpromenad med Frida senare. Jag behöver röra på fläsket känner jag.


I'm gonna dance with my hands above my head

En uttråkad, frustrerad tjej på många olika sätt. Gör impulsiva saker som jag inte borde göra. Försöker tänka, men det har låst sig i huvudet och jag lever BARA för stunden. Det är ganska skönt. Dock inte så ekonomiskt, men de är sånt man har sparkontot till...

Lady Gaga – Bloody Mary


Happy times

Fredagskvällen spenderades ute i Vingåker. Mycket trevligt, grillning och kubb (som vi team Sara, Sara, Jossan regera i). Vid tolv taget bar det av in till stan igen, skjutsade också in Sara och John. Innan vi släppte av John hade han tänkt till, om han skulle börja sno bilar skulle han vilja ha mig som kompanjon. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte dock. Men jag gör det.

Jobbade lördagen till 15, sen bar det av hem fort som tusan. Gjorde iordning mig och bikade hem till Frida med cykelkorgen full med alkohol. Dit kom även Sara och Britta. Jag hade en mycket rolig kväll!! Men jag måste börja skärpa till mig snart... eller? Nä.

Idag har jag hängt med Frida, svängde förbi Coop och handlade två Cola, cheeseballz och chips innan jag knallade hem till henne. Bra bakismedicin.

Fredag





Lördag





I don't speak German

Lady Gaga – Scheiße

Åh nej, nu ser du mig

Då var det fredag, helg, fint väder och ikväll blir det grillning i Vingåker med folk som det var år och dar' sen man träffa! Mysigt värre. Styr farmors lilla röda Saab dit efter jobbet. Vilket betyder att jag är nykter iallfall ikväll...

Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

Ha en fin dag folks'

Im on the edge

Lady Gaga – The Edge Of Glory


Freak?

Drömde att jag hade en riktigt tofflig kille inatt. Han gjorde ALLT jag sa, ändå var jag inte nöjd. Och de var just för att han gjorde allt jag sa! Blev irriterad och arg för att han var en sådan mes. Men sen när han väl inte gjorde det jag sa så skrek jag åt honom, tills jag fick som jag ville... Vad säger det om mig?

I got sunshine

Jennys bilder från den härliga lördagen!






I see this one



I fucking love to shop.


Fick även hem en rosa badrumsmatta, ljusstake och en rosa liten sopptunna.

Det blir gröt och nudlar fram till lön nu.

Crazy eyes


Blanda shoppingabstinens med pmsen och här har ni resultatet.
Crazy eyes.



Shopping idag, fem av fem toasters. Kanon kul!


Count your blessings

Pmsen är ett faktum.

Här är lite tecken jag lagt extra märke till.
  • Började böla när jag såg en liten flicka på youtube sjunga och spela "Born this way". Jag vet, tragiskt!
  • Jag har ätit 2 påsar Cheezeballs på 4 dagar. Vilket ger mig lite ångestkänslor.
  • Konstant sötsug!
  • Skulle prata med min syster i telefon, hon orkade dock inte med mina humörsvängningar och lämna över telefonen till mamma. (Som genast satte rätt diagnos på mig).
  • Mina bröst spänner och känns helt plötsligt som de är DUBBELT så stora. (Vilket också bara kan vara önsketänkande).
  • Magen putar ut mer än vanligt.
  • Kan helt plötsligt få lust att peka finger åt världen samtidigt som jag skriker rätt ut?

Dags för skönhetssömnen, så jag håller mig vacker och orkar handla MASSOR imorrn. Sweet.



Run the world

Det är ju tur att jag inte börjar förrän tolv på måndagar. Fuck vad trött jag är, har sovit i nio och en halvtimme. (Det är förövrigt väldigt mycket för att vara mig).

Idag har jag bara jobb och träning inplanerat. De ska bli spännande och se om hälen håller sig hel på träningarna nu i veckan...

Imorgon ska jag och Frida iväg och shoppa loss! Norrköping är destinationen. Det var länge sen jag shoppade ordentligt, det blir oftast bara lite småshopping här och där. Så nu är det storshoppning på G!

Hang with me







De blev inte så många bilder, haha. Väntar med spänning på att Jennys bilder ska komma ut på facebook...


Och så var det lördagen

Fest
Grillning
Alkohol
Musik
Dans
Kyssar
Suddigt
Förvirring
Klarhet
Hemgång

Bilder kommer inom kort.

Nu ska jag ner till C&L och käka Nachotallrik med Frida.
(Update: De blev grilladkyckling och kroketter framför GG istället. Fint de med.)

Hold it against me

Igårkväll kom jag hem, trött utjobbad och hungrig. Cyklade ner till Coop, köpte Ostbollar. Hem och duscha sen på med största mjukisar och körde "american style". Väldigt behagligt. Satt där i min ensamhet, njöt av (hets åt) ballzen, när Frida hörde av sig. Det var dags för kubb. Måste säga, alltid lika kul att spöa småpojkar i kubb. Ja vi kickade ass, Var totalt överlägsna. Sen att mitt dåliga mörkerseende var ett handikapp, visst... Och Fridas avståndsbedömmning var väl kanske inte den bästa, nej...

Faan, nu måste jag stressa till jobbet.



First worktime and then Playtime




Hjärta

Nu är min baby här! Hoppas på fint väder nästa vecka så jag får inviga den. <3



If I'm bad tie me down

Bli sårbar eller bara fortsätta leka häftig. Det är frågan?

Är lite stel i pannan, på tal om något annat. Den har fått en fin röd nyans, likaså halva ryggen. Solskydd är en bra sak har jag hört, kanske ska börja använda det också.

De verkar bli soligt idag med, så det är väl likabra att spendera dagen vid Djulö igen. Måste sola framsidan mer...

Ikväll ska jag titta på vår DM-match mot Telge United på Backavallen. Min häl är helt fucked up... Har trampat sönder någon jäkla fettkudde eller något, jag vet inte.

NU: Ut i sooooleen.


Summer in the city

Sommarkänslor



Har hängt med Frida nere vid Djulöbeach heeela långa dagen! Så underbart. Svängde förbi ICA och handlade en massa gott innan vi cyklade ner. Sen avslutade vi dagen med en fet glass. Great day!

Monday morning

Efter en suverän helg är det måndag igen. (Ända missödet är rödvinet som spilldes på mitt ÄLSKADE linne).
Det är med aningens sömnbrist jag snart ska ta mig till jobbet.

Har faktiskt inte jättemycket måndagsångest. Kanske för att jag är ledig, tis och onsdag. SKÖNT.

Rihanna – S&M Remix

Är det de här du kallar kärlek?

Nu ska jag somna och drömma våta drömmar om sådana där manliga män som inte finns i verkligheten egentligen. Som är för bra för att vara sanna, jag är kär i Vin Diesel och Paul Walker. Om jag skulle få välja, så skulle jag inte kunna välja. Nej, OMÖJLIGT. Jag skulle helt enkelt få ta båda.

Fattar inte att det var fler tjejer som tittade, det var 95% killar i salongen!

Imorrn ska jag jobba, sen ska jag dricka alkohol (bra mot halsont har jag hört) med fina flickor någonstans i Sverige. Så ska jag hämta ut mitt paket från Nelly också!!! Oh happie day!

Jag är helt uppskruvad av alla actionscener, hur ska jag kunna somna är frågan? Skulle vid närmare eftertanke kanske inte druckit upp den där en-liters Coca colan. Det hade med säkerhet gått lättare då.



Fifth

Härliga fredaaag! Ska jobba några timmar, sen blir det fredagsbio. Fast & Furious 5. Känner att jag behöver se adrenalinjunkies med mycket muskler slåss och köra bil alldeles för fort. Fin fredag, perfekt fredag!


Greek geek

Eftersom jag är lite sjuk, så FÖRSÖKER jag verkligen ta det lugnt. Men det är lättare sagt än gjort när jag blir uttråkad, pratsjuk och rastlös. Har haft den där telefonen limmad vid mitt öra/hand hela dagen idag.. Förlåt alla jag har terroriserat..

Passat på att tvätta har jag gjort idag, lagat mat har jag också tagit mig tid för. Grekiska färsspett, med tsatsiki och sallad. Mumsigt värre. Jag kanske borde utnyttja min matkoma och slummra in lite fint en stund. Försöker få hit Sara så hon kan äta lite av maten som blev kvar! Jag lagar ju fan mat till 20 man, när det bara är jag som ska äta!. Vad ska det vara bra för egentligen?

Ikväll ska jag en sväng till Frida igen, beställa lite hotell och så! Jag ska nämligen hänga med henne och Christine på Summerburst den 4 juni är det tänkt. Bestämde mig för det igårkväll! Ska köpa biljett så fort min chef hör av sig och säger att jag får ledigt! :>




Bikini Love


Klart jag inte kunde låta bli...

I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel

If I could fall in love. I would probably fall in love with Judas.



Världens godaste pizza?




Ni skådar här kanske världens godaste pizza!

Köttfärs, sparris, champinjoner, oliver och MASSOR med mozzarella!

Rolling in the deep

Har handlat mat för 1000 kr idag! Samtidigt så svor jag att nu ska jag minsann inte äta ute något mer. JAG SKA VARA DUKTIG OCH LAGA MIN MAT HEMMA! Det höll det i sisådär 20 minuter, tills Sara börja smsa om att hon skulle käka Sushi till lunch. Damn you women! Tog med mamma dit, hon hade aldrig ätit Sushi, så hon smakade en bit av mig. Och gillade det! Tänk att kunna vända hennes bestämda attityd; äter man Sushi så är det bäst att avmaska sig efteråt, för att fisken är rå. Nej nu är nog mamma lika fast som jag, hehehe!

Men dock så ska jag laga mat idag ändå! Antingen grekiska färsspett, hemmagjord pizza eller fläskfilé... Har inte bestämt mig än...

Ikväll ska jag och Frida ha myskväll. Ingen träning alltså, jag har lite ont i halsen, haft de sen i måndags så jag vilar istället. Inget farligt, känns bara onödigt att träna då. Förhoppningsvis kan jag spela matchen på fredag!


Are you leaving?

Dumt att vara ledig när det är dåligt väder och man inte har något att göra....



800 grader



Låtsas att det är 30 grader varmt.

Nöjd?

Veronica Maggio – Nöjd?

Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt

Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd

För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt

Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting

Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?


Solen i ögonen

Tvivlar just nu. På min egen förmåga. Får prestationsångest så fort jag går ut på den där gröna mattan. Varför i hela friden ska jag alltid försöka vara bäst är frågan? Jag kan inte alltid vara bäst. Jag kan inte vara bäst på allt. Jag får göra misstag. Hur många jag vill! Motivationen ligger på noll. Varför blev de såhär helt plötsligt? Eller är det helt plötsligt? Har den känslan inte funnits här ett bra tag och jag har bara skjutit undan den? Hade det inte varit för alla goa tjejer, så vet jag inte vad jag hade gjort nu..!

You only live ones

Som min visa vän My påminde mig om igår:

"Man lever bara en gång."


Late night heartbroken blues

Pigg som en mört är vad jag är idag. Ska snart knalla till Coop och inhandla diverse varor. Idag bär det av till Åker för seriepremiär. Det ska bli så himla roligt!!

Igårkväll hade vi bakishäng hos Frida. Eftersom både jag och Sara ska spela match idag och Frida jobbar så tog vi det lugnt tillsammans. De bjöds på kött, kroketter och bea. Sen blev det matkoma i soffan...

Tagga, tagga, TAGGAAA!

RSS 2.0